Şimdi Ara

Sıfır ingilizceyle Toefl sınavına hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an ingilizcem kelime,cümle ezberi dışında sıfır.Mesela radyo dinlerken duyduğum kelimelerin bir kısmını filan anlıyorum ama cümleleri anlamıyorum.
    6 ayım var günde 3-4 saat ayırabilirim bu işe sizce 6 ayda toefl dan 70 veya üstü imkansız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milli sef -- 11 Temmuz 2015; 1:45:07 >

• İmkansız değil ama çok çok sıkı çalışman gerekiyor. Taktikleri iyi bilmen lazım.
  • hocam param var veya sponsorum var diyosan iki aylık bir kur ayarlarız sonra ver elini Kanada hem güzel hem ingilizce için ideal.özel ingilizce ders
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

İmkansız değil ama çok çok sıkı çalışman gerekiyor. Taktikleri iyi bilmen lazım.

Hocam sizce hangi seviyeye geldikten sonra toefl'a çalışmalıyım ? Rosetta stone,grammer kitabı,lingusta yeterli olur mu ? Ayrıca kitap önerileriniz varsa yazar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lootbrok

hocam param var veya sponsorum var diyosan iki aylık bir kur ayarlarız sonra ver elini Kanada hem güzel hem ingilizce için ideal.özel ingilizce ders

Hocam babam yurtdışına göndermiyor.Sponsorda bulamam herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadNot

quote:

İmkansız değil ama çok çok sıkı çalışman gerekiyor. Taktikleri iyi bilmen lazım.

Hocam sizce hangi seviyeye geldikten sonra toefl'a çalışmalıyım ? Rosetta stone,grammer kitabı,lingusta yeterli olur mu ? Ayrıca kitap önerileriniz varsa yazar mısınız ?

En az Upper-Intermediate kanımca. Grammer in Use öneririm.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BadNot

quote:

En az Upper-Intermediate kanımca. Grammer in Use öneririm.

grammer in use hangi seviyeye getirir ben ortadayım
  • Merhabalar. Yabancı dil konusunda size çok faydalı tavsiyelerim ve yöntemlerim bulunmakta. Yabancı dil kurslarına gidenlerden daha çok fayda göreceksiniz. Sadece pm yeterlidir. Tavsiye ve yöntemleri size direk yollayacağım.
  • Hocam bende seninle aynı yerdeyim... 2 3 gündür lingustaya bakıyorum alsam mı alsam mı iş görür mü... Hiç kimseden kullandım lanet olsun böyle sistem mi olur verdiğim paraya yazık oldu bla bla gibi söylemler duymadım.. O yüzden speaking olarak bence lingustayı kuvvet muhtemel düşünebilirsin... ayrıca araştırmalarım üzerine uzman ingilizce adlı sitede görsel ve değişik sistemlerle kelime hazneni epey besliyor... denenebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opechancanough

Hocam bende seninle aynı yerdeyim... 2 3 gündür lingustaya bakıyorum alsam mı alsam mı iş görür mü... Hiç kimseden kullandım lanet olsun böyle sistem mi olur verdiğim paraya yazık oldu bla bla gibi söylemler duymadım.. O yüzden speaking olarak bence lingustayı kuvvet muhtemel düşünebilirsin... ayrıca araştırmalarım üzerine uzman ingilizce adlı sitede görsel ve değişik sistemlerle kelime hazneni epey besliyor... denenebilir...

Lingusta ve rosetta stone var elimde, ilk seviyelerden sonra lingustaya başlamayı düşünüyorum.Dediğiniz siteyide vakit bulunca incelerim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from-malta

Merhabalar. Yabancı dil konusunda size çok faydalı tavsiyelerim ve yöntemlerim bulunmakta. Yabancı dil kurslarına gidenlerden daha çok fayda göreceksiniz. Sadece pm yeterlidir. Tavsiye ve yöntemleri size direk yollayacağım.

Merhabalar.
    Yabancı dil konusunda tavsiyeleriniz nelerdir?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yabancı dil öğrenirken önce sabır ve istek gereklidir. Ondan sonra sıkı çalışmak değil düzenli çalışmak fikrini benimseyin!
    Yıllar boyunca insanlarımıza şöyle bir fikir aşıladılar;
    GÜNDE 5 DAKİKA İLE 30 GÜNDE İNGİLİZCE.
    BÖYLE BİR MANTIK OLABİLİR Mİ?
    O zaman dünyadaki herkes her dili bilir-konuşurdu. Hatta BuRADAKİ YAZIMI OKUYUN ne demek istediğimi anlarsınız!
    Kısa zaman içerisinde açmayı planladığım, ingilizce hakkında hem videolu hem de özel anlatımlı bir sitemiz var. PM atarım. Tamamen ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F461AFE0B -- 15 Temmuz 2015; 17:05:08 >
  • Guest-F461AFE0B G kullanıcısına yanıt
    Tam 4 yıl aradan sonra mesaj..:d

Hocam sitenizi ne yaptınız açtınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.