Şimdi Ara

sıfır leon bu fiyata alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba... sıfır araç bakıyorum..
    leon 1.6 tdı 105 hp dsg 46.000 tl fiyat aldım... fiyat nasıl sizce... 2.el piyasası ne alemdedir ayrıca
    şimdiden teşekkürler...

• o kadar para leona verilmez biraz daha katılıp golf alınır verdiğiniz fazla para satacağınız zaman size fazlaysıyla geri döner leonun kasa da eskidi 1 kaç yıla değişir .golf kasa değişsede farketmez zaten genelde aynı kasa çıkıyor :)
  • Golfün aynı donanımını 60 bine ancak alabilir arkadaş bence gayet mantıklı bir tercih
  • Bence fiyat iyi, ben olsam alırdım.
  • Leon güzle arabadır.Şasesinden motoruna kadar Vw dir.Tavsiye ederim.
  • megane 3 hb e bakın
  • bence fiyat normal alınabilir
  • ben o paraya 2 tane araba alırım leona verilirmi yaa..
  • golfu ben de çok düşündüm fakat fiyat fazla geldi... 60.000 tl verilip alınırmı?

leon da 7 ileri otomatik vites var.... kullanan arkadaşla varsa söyler mi? sıkıntı yaratır mı acaba?

leon un tipi hoş yakışıklı al benisi çok diye düşünüyorum...
  • Leon Güzel Araba Ama 46.000 Bin tl Verilmez O ARaca Megane III Düşünmezmisiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 25 Ağustos 2010; 23:29:01 >
  • bence gayet mantıksız 0 paraya çok rahat d sınıfı araç alırım.
  • Exeo 2.0 TDI 143 HP manuel tavsiye ederim.2. elde 48-50 bin.
  • ARKADAŞ BİRAZ BEKLE YENİ KİA SPORTAGE IN 1.6 motoru gelecek oparaya yeni jeep alırsın.. 48 binden satılacak...

• Araç c sınıfı disel 105 hp dsg şanzımana sahip ve yeni makyaj gördü yanılmıyorsam bence çok pahalı değil , yeni astra disel fiaytına yada golf disel fiyatlarına bakın bu aracın çok pahalı olmadığını görürsünüz , 1.2 tsi dsg gelse kaçırmazdım bu aracı 38.000 gibi olsa keşke fiyatıda
  • LEON güzel araç küçük bir ilde isen tek sende olacaktır, 7 vites ise şehir içinde sık vites değiştirmek zorunda kalabilirsin fazla vites uzun yolda çok iyi
  • bezinli düşünmüyorum yılda 15.000 km yaparım...diye düşünüyorum..... malum benzin fiyatları yüksek..
    fluence tipi yok gibi...
    c5 yakışıklı ... güzel araç...

onu bekle bunu bekle derken araç alamıyoruz... ne kadar zormuş araç almak...
  • bezinli düşünmüyorum yılda 15.000 km yaparım...diye düşünüyorum..... malum benzin fiyatları yüksek..
    fluence tipi yok gibi...
    c5 yakışıklı ... güzel araç...
    sıfır istiyorum..önerilerin için saol...

onu bekle bunu bekle derken araç alamıyoruz... ne kadar zormuş araç almak...
  • Arkadas otomatik ve dizel arac demiş sizler manuel veya benzinli ornekler veriyorsunuz. Arada daglar kadar fark var.

Dostum fiyat iyi, zaten baska ne secenegin varki. 308 de dizel otomtik var. Ben kullanıyorum cok guzel ve sorunsuz bir arac. Sıfır alacak olsam kesin Leon alırdım.
  • quote:

Arkadas otomatik ve dizel arac demiş sizler manuel veya benzinli ornekler veriyorsunuz. Arada daglar kadar fark var.
    Bu Arkadaş Manuel arac kullanmayı biliyo herhalde dimi benim amacım sadece Piyasaki Güzel Araclardan Haberdar etmekti Alıcak Olan Arkadaşı Leon'da Alabilir Kendi Seçimi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.