takas indirimi var 1000 YTL yanılmıyorsam..clio ve grand tourda da 750 YTL takas desteği var...
28300 güzel fiyat...ama 1.4 megane a ikinci elde çok talep yokmuş..
uzun süre binilecekse gayet iyi..
hah işte sayın abim böyle yorumlar bekliyorum. teşekkürler. hemen günner diliyom ben.
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
22.500 e sıfır polo var
MEGANE 1.4 HB alınır ama sedan olacaksa 1.5 dizel ya da 1.6 benzinli olmalı
2 bin daha koy 2007 premıum civic al. hemde 15000km de falan bulursun.
1.4 Megane tavsiye etmem arkadaşım.O kadar parayla 2-3 yaşında dolu olan ve 1.6 temiz Megane'ler çok rahat alırsın.
selamlar
anlaşıldı kimse sedan 1.4 tavsiye etmiyor.
teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
22.500 e sıfır polo var
efet 1.6 sını al alabilirsen genelde C sınıfı bu tip araçlarda 1.4 motor gerçekten düşük kalıyor ara hızlanmalarda kalkışlarda zorlanma oluyor ayrıca yakıt yönündende bir avantajı olmuyor. 1.6 yı almaya çalış.Bence 26 ya 1.4 28 ede 1.6 sını vermesi lazım renault un artık eskidi yüzü epeyce bu kasanın. Opel bır ara kampanya yapmıştı çok tutulan eski kasasını astra classic i hala satıyor.1.4 u 24 e 1.6 sını 26 ya bırakıyorlardı confort modelini.Sonuç olarak meganın bazı ile astranın bazı aynı özelliklere sahip. Artık megana 30 civarı para verilmez diyorum ben 1.4 u heç alınmaz ister uzun ister kıs süre kullan.28 e astra classic 1.6 alabilirsin kanımca hemde alman arabası vede motoruyla ilgili herşey ayrıntısına kadar biliniyor herkes tarafından kronik arızası yok yalnız triger i kayış zamanında değiştirmek lazım doğrudan subaplar eğiliyor
sıfır araç her zaman iyi olur ama meganda Authentique model ve 1.4 motor seni hiç mutlu etmez bunun yerine 30.000 ytl paraya 2.el megan 1.5 ile 1.6 motor,dinamique ile privilege model seni son derece memnun edecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: ronin23
selamlar
anlaşıldı kimse sedan 1.4 tavsiye etmiyor.
teşekkürler arkadaşlar
Yok o bakımdan demiyorlar.Megane kasa eskidi diyorlar.Daha alınmaz o anlamda diyorlar.Eğer illa alıcam diyorsan HB al çünkü 1.4 ler en çok HB'te tutuldu.Eğer sedan olcaksa bu paranın üstüne biraz daha katıp TOYOTA COROLLA alabilirsin.
kesinlikle 29 bin edecek bir artısı yok... zayıf, ve müsrif motoru var hantal birşey.. astra classic 1.4 (25700) yada 1.6 (28300) daha iyi renodan...