Şimdi Ara

sıfır iphoneyi 1000 TL YE VEREYİMMİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim kişisel kanaatim iphone nun asla o fiyatı hat etmedigi. kesinlikle güzel telefon . 600 tl olsa düşünürüm. ama 1200 felan etmez o telefon. burdan bazı arkadaşlar kıskanıyor diyebilir ama . bundan önceki telefonumu 1550 tl ye almış biri olarak istedigim an iphoneda alabilirim yani kıskanmalık bir durum degil.

telefonu epey bi inceledim . kullanma fırsatım oldu. kişisel görüştür tabiki benimki. kesinlikle o fiyat etmez o telefon.
    eger bigün apple 5mp flashlı kameraya sahip olan , basit özellikler için bile birbir takla atmamızın gerekmedigi bi telefon çıkartırsa en önce alanlardan olurum ;)
  • Denemeden satmanı tavsiye etmem. Beğenmezsen o zaman sen bilirsin. Yada kullanan biri varsa etrafında bi incele. Ona göre karar verebilirsin. Beğenmezsen boşuna açmış olmazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

benim kişisel kanaatim iphone nun asla o fiyatı hat etmedigi. kesinlikle güzel telefon . 600 tl olsa düşünürüm. ama 1200 felan etmez o telefon. burdan bazı arkadaşlar kıskanıyor diyebilir ama . bundan önceki telefonumu 1550 tl ye almış biri olarak istedigim an iphoneda alabilirim yani kıskanmalık bir durum degil.

telefonu epey bi inceledim . kullanma fırsatım oldu. kişisel görüştür tabiki benimki. kesinlikle o fiyat etmez o telefon.
    eger bigün apple 5mp flashlı kameraya sahip olan , basit özellikler için bile birbir takla atmamızın gerekmedigi bi telefon çıkartırsa en önce alanlardan olurum ;)

sana katılıyorum bence iphone u merak edenler 2. el iphone 2g 8gb felan alabilirler fiyatı maximum 600 dür

edit:arkadaşlar bazılarınız aç kullan beğenmessen satarsın demişsiniz..ama o kutuyu açtığı an 2. el olucak ve fiyatının ineceğini hiç düşünmedinizmi???? konuyu açan arkadaşım bence çevrende iphone kullanan birileri varsa kurcala veya bazı mağazalrda müşterilerin incelemeleri için açıp koyuyolar ortaya gidip oradada inceleyebilirsin ama dediğim gibi iyi düşün...o paketi açtığın an sıfırlıktan çıkar 2. el olur ve fiyatta düşme olur.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 27 Nisan 2009; 18:21:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

quote:

Orjinalden alıntı: down73

çok teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım açacagım paketi. Bu telefon kampanyadan alındıgı için sadece vadafone hatta çalışıyormuş.üzüldüğüm nokta kırdırdıktan sonra garantisi ölecek umarım bi sorun olmaz En iyisi bir müddet vadafonede kullanıp sonra kırdırmak sanırım.

yok kardeş müşteri hizmetlerini arayıp açtıra bilirsin ozaman bişey olmuyor

yanlis bilgilendirma yapmayalim, kontratli alinan telefonun kontrat suresi dolmadan operatorler kilidi kaldirmaz. daha once forumda bikac arkadas actirdigini soyledi ama sonradan anlasildi ki onlarin ki tamamen sans, onlara denk gelen kisi acmayi kabul etmis ama bu rutin bir islem degil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.