Şimdi Ara

SIFIR KM ARAÇLARIN İÇİNDEKİ KOKU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Off o sıfır arabadaki, döşemelerin kokusu beni bitiriyor..
  • benim sıfır araçta balata kokusu var

sürekli tazeliyorum
  • ne kokuymuş bee forumu dağıttı Allama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 9 Kasım 2006; 14:10:18 >
  • quote:

2004 model renault kangoo ile kaza yapmıştık araba 3 ay serviste yattı. 3 ay sonunda arabayı almaya gittiğimzde bize estetikte olduğunu söyledir. ve araba estetikten cıkıp koltuğuna oturunca sıfır arabaya binmiş gibi oldum. yani anlayacağınız koltukları tabanı v.s heryeri yıkanmış ve içerisindede sıfır araç kokusu vardı.

hemen para tuzağı v.s deyip sallamayın. adamlar yapıyor bu işi araba sıfırdan farksız oluyor. adı üstünde estetik bu 1 günde sadece 1 araba yapabiliyorlar düşünün artık sabah bırakacaksınız akşam üzeri alacaksınız. öyle oto yıkama değil.

hangi reno servisi bu işi yapıyor acaba adını alabilirmiyim.
  • bende yeni kokusunu yok etmek içün arabanın içini parfümeri dükkanına benzetmiştim meğer nekadar hastası varmış bu kokunun, şişeye depolimde isteyene verim bari
  • BEnim arabaam yeni miss gibi kokuyo koklamak isteyen varsa koklata bilirimm
  • benim araba yeni olduğundan kokuyu şişelere dolduruyom sonra koklucam
  • AHH yeni bir araba olsada içime çeke çeke koklasammm
  • YENİ ARAÇLARIN İÇİNDEKİ KOKUNUN SEBEBİ SÜRÜCÜ KOLTUĞUNUN ALTINDA 1 VEYA 2 ADET ÖZEL FİRMANIN KOYDUĞU BİR KOKU VARDIR BU KOKMAKTADIR
  • NewCar kokusu bulunur, oda çam agaci seklinde bir kesimi olan sallama kokular varya, onlar iste,
    ben onlardan zamaninda cok kullandim, aynen üstünde newcar yaziyordu. Rengide mavidir.
  • http://www.rageboy.com/images/airfresh.jpg

bunun gibi bir sekli var bilindik bir marka her markette v.s. bulunur. Üzerinde newcar yaziyor olacak ve mavidir.
  • o koku geri gelmez ki gittimi bi kere umidi kesecenanlaki yeni araba almanin vakti geldide geciyor bile
    o koku plastigin kokusu olsa gerek ve gittimi geri donmez asla
  • hayatımda fiat sedici kadar kokan bir araba daha görmedim.
    resmen servisi kaplıyodu kokusu
    :)
  • Benim araba ahır gibi kokuyordu ilk 3 ay boyunca(peugeot)

Bu kokunun parfümünü kim ister ki böğğğğğğ
  • arkadaşlar fabrikalarından edindiğim bilgilere göre o koku araba içindeki döşemelerin kendi ve yağıştırıcılarının kokuları...
    aslında bazen indan hayatı için zararı olabiliyo yani kansörejen madde içerebiliyor bu yuxden firmalar bunun nune geçmeye çalışıyolrar yada daha zararsız olanları için bir aratırma içindeler... ama yinede o kokuya bayılıyorummmm
  • Sıfır araç kokusu koklayıpta ,unatamamış biri olarak, herkeze nasip olması dileğiyle..!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.