< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenchKisss -- 22 Nisan 2020; 15:45:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenchKisss -- 22 Nisan 2020; 15:45:15 > |
O paralara kesinlikle sifir alin hocam para kolay kazanılmıyor elin eskisini bosverin ama 1.2 turbo puretech motorlari iyi arastirin bir ara buji kirma konusu vardi sonra ne oldu bilmiyorum
|
Bana 3 yılda 20 bin TL yi yılda 15 bin km yaparak nasıl amorti edebileceğini bir anlat bakalım, nasıl oluyormuş o iş ? Dur sen zahmet etme ben sana anlatayım.
Benzinli ortalama 7 lt yakar, dizel 5,5 lt yakar. Benzinin litresi 4,80 desek düz hesap km de 34 kuruş Dizelin litresi 4,70 desek düz hesap km de 28 kuruş Arada 6 kuruş var, yılda 15 bin kmden ne eder 900 TL dizel aldığında artıda oluyorsun. Fakaaaat benzinli 1.2, dizel 1.5 olduğundan vergi farkı doğduğundan benzinli 1.000 TL daha düşük. Yani benzinli yılda 100 TL sana artı getiriyor, üstelik tam 20.000 TL ucuza almana rağmen 😂😂 Bilmemek değil öğrenmemek ayıp 👍🏻 |
20.000 lira fiyat farkını kullanırken yakıttan çıkartacaksınız üstelik satarken dizel araç daha fazla para edecek. Yerinizde olsam benzinliyi düşünmem.
|
Rüyasında satar artık daha fazlaya dizeli
Benzin mazottan ucuz ucuz uyan heeyy |
160 bin bütçe varsa 2.el dizel allure de bulunabilir
|
dizel benzin olmuş aynı para 0 yapıştır
ikinci el alacaasan 508 bak |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 23 Nisan 2020; 12:40:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 23 Nisan 2020; 13:9:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|