Şimdi Ara

sıfır leon bu fiyata alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı donanım + motor Golf'te 60bine yakın paralarda bulunduğunu için, bu donanım bu motor ve bu şanzımanın en iyi kombinasyonu şuanda Leon'da mevcut. Tereddüt etmeden alın, aldığınız fiyat da gayet iyi
  • insanlar nasıl bu kadar bonkçr davranabiliyor anlamıyorum...
    C segment bir araç için dizel de olsa 45-50 arası fiyatlara gayet rahatca "çok iyi çok mantıklı fiyat hemen al" diyebiliyorlar...
    zaten firmalarında istediği buydu, kısa vadede araçları satmasa bile, fiyatları indirmeyip;insanları bu kazık fiyatlara alıştırmaktı...
    şimdi nolduda 46 lira C sınıf bir araba için bu kadar rahat "iyi fiyat" diyebiliyorlar anlamış değilim...
    ASTRA daha düne kadar dizel ini mesela 37 lere satarken şimdi 47 Lira fiyat çekiyor, bu ne ya yazıktır günahtır, buda yeni moda oldu zaten, kasası değişen araba katmerli kademeli fiyatla piyasaya giriyor...
    ben olsam daha uygun fiyatlı bir araca yönelirdim kardeşim...
    ne bileyim Kia Ceed mesela, 34 TL ye var dizeli;araç 10 numarada kaliteli,yada Kore almam dersen Megan 3 falanda mantıklı 39 civarı dizeli...
    yada çok beğendiğim BRAVO lar 37 TL civarı dizel...aklıma birden gelen bunlar...araştırmalı,tipini çok beğensemde kasası eskiyen bir C segment LEON a bu kadar para yazıktır günahtır...

• quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

insanlar nasıl bu kadar bonkçr davranabiliyor anlamıyorum...
    C segment bir araç için dizel de olsa 45-50 arası fiyatlara gayet rahatca "çok iyi çok mantıklı fiyat hemen al" diyebiliyorlar...
    zaten firmalarında istediği buydu, kısa vadede araçları satmasa bile, fiyatları indirmeyip;insanları bu kazık fiyatlara alıştırmaktı...
    şimdi nolduda 46 lira C sınıf bir araba için bu kadar rahat "iyi fiyat" diyebiliyorlar anlamış değilim...
    ASTRA daha düne kadar dizel ini mesela 37 lere satarken şimdi 47 Lira fiyat çekiyor, bu ne ya yazıktır günahtır, buda yeni moda oldu zaten, kasası değişen araba katmerli kademeli fiyatla piyasaya giriyor...
    ben olsam daha uygun fiyatlı bir araca yönelirdim kardeşim...
    ne bileyim Kia Ceed mesela, 34 TL ye var dizeli;araç 10 numarada kaliteli,yada Kore almam dersen Megan 3 falanda mantıklı 39 civarı dizeli...
    yada çok beğendiğim BRAVO lar 37 TL civarı dizel...aklıma birden gelen bunlar...araştırmalı,tipini çok beğensemde kasası eskiyen bir C segment LEON a bu kadar para yazıktır günahtır...

malesef eski piyasa yok artık. Mesela Bravonun 37 binlik modeli az donanımlı olan modelidir. Full olanı zaten 40 civarıdır. Leon full donanımlı birde DGS farkı 5 bin tl. Yani manuel olsa oda aynı fiyat 40bintl

• evet dsg farkı ve full araç leon... dsg olması artıdır diye düşünüyorum.... bravoda baktım... aslında güzel araç ama.. beğeniyorum sankide..fakat. fiat olduğu için insanların önyargısı var... ikinci elide o yüzden yok gibi...
    fiyat yüksek olduğu için ince eleyip sık dokuyorum....

kia ceed e bir bakıyım diyorum... fiyat makul gibi... sanki... ama ikinci eli??
  • o para leon a verilmez.. yerinde olsam yeni astralara bakardım..
  • Hocam bu fiyatı nerden aldın hangi bayiden...

Bende bu aracı düşünüyorum...
  • arkadasım eger gonlunde yatıyorsa ve baska bır arac alacagında aklın leonda kalacaksa eger al derım
  • bence alınır..
  • Doğuş çalışanı olduğum için verdiler bu fiyatı... normalde 47.500 tl liste fiyatı ne kadar indirim yapıyorlar
    bilmiyorum...
  • bence de verilmez o kadar para!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • çok para üzerine biraz daha ekle nissan qashqai 1.5 dci visia al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 28 Ağustos 2010; 16:03:53 >
  • Daha uygun fiyatlı dizellere yönelinebilir? Şahsen bende bu örnekde citroen C5 hoşuma gitti.Bu paraya herhalde en klas araç diye düşünüyorum.Leon DGS vites olduğundan gayet hoş araç.KİA ceede bakabilirsiniz.
  • Seat sahibi olarak kesinlikle tavsiye ederim, sınıftaki araçlardan çok daha uygun ve verimli ..
    seatclubturkey 'den ayrıntılı bilgilere fazlasıyla ulaşabilirsiniz..

Sıfır almasanızda Leon çok harika bir araç 3-5000 km de satılıkları inceleyin ekonomik olarak bence daha mantıklı olur..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.