Bu görüntüler kalite ilgili fikir vermede güzel bir örnek olmuş.
Bana göre kapıdan gelen tok ses olayı o kadar da abartılacak bir durum değil.
Bu görüntülerin benzerini Megane 2 sedan aracımızda bizzat yaşamıştık.
Ama kapı ile ilgili Astra'da bir sorun yaşasak , videodaki eleman gelsin bakalım , kesin bir yerlerini kırar.
Sonuç olarak kapıdan gelen tok ses olayı (Ford-Opel-VW) vardır.(Benim için)
AllahAllah, gayet normal bu işler. Niye hortlak görmüş gibi irrite oluyorsunuz ki?
Öyle ilk takışta milimi milimine, hatta mikron mikronuna denk gelen kapı milyonda bir anca çıkar. Kapıyı kasmasalar bile kasadaki geçme yerinin ayarını yapmak lazım mutlaka...
bnm aracada lazim :)
Emin olun renault ta böyle yapıyordur kapı ayarlamalarını. Ayrıca bi yerde okumuştum. Bu ayarlamayı yapan kişi professional miş ve 2-3 araba firması dışında diğerleride bu şekilde ayarlıyormuş öyle demiş dacia firması. Dacia a kötü diyipte renault a iyi diyenler bi sandero ya binsinler bi clio ya binsinler emin olun sandero daha iyi Bu arada bi dacia sahibi değiliz ama o kadarda kötü arabalar değiller. Ermata sordugumuzda agustos a kadar sandero olmadıgını söylemişlerdi. haziran da sormuştuk. Şuanda loganlar bile albeadan daha fazla tuttu. Taksicilere dayandıgına göre bence Türkiye için iyi arabalar.
İyi dayanmış dacia.
quote:
Orijinalden alıntı: onder46
Bu görüntüler kalite ilgili fikir vermede güzel bir örnek olmuş.
Bana göre kapıdan gelen tok ses olayı o kadar da abartılacak bir durum değil.
Bu görüntülerin benzerini Megane 2 sedan aracımızda bizzat yaşamıştık.
Ama kapı ile ilgili Astra'da bir sorun yaşasak , videodaki eleman gelsin bakalım , kesin bir yerlerini kırar.
Sonuç olarak kapıdan gelen tok ses olayı (Ford-Opel-VW) vardır.(Benim için)
Kapıların açılıp kapanmasındaki tok ses birçok araçta vardır 1995 ve 1998 toyota corolla haricinde. Kapıdaki boşluk nekadar çokise tok ses çıkarrmaz bu tümmarkalar için geçerlidir fakat kapıdaki boşluk alındığı taktirde kapı toz lastiklerinin kapıya yaptığı basınç itibari ile kapının seside tok olacaktır.
Dacia kalitesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme