Şimdi Ara

sıfır km megane sedan 28.300 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat iyi ama yenisi 2009 başında gelecek haberin olsun. 1.4 motor konusu ise senin performans anlaşına göre değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

efet 1.6 sını al alabilirsen genelde C sınıfı bu tip araçlarda 1.4 motor gerçekten düşük kalıyor ara hızlanmalarda kalkışlarda zorlanma oluyor ayrıca yakıt yönündende bir avantajı olmuyor. 1.6 yı almaya çalış.Bence 26 ya 1.4 28 ede 1.6 sını vermesi lazım renault un artık eskidi yüzü epeyce bu kasanın. Opel bır ara kampanya yapmıştı çok tutulan eski kasasını astra classic i hala satıyor.1.4 u 24 e 1.6 sını 26 ya bırakıyorlardı confort modelini.Sonuç olarak meganın bazı ile astranın bazı aynı özelliklere sahip. Artık megana 30 civarı para verilmez diyorum ben 1.4 u heç alınmaz ister uzun ister kıs süre kullan.28 e astra classic 1.6 alabilirsin kanımca hemde alman arabası vede motoruyla ilgili herşey ayrıntısına kadar biliniyor herkes tarafından kronik arızası yok yalnız triger i kayış zamanında değiştirmek lazım doğrudan subaplar eğiliyor

teşekkürler

evet astra classic önemli bir alternatif olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: snıper92

sıfır araç her zaman iyi olur ama meganda Authentique model ve 1.4 motor seni hiç mutlu etmez bunun yerine 30.000 ytl paraya 2.el megan 1.5 ile 1.6 motor,dinamique ile privilege model seni son derece memnun edecektir.

selamlar

insan 30bin verince hiç değilse bir kere olsun sıfır araca binmek istiyor. onun dışında katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

quote:

Orjinalden alıntı: ronin23

selamlar

anlaşıldı kimse sedan 1.4 tavsiye etmiyor.

teşekkürler arkadaşlar

Yok o bakımdan demiyorlar.Megane kasa eskidi diyorlar.Daha alınmaz o anlamda diyorlar.Eğer illa alıcam diyorsan HB al çünkü 1.4 ler en çok HB'te tutuldu.Eğer sedan olcaksa bu paranın üstüne biraz daha katıp TOYOTA COROLLA alabilirsin.

sedan olması şart. herkes kasanın eskidiğini söylüyor. mesele o fiyata c sınıfı araç olması yoksa ben meganı fazla sevmem. tutulan bir araç.

teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

kesinlikle 29 bin edecek bir artısı yok...
    zayıf, ve müsrif motoru var hantal birşey..
    astra classic 1.4 (25700) yada 1.6 (28300) daha iyi renodan...

• bu arada arkadaşlar,

opelin sitesinde astra classicin teknik özellikleri verilmiyor. nedir yani?

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin23 -- 19 Kasım 2008; 18:44:19 >
  • performans beklentisi 1.4 motorlarda sınırlıdır
    1.4 lt benzinli motor 3750 devirde 127nm tork ve 5700 devirde 98 hp güç üretiyor
    beklentinizi karşılarsa alınabilir 0 dan 100'e 12.7 sn
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta80

performans beklentisi 1.4 motorlarda sınırlıdır
    1.4 lt benzinli motor 3750 devirde 127nm tork ve 5700 devirde 98 hp güç üretiyor
    beklentinizi karşılarsa alınabilir 0 dan 100'e 12.7 sn

selamlar

gencim. agresif kullanıyorum. ama ekonomik koşullar insanı sınırlıyor. aslında 1.4 yetmez. 1.6 daha mantıklı.

teşekkürler
  • Astra düşünürsen kesinlikle 1.6 yı tercih etmeni öneririm ...
  • selamlar,

yorumlara teşekkürler.

başka bir topicte jazzla ilgili bir tartışma olmuştu da. megane 1.4 le kıyas yapalım.

şimdi jazz 1335 cc ve 1080 kg., megane 1390 cc. ve 1150 kg.

megane ağır kalır diye eleştirdi arkadaşlar, ben daha çok uzun yol yapıyorum. acaba jazz da da aynı şey olur mu?

ne dersiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin23

quote:

Orjinalden alıntı: snıper92

sıfır araç her zaman iyi olur ama meganda Authentique model ve 1.4 motor seni hiç mutlu etmez bunun yerine 30.000 ytl paraya 2.el megan 1.5 ile 1.6 motor,dinamique ile privilege model seni son derece memnun edecektir.

selamlar

insan 30bin verince hiç değilse bir kere olsun sıfır araca binmek istiyor. onun dışında katılıyorum.

doğru sıfır araç iyidir o önemli bir konu ama 2.el 30 bin e dediğim motor ve modellerden temizini bulursanız aynı sıfır araç niyetine binersiniz ama sonunda hiç pişman olmassınız bunu iyi değerlendirin derim

• 2. el az km dizel bir araç seçmek bence daha mantıklı. Hem daha donanımlısını da alabilirsiniz.

En alt model Megane'da arka camlar bile manuel.
  • AUTHENTİQUE
    sadece arka camlar manuel değil
    aynalar el ile oynamalı
    kol dayama yok
    klima manuel
    kapı kolları ve ayna kapakları gövde rengi değil
    alaşım jant yok jant kapağı var
    sis farı bile bazılarında yok
    iç kapı kolları bazılarında siyah,yani nikelanjlı bile değil.

o yüzden bence megane 0 bile alınsa authentique modeli kesinlikle alınacak bir model değil onun yerine 2. el privilege veya dnamique modeli almak çok yerinde ve mantıklı bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renaultnr1 -- 21 Kasım 2008; 14:31:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

kesinlikle 29 bin edecek bir artısı yok...
    zayıf, ve müsrif motoru var hantal birşey..
    astra classic 1.4 (25700) yada 1.6 (28300) daha iyi renodan...

astra classic mi megane dan iyi

fanatiklik diyorum,gülüp geçiyorum

mesajıma cevap yazma çünkü bu yorumundan sonra tartışmaya gerek bile yok

• astra classic megane 2 den kesinlikle çok daha iyi bir araçtır
    neden?
    astra 103 hp(ecotec twinport) megane 115 hp den daha seri bir araçtır...
    astra daha iyi yol tutar
    ecotec motor 1 milyon km yol yapabilir
    bizde 2001 astra vardı satıp 2004 megane aldık inanın astrayı çok aradık ve yeniden astraya kara verdik...
    Şunu da belirtmeliyim megane kötü bir araç değil ama kalite sorunları var fakat tam bir uzun yol arabası...şehir içinde çok hantal
  • 1.4 ünü almaaaaaaaa satamazsın çok ucuza gider bence....29000 a git ful ford fiesta disel yeni kasa al daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: onder46

astra classic megane 2 den kesinlikle çok daha iyi bir araçtır
    neden?
    astra 103 hp(ecotec twinport) megane 115 hp den daha seri bir araçtır...
    astra daha iyi yol tutar
    ecotec motor 1 milyon km yol yapabilir
    bizde 2001 astra vardı satıp 2004 megane aldık inanın astrayı çok aradık ve yeniden astraya kara verdik...
    Şunu da belirtmeliyim megane kötü bir araç değil ama kalite sorunları var fakat tam bir uzun yol arabası...şehir içinde çok hantal

zeki mürende bizi görecek mi
  • astra classic için hiç kimse net bi eleştiride bulunamaz(ancak espri yaparlar :D)...30000 ytl sınırında alınabilecek en iyi araç spor paketli 1.6 16v
    103 hp twinport ...en yeni focusta stil paket 34000 tl istiyor kapı içlerine bakın kaliteyi(sizliği) göreceksiniz
  • mazda3 lerde güzel indirimler var diye biliyorum.29binlere 1.6 motorlusu alınıyordu bir ara.ve donanım olarak meganeden daha iyidir..
  • fiyatlara bakmadım ama Authenique yerine Dynamique veya Privielege alman daha iyi olur çunku Authenique ler ciddi anlamda boş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.