Şimdi Ara

SIFIR KM ARAÇLARIN İÇİNDEKİ KOKU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar o kokuyu bulamazmıyız ya? yokmudur parfumu falan

• yok yaw nasıl bulacan o kokuyu

ama benide bitiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

yok yaw nasıl bulacan o kokuyu

ama benide bitiriyor
    aslında bi yolu varmış servise sordum sabah getir estetiğe sokalım dedi yanlız 50 YTL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deluxe1

aslında bi yolu varmış servise sordum sabah getir estetiğe sokalım dedi yanlız 50 YTL

Alıntıları Göster
    atıyor yaw o bikere yeni olan plastiğin kokusudur zamanla plastikliğin yeniliği geçince o koku çıkar servis nasıl halledebilirki bunu para için üç kağıtçılık yöntemi üretmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

atıyor yaw o bikere yeni olan plastiğin kokusudur zamanla plastikliğin yeniliği geçince o koku çıkar servis nasıl halledebilirki bunu para için üç kağıtçılık yöntemi üretmişler

Alıntıları Göster
    madem öyle estetikli versinler
    para tuzağı
    ama gerçekten giderebiliyorlarsa 50 ytl verilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: be cool

madem öyle estetikli versinler
    para tuzağı
    ama gerçekten giderebiliyorlarsa 50 ytl verilebilir

Alıntıları Göster
    2004 model renault kangoo ile kaza yapmıştık araba 3 ay serviste yattı. 3 ay sonunda arabayı almaya gittiğimzde bize estetikte olduğunu söyledir. ve araba estetikten cıkıp koltuğuna oturunca sıfır arabaya binmiş gibi oldum. yani anlayacağınız koltukları tabanı v.s heryeri yıkanmış ve içerisindede sıfır araç kokusu vardı.

hemen para tuzağı v.s deyip sallamayın. adamlar yapıyor bu işi araba sıfırdan farksız oluyor. adı üstünde estetik bu 1 günde sadece 1 araba yapabiliyorlar düşünün artık sabah bırakacaksınız akşam üzeri alacaksınız. öyle oto yıkama değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: intel11

2004 model renault kangoo ile kaza yapmıştık araba 3 ay serviste yattı. 3 ay sonunda arabayı almaya gittiğimzde bize estetikte olduğunu söyledir. ve araba estetikten cıkıp koltuğuna oturunca sıfır arabaya binmiş gibi oldum. yani anlayacağınız koltukları tabanı v.s heryeri yıkanmış ve içerisindede sıfır araç kokusu vardı.

hemen para tuzağı v.s deyip sallamayın. adamlar yapıyor bu işi araba sıfırdan farksız oluyor. adı üstünde estetik bu 1 günde sadece 1 araba yapabiliyorlar düşünün artık sabah bırakacaksınız akşam üzeri alacaksınız. öyle oto yıkama değil.

Alıntıları Göster
    ne yapıyorlarmış kii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABAMIN İÇİNDE BENZİN KOKUYOR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

ne yapıyorlarmış kii

Alıntıları Göster
    benim gördüğüm sadece herşeyin makineler aracılığı ile yapılması. 2 camdan uzunca borular sokulmuştu makine üflüyomuydu cekiyomuydu bilmiyorum. ama arabanın içi hamam gibiydi. estetik sonunda o koku geliyor emin olabilirsiniz. ama cok uzun gittiği söylenmez
  • quote:

benim gördüğüm sadece herşeyin makineler aracılığı ile yapılması. 2 camdan uzunca borular sokulmuştu makine üflüyomuydu cekiyomuydu bilmiyorum. ama arabanın içi hamam gibiydi. estetik sonunda o koku geliyor emin olabilirsiniz. ama cok uzun gittiği söylenmez

Alıntıları Göster
    spreyi çıkacakmış
  • quote:

Alıntıları Göster
    O uzun borular iç döşemenin yıkandıktan sonra kurumasını sağlayan ısı üfleme boruları. Bu işlemden sonra belli bir süre yeni araç kokusu alırsınız ama sebebi tamamen otomobilin içi aşırı ısındığından plastiğin koku vermesidir. Birde glade.in yeni araba kokusu adında bir ürünü var diye hatırlıyorum ama hiç kullanmadım zaten plastiğe de zarar verdiğinden kimseye önermiyorum bu tarz kokuları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

O uzun borular iç döşemenin yıkandıktan sonra kurumasını sağlayan ısı üfleme boruları. Bu işlemden sonra belli bir süre yeni araç kokusu alırsınız ama sebebi tamamen otomobilin içi aşırı ısındığından plastiğin koku vermesidir. Birde glade.in yeni araba kokusu adında bir ürünü var diye hatırlıyorum ama hiç kullanmadım zaten plastiğe de zarar verdiğinden kimseye önermiyorum bu tarz kokuları.

Alıntıları Göster
    Onu bunu bilmemde benim 307 ye binenler hep keçi koktugunu söylüyorlar.yani ilk defa binenler çok ii alıyor kokuyu.

ben sigara içmedigimden ve kimseye içirtmedigimden 8 ay olmasına ragmen araçta bu koku alınıyor.ben almıyorum koku

moku ama.son zamanlarda ufak ufak sigara içiriyorum mecbur.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Alıntıları Göster
    Altın çöpe düşse değerin kaybedermi, tenekeyi parlatsak hiç çeyrek altın edermi Düü Düriyeee demiş Barış abi.
    Baba kızmassan yeni olmayan bi araba yeni gibi koksa ne olur? Al bi yeşil elma kokusu mis. Tabi bu benim fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Altın çöpe düşse değerin kaybedermi, tenekeyi parlatsak hiç çeyrek altın edermi Düü Düriyeee demiş Barış abi.
    Baba kızmassan yeni olmayan bi araba yeni gibi koksa ne olur? Al bi yeşil elma kokusu mis. Tabi bu benim fikrim.

Alıntıları Göster
    Bizim aracın içini 100 ytl ye vip kuaför yapıyorlar yeni gibi tabiki olmuyor ama o eski deri kokusu geliyor . Bir sürü uygulama yapılıyor iyonizer le sigara kokusu 0lanıyor. Deriler şampuanlanıyor plastikler temizleniyor derilerin gözenekleri açılıyor. Eskimiş deriler yeni gibi duruyor cilalanıyor ve birsürü uygulama ..

Uzun gidiyormu peki .. Pek sayılmaz araç 530i di.. Fiyat değişiklik gösterebilir en nihayetinde.

Saygılarımla , Sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Bizim aracın içini 100 ytl ye vip kuaför yapıyorlar yeni gibi tabiki olmuyor ama o eski deri kokusu geliyor . Bir sürü uygulama yapılıyor iyonizer le sigara kokusu 0lanıyor. Deriler şampuanlanıyor plastikler temizleniyor derilerin gözenekleri açılıyor. Eskimiş deriler yeni gibi duruyor cilalanıyor ve birsürü uygulama ..

Uzun gidiyormu peki .. Pek sayılmaz araç 530i di.. Fiyat değişiklik gösterebilir en nihayetinde.

Alıntıları Göster
    Bir zamanlar neydi be ne güzel bir kokudur o. Plastik buram buram sıfır araba kokusu. ama bir süre sonra gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MULTIJET13

Bir zamanlar neydi be ne güzel bir kokudur o. Plastik buram buram sıfır araba kokusu. ama bir süre sonra gidiyor

Alıntıları Göster
    nerden bulacaz polimer kokusunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

reklamları izlediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

reklamları izlediniz

Alıntıları Göster
    hemen satayım arabayı size duyarsınız o kokuyu.

ama gerçekten etkileyici kokusu var. fiestada çok aşırı bir koku var rahatsız etme derecesinde. toyota arabalarında nedense kokmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.A.K.K

hemen satayım arabayı size duyarsınız o kokuyu.

ama gerçekten etkileyici kokusu var. fiestada çok aşırı bir koku var rahatsız etme derecesinde. toyota arabalarında nedense kokmuyor.

Alıntıları Göster
    o koku çok hoştur, plastiğin kokusu olduğu için kimyeji bir şekilde parfüm aroması yapılabilirmi bilemem ama aracınızda deri koltuk varsa bakım sütlerinin hepsi arındırılmış deri kokusu içerir, bir saatlik bir uğraş sonucu ilk günkü kadar deri kokusu alabilmeniz mümkün yani.. plastik kokusunu bilmem tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

o koku çok hoştur, plastiğin kokusu olduğu için kimyeji bir şekilde parfüm aroması yapılabilirmi bilemem ama aracınızda deri koltuk varsa bakım sütlerinin hepsi arındırılmış deri kokusu içerir, bir saatlik bir uğraş sonucu ilk günkü kadar deri kokusu alabilmeniz mümkün yani.. plastik kokusunu bilmem tabi

Alıntıları Göster
    öyle bir kokudur ki o her daim 0 arabaya binmek ister insan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

Alıntıları Göster
    307 lerde pejo değişik bir koltuk kullandığı için içi çok kötü kokar . Satıcılar ilerde gçer filan diyorda , kolay kolay geçmez o koku

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.