Şimdi Ara

SIFIR KM ARAÇLARIN İÇİNDEKİ KOKU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAYILIYORUM O KOKUYA...
  • zararlıymış yanlız o koku haberiniz olsun dedim..o kokuyu çıkartmak için uğrsanlar var..çokda doğruymuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

zararlıymış yanlız o koku haberiniz olsun dedim..o kokuyu çıkartmak için uğrsanlar var..çokda doğruymuş

valla ben de aldığımız her sıfır arabanın içindeki o koku çıkmasın diye uğraşıyordum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bizim aracın içini 100 ytl ye vip kuaför yapıyorlar yeni gibi tabiki olmuyor ama o eski deri kokusu geliyor . Bir sürü uygulama yapılıyor iyonizer le sigara kokusu 0lanıyor. Deriler şampuanlanıyor plastikler temizleniyor derilerin gözenekleri açılıyor. Eskimiş deriler yeni gibi duruyor cilalanıyor ve birsürü uygulama ..

Uzun gidiyormu peki .. Pek sayılmaz araç 530i di.. Fiyat değişiklik gösterebilir en nihayetinde.

Saygılarımla , Sağlıcakla

reklamları izlediniz

Ne Reklamı dostum bana uygulanan işlemler bunlar bu işlemede vip kuaför deniyor neyin nerde reklamını yapmışım

• o sıfır araba kokusuna bende bitiyorum insanın arabadan çıkmayası gelio bizdeki bayaa dayanmıştı 7-8 ay olmuştur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sith

307 lerde pejo değişik bir koltuk kullandığı için içi çok kötü kokar . Satıcılar ilerde gçer filan diyorda , kolay kolay geçmez o koku

bende birinin 307 sine binmiştim.
    pek yeni gibi kokmuyordu daha değişik bi koku vardı
  • Galeide yeni Octavia'ya binmiştim, bir dakika duramadım, kendimi dışarı attım. Resmen başımı ağrıtmıştı.
  • beyaz eşyalardan çıkan koli köpük leylon benzeri şeyleri ısıtın saç kurutma makinesiyle sonra atın arabanın içine bikaçgün takılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

beyaz eşyalardan çıkan koli köpük leylon benzeri şeyleri ısıtın saç kurutma makinesiyle sonra atın arabanın içine bikaçgün takılsın.

arabayı kokutalım derken kanser olalım dimi
  • pirt ypacak arabaını içine
  • şimdi bi su zımparası alacaksın
    3 ayda bir aracın içindeki plastikleri milim milim incelticeksin
    3 yıla direksiyon vites biter, torpidodada saydamlaşır
    ama 3 ayda bi yeni kokusu elde etmiş olursun
  • Arkadaşın Albea'sından 1,5 sene çıkmamıştı yeni araba kokusu. Tam anlamıyla bayılıyodum
  • Yav ne çok hastası varmış, ben de o koku çıksın diye 2-3 ay oda parfümü kullandım... Bazan hala sıcak havalarda geliyor o koku...

Bu yaza kadar çıkar inşallah...
  • Nerede o eski sıfır araba kokuları....
  • Böyle bir sprey var. Ancak henüz alıp denemedim o yüzden adres vermeyeyim sonra topa tutmayın. Kısa bir zamand alacağım. Satıcı bakın mesela bu sıfır araç kokusu dediğinde nasıl yaw dedim. Aracın ilk günki kokusunu veriyor sanki yeni bir araç gibi kokutuyor dedi. Hemde ciddi bir firmanın bayiisi bunu söyleyen. Markada bilindik güvenilir bir marka. İlk defa duyuyorum dedim bu zaten yeni çıktı dedi ama ben onun yalancısıyım bir iki güne kadar alıp deneyeceğim sonuç ciddi bişeyse buradan duyururum.

Kolay gelsin.
  • Bu koku formaldehit kokusudur. Hastanelerde, kadavralarda, mobilyalarda, giysilerde de bu kokunun değişik türleri bulunur, kanserojendir. Çok miktarda solumak nefes darlığına yol açar.

Hoşunuza gitse de fazla meraklısı olmayın, yeni bir arabada bazen insana güzel geldiğini ben de düşünürüm ama sağlığa zararlıdır ve insanlar bu maddeye çok duyarlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 9 Kasım 2006; 9:37:43 >
  • Ben galeride sıfır 407'ye bindiğimde de aldım o pis koltuk kokusunu. Eskiden taksilere dolmuşlara koyun postu sererlerdi ya, ağır ağır kokardı. Aynı öyle kokuyordu, kolay kolay geçeceğe de benzemez. Hele bir de yazın vücut teri ile birleşirse, binilmez o arabaya.

quote:

Orjinalden alıntı: bettyonpower

quote:

Orjinalden alıntı: Sith

307 lerde pejo değişik bir koltuk kullandığı için içi çok kötü kokar . Satıcılar ilerde gçer filan diyorda , kolay kolay geçmez o koku

bende birinin 307 sine binmiştim.
    pek yeni gibi kokmuyordu daha değişik bi koku vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirxanthos -- 9 Kasım 2006; 11:56:03 >

• Arabayı temiz tutunca hep güzel kokuyo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

Bu koku formaldehit kokusudur. Hastanelerde, kadavralarda, mobilyalarda, giysilerde de bu kokunun değişik türleri bulunur, kanserojendir. Çok miktarda solumak nefes darlığına yol açar.

Hoşunuza gitse de fazla meraklısı olmayın, yeni bir arabada bazen insana güzel geldiğini ben de düşünürüm ama sağlığa zararlıdır ve insanlar bu maddeye çok duyarlıdır.

işte bunu diyordum..teknik olarak açıklamış.aynen katılıyorum..teşekkürler açıklaman için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.