Şimdi Ara

sıfır km megane sedan 28.300 alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yakında yeni kasa hb gelecek.
    bence megane için beklenmeli.

yeni city diyecem ama o da çok pahalı geldi bana..
  • quote:

1.4 ünü almaaaaaaaa satamazsın çok ucuza gider bence....29000 a git ful ford fiesta disel yeni kasa al daha iyi

31 den aşağı alamazsın yeni dizel fiestayı
  • konu hortlamış ya. baya olmuştu açalı. teşekkürler
  • Konu ve fiyatlar eski ama 2007 sonunda ayni aracin sifirini 27000 'e veriyorlardi bayiler. 31000'e dizeli satiliyordu. Aklima geldi yazayim dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Alınmasına alınır tabi de, Megane artık eskidi yüzü. Ve maşallah her yıl makyaj yiyor neredeyse. Şahsen üzerine az daha koyup Corolla alırım.

bazende öyle bi oluyorki insan üzerine 250 lira bile koyamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

quote:

Alınmasına alınır tabi de, Megane artık eskidi yüzü. Ve maşallah her yıl makyaj yiyor neredeyse. Şahsen üzerine az daha koyup Corolla alırım.

bazende öyle bi oluyorki insan üzerine 250 lira bile koyamıyor

corolla'nın liste fiyatı 38,700 TL ve bu nasıl az biraz koyma oluyo???????????????????????????
    kesinlikle bu para o araç için de fazla

• biz megane authentique donanımında arka camlar manuel diyorduk ya, bir araştırma yaptım golf 5 ve güncel kasa astra sedanda bile arka camlar manuel olan donanım varmış.
  • quote:

corolla alması için en az üstüne 10 bin lira daha koyması lazim
  • megane lerin kasaları değiştimi ?
  • yeni corollaların da baz donanımında da arka cam kolçaklı ..ancak megane larda sadece baz değil sportway gibi bi üst donanımda da arka camlar kolçaklı

...bi de megane 2 lerin ön cam otomatiklerinin de elektrik aksamlarında problemleri var...bazen camı kapatmıyordu dahi bi daha deniyorduk ancak isterse kapatıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1SECO

megane lerin kasaları değiştimi ?

hblerin kasası yenilendi ama daha trye gelmedi.
    sedan ise güncel olarak satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 20 Şubat 2009; 20:06:14 >
  • O paraya 2.el temiz 1.5 DCI alabilirsiniz.Bence 1.4'ten kesinlikle uzak durun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onder46

...bi de megane 2 lerin ön cam otomatiklerinin de elektrik aksamlarında problemleri var...bazen camı kapatmıyordu dahi bi daha deniyorduk ancak isterse kapatıyordu

ben hiç böyle birşeye rastlamadım. 2005 yılından beri megane a biniyorum ve çevremde birsürü kişide megane var hiçbirinde rastlamadık böyle bir olaya. Belki sizin aracın cam kumadnalarının altında kabloda temassızlık vardır. Bunu servise götürüp göstermeniz lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

ben hiç böyle birşeye rastlamadım. 2005 yılından beri megane a biniyorum ve çevremde birsürü kişide megane var hiçbirinde rastlamadık böyle bir olaya. Belki sizin aracın cam kumadnalarının altında kabloda temassızlık vardır. Bunu servise götürüp göstermeniz lazım

bizde 2004 aut. megane vardı ...inanın ben bu kadar kalitesiz bir otomatik cam görmedim...(aracı söndürdüğünüzde yolcu camını açmıyor)..bi de kapatırken ya da açarken sürekli basmanız gerek bi yerden sonra kendi alıp kapatmıyor...(aracı 2 gün önce sattık)..söfor kısmında ise bazen basınca gerçekten ya algılamıyor ya da geç algılıyordu

• quote:

quote:

quote:

bizde 2004 aut. megane vardı ...inanın ben bu kadar kalitesiz bir otomatik cam görmedim...(aracı söndürdüğünüzde yolcu camını açmıyor)..bi de kapatırken ya da açarken sürekli basmanız gerek bi yerden sonra kendi alıp kapatmıyor...(aracı 2 gün önce sattık)..söfor kısmında ise bazen basınca gerçekten ya algılamıyor ya da geç algılıyordu

evet Authantique versiyonunda tek dokunuşlu açma kapama sistemi yok. Ancak geç algılıyorsa o kablolarında bir problem olmalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet Authantique versiyonunda tek dokunuşlu açma kapama sistemi yok. Ancak geç algılıyorsa o kablolarında bir problem olmalı

doğrudur tek dokunuşlu olmadığı...ben megane 1.6 larla ilgili bi şey daha sormak istiyorum acaba sizde sabah ilk çalışma sırasında titreme ya da sönme yapıyormuydu..bizde soğukken ilk de sönüp 2. de alıyordu

• Bende 1.5 Dci var. Sabahları çalıştırdığımda bir problem hiç yaşamadım. hatta -15 derecede bile çalıştırdım. Dizel için biraz zorda olsa 2. marşta çalıştırdım.
  • 1.6 16v megane 2 sedan la ilgili şunu söylemek istiyorum ...
    araç tam uzun yol arabası ...araç yüksek devirlerde çok seri ancak şehir içinde bazen çok sıkıyor kullanıcısını...
    bi de authantique modeli yerine dyn. ya da expression almaya çalışın ...1.5 dci(100) ise dizel araçlar içinde bence focustan sonra(109 hp) en iyi alternetif
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin23

konu hortlamış ya. baya olmuştu açalı. teşekkürler

Aracı aldınız mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

astra classic megane 2 den kesinlikle çok daha iyi bir araçtır
    neden?
    astra 103 hp(ecotec twinport) megane 115 hp den daha seri bir araçtır...
    astra daha iyi yol tutar
    ecotec motor 1 milyon km yol yapabilir
    bizde 2001 astra vardı satıp 2004 megane aldık inanın astrayı çok aradık ve yeniden astraya kara verdik...
    Şunu da belirtmeliyim megane kötü bir araç değil ama kalite sorunları var fakat tam bir uzun yol arabası...şehir içinde çok hantal

zeki mürende bizi görecek mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.