Şimdi Ara

Sifir Kia-Ceed aldıktan sonra ki mahalle baskisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende geçen sene bana çok uygun geldiği ve eşimde çok beğendiği için 15000 tlye 2004 otomatik lancer almıştım. herkez bana düşman oldu resmen. yok o araba alınırmıymış, kime satacakmışım ben şimdi onu, yok parçası pahalıymış bilmemne.. Kimseye kulak asmadan 1 sene bindim. geçtiğimiz ay 16500 tl ye arabaya sadece yağ değişim masrafı yapmışken sattım. şimdi herkezin gözünde bu işlerden anlayan galerici kıvamında birisi oldum çıktım. araba almadan arar sorarlar ne alayım, ne yapayım diye.. bu işler böyledir dostum herşey şans işi, alımda satımda. eşin ve sen beğendiysen gerisi hikaye. ceed güzel araba. keyfini sür derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrestt. -- 27 Aralık 2012; 18:46:02 >
  • Onyargılardan baska bırsey deyıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hyundai alınca aynısını yapmışlardı..

Hayır bi de arabalardan benim kadar anlasalar içim gam yemeyecek..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aileniz tamamen yarın öbür gün satmaya kalksanız nasıl satıcaksınız olayına takılmış reno nun bu konuda üstüne yoktur ikinci el piyasası en iyi olan marka eşiniz ve siz memnunsanız neden satasınız ki zaten geniş aile aracı iyi günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin gerisi boş
  • Ben'de sıfır km kia marka araç aldım..İmza atarken içimden başlarım ikinci eline dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 27 Aralık 2012; 21:01:27 >
  • Arabanin piyasasi belli olmaz. Misal cok guzel bir araba vardir piyasasi da vardir. Ama 3 sene sonra şanzumani kucagina aalan servisin kapisina kosar. Sonra bu duyulur. Kimse senin aracini almak istemez. Arabanla ve kucaginda şanzumaninla bir ömur mutlu mesut yaşarsin. Son sahibi olanlar topicine kaydini yaptirirsin

• kia gayet güzeldir bazı mahalle arkadaşlarına bakarsan adamlar mersoya bile bir neden bulabilirler hoşuna gidiyorsa alıcaksın kimseyi dinlememek lazım
  • KISACASI
  • Bence dogru secım yapmıssınız kia eski kia degıl artık yeni biri birbiri imajı var artık yakında herkes anlar ama ben sızın yerınızde olsam benim secimim i30 olurdu hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Bence dogru secım yapmıssınız kia eski kia degıl artık yeni biri birbiri imajı var artık yakında herkes anlar ama ben sızın yerınızde olsam benim secimim i30 olurdu hayırlı olsun

Valla i30 da guzel araba. Yurtdışında i35 gormuştum. Baya hayran kalıp Türkiye'de araştırdım. Ama esim iç konsolu beğenmedi.

• neden insanlar bir ürünü/markayı yüceltirken konunun dışında olan bir markayı/ürünü alaşağı ederler anlamam.
    benim aracım Renault ancak öyle başkaları gibi aracımı yere göğe sıgdırmamazlık etmem. eksisini artısını bilirim ona göre hareket ederim. Ancak mesajlara baktım ve açıkçası gocundum. bune arkadaş Renault düşmanlığı. aşağıdaki maddeleri sıralayım bakalım kim kimden üstünmüş...
    Renault kimsenin aracını taklit etmez iyi veya kötü özgün tasarım çıkarır.
    Renault 2 senede bir kasa değiştirmez.
    Renault tip icad eder ( Scenic , Kangoo sınıflarının ilk araçlarıdır o çok iyiler(!) taklit etmiştir)
    Renault un piyasaya sürüpde geri çektiği ve ondan bundan aldığı motor yoktur ( Ford un 1.8 Tdcii si nerde, yada Vw nin FSI yı?)
    Renault el attığı markayı markanın genel prensibine göre adam eder. ( Buyrun dacia nın durumu birde bakın Fiatın Tofaşına) (Nissanın başarısı)
    Kia Ceed gerçekten çok güzel bir araç ama nedense bende astra dan fazla mı esinlenilmiş mi havası uyandırmıyor değil.

Ha bu demek değildir Renault 10 numara araçtır. bana göre 10 numara araç sadece ve sadece Mercedes ve Bmw dir.
    lütfen kendi araçlarınızı yüceltirken başka araçları aşağılamayınız. yada sadece Renault u katmayın alınıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Hocam bende de ASX var neden benzinli araba aldın diye yerden yere vuruyorlar beni çok yakar diyorlar bende tüketim değerlerimi litre ve kuruş bazında söylüyorum şaşırıyorlar.

Bazen çok takılmamak lazım bu gibi durumlara boşverin siz beğendiyseniz problem yok. Bir yakınımda neden megane 3 sportourer almadım diye atar yapmıştı bana

hocam konu bu değilde , acaba ASX tüketim değerleriniz nedir ? Bir zahmet yazsanız..

Suan karma verim 16.000 km ortalamasi 7.9 lt yolbilgsayarnn verisi bu. Full sehir ici kullanyrm 2000 km anca sehrlerarasi vardr birde oturdugum semt hep yokus evime ulasabilmek icin 500-600 m yokus trmaniyorum cok dik bir yokus hemde. Sehirler arasinda 4.8 lt /100 kmyi tuttryrm

Sehirlerarasi super

hocam aslında sehir içi veriside süper oturduğum yerdeki yokuşları görseniz hak verirsiniz. Bir dizel kadar değil ama yinede idare eder.

• kiaci olmak ayrıcalıktır :) siz keyfinize bakın millet aa kiami aldin der ama içinden vay ne araba yapmiş derler.. keyif bizim keyfimiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

2 ay once yeni kasa ceed aldım. Aslında hayalim focustu sonra aracı test edince ve fiyat alınca auris e geçtim. İnternette arastirirken aurisin kasa değiştireceğini duydum ve opel Asya'ya bakmaya başladım. Aslında cosmoyu çok beğendim ama benim icin pahalıyı. Sonra istediğim donanımları listeledim, i30 bu listeme tam uyuyordu. Hyundai bayine gittik ancak esim aracı beğenmedi. Aradan bir süre geçtikten sonra bir arkadaşımın tavsiyle kia a uğradık. Yeni ceedi inceledik esim ve ben hayran kaldık ve hemen o gun kaporayi verip 3 gun sonra teslim aldık. Ancak aracı aldıktan sonra babam, kayın pederim ve dayım beni yaylım atesine tuttular kia alinirmiymis satarken müşteri bulabilecekmiymisim? Resmen ecel terleri döktüm (aynı durum esimi istemeye gidince de olmuştu. Kayın pedere mesleğimi anlatamadım gitti. Nükleer mühendisim bu arada) gerçi gecen hafta kayın peder aradı ve sanayiye sorduğunu kialarin sorunsuz ve sağlam arac olduğunu belirtti sonra babam da ikna oldu ancak dayım hala Reno almadigim icin bozuk bana sizde böyle bir olayla karşılaştınız mı? Yoksa bizim ailede mı sorun var

Ne münasebet canım öyle şey mi olurmuş siz arabayı kendinize ve eşinize alıyorsunuz onlara ne oluyor acaba paranın muhasebesini tutuyorlar resmen ne kadar ayıp bir şey. Kia Cee'd kullanıcısıyım bende kesinlikle memnun kalacaksınız siz etrafa aldırış etmeyin o eski Kia yok artık. Alan değil, almayan pişman. 2. eli de peynir ekmek gibi hiç merak etmeyin.

• 1 Hafta içinde eski kasa pro_ceed alma hedefim var pederin kredi almasını bekliyorum.

Arkadaşlarıma söyleyince onlarda aynı şeyleri diyor "Kia ne olum yaaa gel sana vw golf alalım" falan filan. Ama umrumdamı ?
  • Belirtiğiniz şey aslında bilgisizlik. Şahsi algılamayın her ailede sülalede iş ortamında çevrede vs vardır böyleleri. Markadan tut opsiyona kadar her şeye her ayrıntıya karışır.

Aracı alırsın markasını beğenmez; O paraya X alınırdı.

Rengini beğenmez; Neden gümüş rengi aldın. Beyaz daha iyiydi.

Manuel şanzıman alırsın; Bu devirde manuel mi kaldı?

Otomatik alırsın; otomatik çok yakar üstelik masraf çıkarır.

Dizel alırsın; Masrafı çok olur. Motor ömrü az olur.

Benzinli alırsın; Benzinliğe çalışırsın çok yakar.

Deri koltuklu alırsın; Kirlenir, çabuk yıpranır. Kışın soğuk yazık sıcak olur.

Kumaş koltuklu alırsın; O kadar para vermişsin 3 kuruş fazla verip deri alsaydın, aracı daha kaliteli gösterirdi.

Kısaca bunlara takılıp kalmamak lazım. Dediğim gibi çoğu ortamda böyleleri vardır. her şeye bir kulp takarlar. Para kendi ceplerinden çıkıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 28 Aralık 2012; 15:03:20 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.