Şimdi Ara

Sıfır km Tata Vista 1.3 Multijet 95 Hp 35.000 TL BEDAVA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kıçı kırık tata vista bile 35 bin TL olmuş güzel ülkemde. İnsanın bu fiyatları görünce bütün araba hevesi kaçıyor be. Hayır şikayet etmiyorum ne güzel duble yollarımız var, ayakkabı kutularında para saklayan, yolsuzluğun allahını yapan vekillerimiz var. Gencecik yaşta öldürülen gençlerimiz var. Benzini 5 liradan alan ama sesini çıkarmayan bizler varız. Yakında da Almanya'nın kıskandığı(!) 3.havalimanımız olacak İnşallah. Şikayet etmek ne mümkün. Huzurumuz tavanlarda maşallah nazar değmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

tata vista 1.3 multijet dizel motorlusu yorumum.

artıları:

• aracın hızlanması çok iyi.

Sorun tam olarak burada hızlanması iyi ama abs yok.Malum ölmek de pek mantıklı bir hareket değil.
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    2011 model düşük bütçeli araçlarda da abs yok. diğer markalar kendilerini geliştirdi ancak tata temsilcileri yerinde sayıyor. satıştaki sıfır vistalar da depolarda kalmış eski araçlar olsa gerek.
  • 1.3 95beygir, tam bir mini roket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABS ye neden bu kadar takıldınız 750 TLye ekleniyor ABS
  • Her donem hem boyle sağlam hem de boyle ucuz olan otomobiller üretiliyor. Bkz Proton serisi, chevrolet lacetti vb.... Bu donemde Tata yapmış. İlerde gayet başarılı bir araç oldugunu göreceğiz zaten
  • Dacia Sandero ile karşılaştırmasını da koydum
  • Yogun istek uzerine Sandero ve Vista karşılaştırmalı videosunu koydum arkadaşlar

• konuyu taciz eden arkadas uzaklastırılmış helesukur 10 saat sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

Orijinalden alıntı: elletra951

quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Sen bidaha araba tavsiye etme sağlamlık anlayışın sorun çıkarmamamı o arabayla allah korusun kaza anında frenleri tutmaz ABS ya var ya yok yolda bi kaç tane görüyorum götü başı ayrı oynuyor. bide bidaha puntoya küfür etme.

Tavsiye konusunda sana soracak değilim. Aynı platformda üretilen iki araba. Sırf yorum yazmak için yorum yazma surda... Tınlamıyorum aslında ama yine de maksat elim boş durmasın diye sanada yorum yazayım dedim :D

Sen bu güvenliksiz tipsiz arabayı çok beğendiysen al bin

astalavista cigerim :D

• up
  • Şu aracı punto ile bir tutanlara

Punto ncap ten 5 yıldız aldı vista ne yaptı?

• yeni kasasını bu fiyata satarsa belki. alınca elinde patlayacak bir aracı almaktansa 2. el almak daha mantıklı. sonra malınla rezil olursun. almadan satmak değil bu durum. eninde sonunda satacağız dimi.35 bin 2 yaşında güzel araçlar var.
  • Şu yazılanları okuduktan sonra cevap yazma gereği hissettim, Neden: Çünkü iüç yıl idica kullandım son bir yıldır da vista kullanıyorum.
    yazdığım mesajı okumadan bu arabayı kullanmamış ve işkembeden sallayan vızıltı güruhları saçma sapan yorumlar yapmasın gitsin hangi mükemmel arabası varsa onun yorumunu yapsın......
    1-2012 tata vistam ve 2014 opel astra 1.6 benzinli aracım var
    2-tata diye dalga geçtiğiniz araçla bir yıldır 15 bin km yaptım hiç bir tıkırtı dahi gelmedi
    3-senin o övdüğün arabaların hala bir çoğunun arka camı elle açılırken beğenmediğin tatanın otomotik(yani önce kendi aracınla dalga geç)
    4-bu arabanın ispanyada satış fiyatı tl cinsinden 21 bin lira iken türkiyede 35 bin lira yani bu araba vergiden dolayı pahalı
    5-opelle yokuş yukarı ikiden üçe atamadığım yerde beğenmediğin tata ile dörde atabiliyorum yormuyo yolda beni
    6-abs donanımı yok amenna ama araba bir ton 190 kilo yani öyle malzemeden çalan kıytırık markalarla karıştırma arabayı
    7-bu arabanın bakımı ucuz kullanımı ucuz sırf bi konuya takılıpta böyle arabayı çamurlayacak varsa gitsin c yada d segmentine alsın sonuçta teknolojide son yoktur
    8-bu arabanın tipine laf edenler valla ben maşbiyel ve spoiler karlık yaptırdım 750 liraya mal oldu ve at gibi duruyo yolda yakında atcam resimleri
    kısacası bu vista araba gibi arabadır işine gelmiyosa uzak dur fiyatı bu seviyelerde kalsınki bizde ucuz ve kaliteli sürşe devam edelim ;D

• [Deleted by Admins]

• Birseyin fiyati o şeyden elde edeceğiniz faydaya gore pahali yada ucuzdur. 1 TL ye aldiginiz birseyden zarar görecekseniz pahalidir.

• quote:

Fiyatların neden ucuzladıgı anlaşıldı. 2015te yeni modeller geliyor ve son kalan vistalar bu buyuk indirimle satılıyor. Videoları ekledim konuya

Baban tata kullanıyor diye burda kullandığınız marka'yı övmene gerek yok burası OTOMOBİL GENEL Forum'u Burda takılanların %80'i Neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.Millet'e birşey öğretmeyi bırakıp birşeyler öğrenmeye bakın.
  • sonuçta tata işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Fiyatların neden ucuzladıgı anlaşıldı. 2015te yeni modeller geliyor ve son kalan vistalar bu buyuk indirimle satılıyor. Videoları ekledim konuya

Baban tata kullanıyor diye burda kullandığınız marka'yı övmene gerek yok burası OTOMOBİL GENEL Forum'u Burda takılanların %80'i Neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.Millet'e birşey öğretmeyi bırakıp birşeyler öğrenmeye bakın.

Kimse senin gibi Babasının kullandığı markayı övmüyor merak etme. Yorum yazmıs olmak için yorum yazıyosunuz ondan sonra herkesin 5000 adet yorumu oluyo. Tabiki içi boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elletra951 -- 6 Eylül 2014; 10:39:45 >

• Iyi mal kotu gunde belli olur.Kotu gunde kimse bu arabaya degerinde para vermez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.