Şimdi Ara

Sıfır km Tata Vista 1.3 Multijet 95 Hp 35.000 TL BEDAVA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az yakacak diye bu araca 35bin verenin aklına şaşarım. 35bini arabaya vereceksin 3 kuruşun hesabını yapacaksın. O kadar dizel aşığıysa bi insan gider bi motosikler alır. Şunun 3te birinden daha ucuza çok daha rakat eder zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sıfır km Tata Vista 1.3 Multijet 95 Hp 35.000 TL BEDAVA

Ahahaha dijital saat varmış ahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa ne olursa olsun 35bin TL az para mı? Sırf dizel diye ABS si bile olmayan, freni tutmayan bir araç mı alacaksınız? Muhtemelen 95 beygiri görüp basacaksınız da sonra ne olacak?
  • Gidin düzgün bir araba alın lpg taktırın illa dizel istiyorsanız 2.el 2 yaşında bir sürü araba var
  • Yahu sırf dizel diye 35 bin TL ye ucuz denmiş ya ne diyeyim. Adamlar maliyetten kaçmak için tavan antenini bile standart donanım diye sunmuş. kapı kolunu, koltukları falanda saysalarmış 2. Eldede 7-8 bin zarar edeceğini de düşünürsek hiç mantıklı degil.

• tatam geldi...

ulan tata bile 35bin! atlayın köprüden
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

abs siz visia 35 bin? geçiniz efendim esp li ibiza+prins lpg 35 e gelir...

aynen mantıklı. ibiza fiyatlarına bi bakayım dedim nedir ne değildir.

1.4 lt 85 hp > Reference 33.700

1.6 lt TDI CR 90 hp > Reference 49.900

aynı donanım aynı araba dizel için 16.200 tl fark var ikiside düz vites. dizel kazığının büyüklüğü bu rakamlardan çok net ölçülüyor
  • Böyle araçların sıfırına bu kadar para (yarısı da vergi zaten) vereceğinize..

Ya 2. el temiz bir C sınıfı araç alın.... Yada Akbil alın otobüsle gidip gelin..

Daha emniyetli ve ekonomik olur..
  • Aynı malı deme corç aynı malı deme.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Beyler böyle insanları ciddiye alıp bir de tartışıyorsunuz zamanınıza yazık gerçekten .

Bu arkadaş Bmw M4 e laf eden Bmw çöptür diyen kişi . Ciddiye almaya gerek yok Trollük yapıyor.

Eğleniyor işte kendi çapında.

Sana laflarımız cok batmış anlaşılan takiptesin Takibe devam et bişeyler öğrenceksin eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Madem çok cazip geliyor git sen alsana Abs'siz Tata vistayı.

ABS taktırmak 750 TL niye bu kadar abarttınız ABS olayını anlamadım. Arabada açık bulamayınca ABS YOK ABS YOk. 750 TL ye kıyda ABS alıver niye kendinizi bu kadar yırtıyosunuz anlamadımki
  • tata için pahalı hatta aşırı pahalı. o fiyatlara 10-15 kesik atmayı denesinler kurtarmıyorsada fazla zorlamanın anlamı yok kapatıp gitsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Onun yerine her yerde servisi olan.Parçası daha bol olan.

2.eli tatadan daha iyi olan Dacia Sandero 1.5 DCi Ambiance alırım hem de daha dolu bir araç.

Sandero bence de iyi bir araba ancak motor konusunda biraz gucsuz kalıyor. Vista ise Punto ya benzer bir araba. Tasarımını bir kenara bırakırsak Punto ile Sandero karşılaştırmak gibi düşünmeliyiz. Tata kendini kanıtlamış bir marka su anda Avrupalı araçlardan bir adım bile önde diyebiliriz. Hindistandaki yol şartlarında bile sağlam bir araç olarak ön planda
  • 35000 tl yazan sey nasil bedava olabiliyor bedavanin kelime anlami bedelsizdir tatayi oven birini ilk defa duydum sanirim sizin kalite anlasiyiniz farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLKANNGUNGORR

35000 tl yazan sey nasil bedava olabiliyor bedavanin kelime anlami bedelsizdir tatayi oven birini ilk defa duydum sanirim sizin kalite anlasiyiniz farkli

bedavanın kelime anlamını bilmene sevindim en azından
  • Fiyatların neden ucuzladıgı anlaşıldı. 2015te yeni modeller geliyor ve son kalan vistalar bu buyuk indirimle satılıyor. Videoları ekledim konuya
  • kendinle dalga gectiginin farkindsmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan5434

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

abs siz visia 35 bin? geçiniz efendim esp li ibiza+prins lpg 35 e gelir...

aynen mantıklı. ibiza fiyatlarına bi bakayım dedim nedir ne değildir.

1.4 lt 85 hp > Reference 33.700

1.6 lt TDI CR 90 hp > Reference 49.900

aynı donanım aynı araba dizel için 16.200 tl fark var ikiside düz vites. dizel kazığının büyüklüğü bu rakamlardan çok net ölçülüyor

ingiltere de diesel farkı 2000-2500 euro civarı görünüyor... baz donanım 1.2 70 bg ibizalar 12000 euro dan başlıyor

diesel için atılan kazık ortada, benzin ile diesel fiyatları eşitlenmeden de bu durum değişecek gibi görünmüyor

• Tata alıpta sırf taaaa diye başlayan küfürleri edebilme ihtimaline karşı alınmaz bu araç..
  • Emgrand ec7 bundan daha mantikli sanki? Liste fiyati 37.000 kesin 34 35e birakirlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.