Arkadaşlar vadafoneden 12 ay 99 TL fatura ödemeyi taahhüt ederek iphone 3g 16 gb beyaz telefonu aldım. Fatura bedelim zaten 70 civarı geliyordu fazladan 30 ytl gibi bir para ödeyeceğim :) Bu telefon hakkında bir çok olumsuz yazılar okudum genelde fiyat/performans olarak. Su an paketinden açmadım bu şekilde 1000.TL Ye satın almak isteyen var. Bu telefonu satıp 1000.tl ye başka bir telefon almayı düşünüyorum. Hangi telefonu almalıyım yada hatamı yapıyorum bu telefonumu kullanmalıyım? teşekkürler.
Bence cihazı kullanmadan başka yorumlara bakarak satma. Pişman olursun. 1000 liraya alacağın cihazları elinin tersiyle iter iphone:)
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Bence cihazı kullanmadan başka yorumlara bakarak satma. Pişman olursun. 1000 liraya alacağın cihazları elinin tersiyle iter iphone:)
Hocam sacmalama kesinlikle kullanmani tavsiye ederim dısardan dolma bilgilerle sacma sapan bilgilerler hayatinin yanlişini yapma derim durman hata ac kullan
quote:
Orijinalden alıntı: YourMotherWasAngel
Hocam sacmalama kesinlikle kullanmani tavsiye ederim dısardan dolma bilgilerle sacma sapan bilgilerler hayatinin yanlişini yapma derim durman hata ac kullan
Alıntıları Göster
çok teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım açacagım paketi. Bu telefon kampanyadan alındıgı için sadece vadafone hatta çalışıyormuş.üzüldüğüm nokta kırdırdıktan sonra garantisi ölecek umarım bi sorun olmaz En iyisi bir müddet vadafonede kullanıp sonra kırdırmak sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: down73
çok teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım açacagım paketi. Bu telefon kampanyadan alındıgı için sadece vadafone hatta çalışıyormuş.üzüldüğüm nokta kırdırdıktan sonra garantisi ölecek umarım bi sorun olmaz En iyisi bir müddet vadafonede kullanıp sonra kırdırmak sanırım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: down73
aynen öle yap hocam iyi günlerde kullanmalar dilegiyle
quote:
quote:
aynen öle yap hocam iyi günlerde kullanmalar dilegiyle
Alıntıları Göster
İphone hakkında kötü yorum yapanlar iphone'u kıskanan kişiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
İphone hakkında kötü yorum yapanlar iphone'u kıskanan kişiler.
Alıntıları Göster
denemeden karar verme onlar başkalarının fikirleri. kullanmadan hoşuna gidip gitmeyeceğini bilemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: jolawe
denemeden karar verme onlar başkalarının fikirleri. kullanmadan hoşuna gidip gitmeyeceğini bilemezsin.
Alıntıları Göster
satma bencebiraz kullan sonra karar verirsin
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
satma bencebiraz kullan sonra karar verirsin
Alıntıları Göster
bence kullanın derim . tuğla n serisi kullanmaktan iyidir iphone
quote:
Orijinalden alıntı: TexasRanger
bence kullanın derim . tuğla n serisi kullanmaktan iyidir iphone
Alıntıları Göster
Bencede kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: pisi_kopa_
Bencede kullan.
Alıntıları Göster
ben kullanma derimben 5 dk. sim kartı taktım meraktan baktım biraz kurcaladım 1.100 e sattım(iphone 3g 16 gb)sen jelatinini dahi açmadıysan 1250 ye filan satabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: pisi_kopa_
Bencede kullan.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pisi_kopa_
Bencede kullan.
bencede
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
ben kullanma derimben 5 dk. sim kartı taktım meraktan baktım biraz kurcaladım 1.100 e sattım(iphone 3g 16 gb)sen jelatinini dahi açmadıysan 1250 ye filan satabilirsin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır
Sacmalik niye kullanmasin?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır
Sacmalik niye kullanmasin?
Alıntıları Göster
ben iphone nu 1.5 ay kullandım gerçekten hakkını yememek lazım güzel telefon ama neleri güzel bunları yazmamız lazım..benim görüşümle 1.ekranın multi-touch olması 2.çok rahat internet kullanılması 3.müzik kalitesinin güzel olması ve iphone nun içinde ipod tasıması 4.tipinin çok şık olması
şimdi bunları bi analiz edelim
1.ekranın multi olması dedik dimi lg nin yeni telefonlarının hepsi multi touch ve iphone gibi özelliksiz bir telefon yerine lg full özellikli bir telefon seçilir 2.çok rahat internet kullanılması dedik.internet kullanmanın rahatlığı multi touch ekranı sayesinde gerçekleşiyor 1. madde de yazdığımın aynısı bunun içinde geçerli.... 3.müzik kalitesinin güzel olması ve iphone nun içinde ipod taşıması dedik dimi hatta iphone tanıtılırken bu yönüylede öne çıkmıstı...ben iphone kullandığım sıralarda kendi ipod video'mla karsılastırdım aynı kulaklığı hem iphone a hemde ipod a sırasıyla taktım ve sonuc iphone nun müzik kalitesi ipod kadar iyi olmadığıydı evet iyi ama farkı bariz belli oluyo ipod da müzik dinlemek çok daha keyifli ve müzik sesinin daha kaliteli olusudur..... 4.tipinin çok şık olması dedik. lg son zamanlarda şıklığada çok önem vermeye başladı...hem şık hem ince hemde karizma telefonlar üretiyor.....
siz diceksinizki şimdi sen nie habire lg yi övüosun die...son zamanlarda dokunmatik konusunda en başarılı marka lg olmaya başladıda o yüzden...diğer firmalar dokunmatik ekranlı telefonlar konusunda lg kadar büyük adımlar atamadığından lg yi savunuyorum....
ama şu bir gerçekki lg nin telefonları ülkemize çok geç veya hiç girmemektedir....bu yüzden bir çok kişi yurtdısından sipariş ediyor...
!!! SAYGILARIMLA !!!
quote:
Orijinalden alıntı: mcansl
ben iphone nu 1.5 ay kullandım gerçekten hakkını yememek lazım güzel telefon ama neleri güzel bunları yazmamız lazım..benim görüşümle 1.ekranın multi-touch olması 2.çok rahat internet kullanılması 3.müzik kalitesinin güzel olması ve iphone nun içinde ipod tasıması 4.tipinin çok şık olması
şimdi bunları bi analiz edelim
1.ekranın multi olması dedik dimi lg nin yeni telefonlarının hepsi multi touch ve iphone gibi özelliksiz bir telefon yerine lg full özellikli bir telefon seçilir 2.çok rahat internet kullanılması dedik.internet kullanmanın rahatlığı multi touch ekranı sayesinde gerçekleşiyor 1. madde de yazdığımın aynısı bunun içinde geçerli.... 3.müzik kalitesinin güzel olması ve iphone nun içinde ipod taşıması dedik dimi hatta iphone tanıtılırken bu yönüylede öne çıkmıstı...ben iphone kullandığım sıralarda kendi ipod video'mla karsılastırdım aynı kulaklığı hem iphone a hemde ipod a sırasıyla taktım ve sonuc iphone nun müzik kalitesi ipod kadar iyi olmadığıydı evet iyi ama farkı bariz belli oluyo ipod da müzik dinlemek çok daha keyifli ve müzik sesinin daha kaliteli olusudur..... 4.tipinin çok şık olması dedik. lg son zamanlarda şıklığada çok önem vermeye başladı...hem şık hem ince hemde karizma telefonlar üretiyor.....
siz diceksinizki şimdi sen nie habire lg yi övüosun die...son zamanlarda dokunmatik konusunda en başarılı marka lg olmaya başladıda o yüzden...diğer firmalar dokunmatik ekranlı telefonlar konusunda lg kadar büyük adımlar atamadığından lg yi savunuyorum....
ama şu bir gerçekki lg nin telefonları ülkemize çok geç veya hiç girmemektedir....bu yüzden bir çok kişi yurtdısından sipariş ediyor...
!!! SAYGILARIMLA !!!
Alıntıları Göster
biraz kullan en azından 1 hafta alışamazsan satarsın zaten o halde fazla zararın olacağını sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
biraz kullan en azından 1 hafta alışamazsan satarsın zaten o halde fazla zararın olacağını sanmam
Alıntıları Göster
nası bi kampanya bu 99 12 aylık bende almayı düşünürüm bu şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: down73
Alıntıları Göster
quote:
yok kardeş müşteri hizmetlerini arayıp açtıra bilirsin ozaman bişey olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet323
quote:
yok kardeş müşteri hizmetlerini arayıp açtıra bilirsin ozaman bişey olmuyor
Alıntıları Göster
Bir süre kullanın, öyle kolay kolay beğenilmeyecek bir telefon değil. Özellikle Appstore'u keşfettikten sonra. :]
quote:
Orijinalden alıntı: ÖnceVatan
Bir süre kullanın, öyle kolay kolay beğenilmeyecek bir telefon değil. Özellikle Appstore'u keşfettikten sonra. :]
Alıntıları Göster
Madem almışsın kullan sonuçta para verdin alışamazsan satarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Master KENOBI
Madem almışsın kullan sonuçta para verdin alışamazsan satarsın
Alıntıları Göster
Bi ara millet iphone delisi olmuştu. tr gelsede hemen alsak diye. sımdı satmak ıstıyorlar ılgınc ya