Şimdi Ara

Sıfır kombi için acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yeni bir kombi alıcam fakat iki model arasında kararsız kaldım işi bilenler lütfen yazabilir mi?

1.demirdöküm niyromiks 24 kw olan kombi

2.daikin premix vz 24 kw

bunlardan hngisini tercih etmeliyim sizce daikinin garantisi 6 yıl demirdökümün 2 yıl...kücük bir sehirde yasıyorum sizce hangisini almalıyım sergis agı saglamlıl vs gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, bahsettiğiniz Daikin kombinin modulasyon aralığı Demirdöküm Nitromix'ten daha geniş. Ayrıca garantisi daha uzun.

Fakat şu da bir gerçek ki Demirdöküm kombilerin yedek parça bulunabilirliği, uygun fiyatlı yedek parça sunabilmesi ve servis ağı genişliği Daikin'e karşı ezici bir üstünlüğe sahip.

Ayrıca Demirdöküm, kombi tarafında yılların deneyimine sahip. Daikin'in kombi sektöründeki deneyiminin çok daha kısa olduğu ve Condense modellerinde bir dönem çözülemeyen kronik bir sorun olduğu da göz önüne alınmalı.

Ayrıca Daikin Fiyat olarak da epey yukarıda.

Tüm bu şartlar altında illaki bu iki marka/modelden birini alacaksanız Demirdöküm Nitromix P24 kombiyi tercih edip ek garanti paketiyle garanti süresini uzatmanızın daha makul olduğu kanaatindeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.