Şimdi Ara

Sıfır km Tata Vista 1.3 Multijet 95 Hp 35.000 TL BEDAVA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen tata ya o kadar para vercegime 2.El araba alırım daha iyi
  • Alırken bi daha düşünün

http://www.youtube.com/watch?v=1ZhcsnUBJxo

2.dk sonra crash test başlıyor.
  • 2013 Model Benzinlisini kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim açıkcası 50000Km yol yaptım tık demedi herhangi birşeyini değiştirme gereği duymadım tabiki uzun vadede illaki dediğiniz arabalarla farkeder ama geçen sene aldık 21.000TL anahtar teslim fiyatına satarkende 10.000TL yede satsam bindiğime sayarım açıkcası bu farkı şuanda satmayı düşünmüyorum. Abs konusuna gelince arabada yok açıkcası araba 1,3ton yürüyen mezar taşı gibi herhangi bir kazada çıkışı düşünmüyorum zaten. 120 ve üzeri için kullanılacak bir araba değil benim kişisel yorumum bu savunmuyorum ama geçen sene 21.000TL ye alabileceğim tek 0 arabaydı pişmanda değilim. 35.000TL olduysada harbi abartılmış gibi geldi geçen sene dizel fiyatı 27.000TL di ama abarttığınız kadar kötü bir araba değil.
  • tataya 35
    tataya 35
    tataya 35...

olmuyorr kabullenemiyorum
  • azcık tipi olsa keşke şu arabaların
  • Bence alınır hobi aracı gibi stres atmak için kullanılır.1.3 95 hp Multijet Uzun ömürlü,Ekonomik,Vista gibi bir araçtada performanslı olur.100 TL Mazotu yüklenir bitene kadar alt linkteki gibi kullanılır

https://www.youtube.com/watch?v=asM-b0F0LEg

• .
  • 50 drn asagi fiyata dizel kalmadi diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru vallahi verdiği paranın hakkını en iyi veren araçtır. Ama dizel multijet çok yakıt tuketiyor keşke hdi pejo motoru koymaya devam etselerdi
  • Sahibinden de dikkatimi çekti, o kadar kur artışı, zam vs. bu araç yine 35 bin
  • ve hala 35bin :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.