Şimdi Ara

SIFIR LG PH300 HD LED PROJEKSIYON 30000 SAAT LAMBA ÖMRÜ(OUTLET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cihaz sıfır outlet ürün olup TEKNOSA dan alınmıştır.

daha önceden kazanmış olduğumuz indirim kuponunu değerlendirmek amacıyla satın alındı.

SIFIR üründür. outlet olduğu için 1 yıl garantilidir. faturası ve garanti belgesi ile teslim edilecektir.

cihazın emsallerinden en önemli 2 farkı şarj edilebilir olması ve şarjının 2.5 saat gitmesi ve yakın mesafeden geniş ekran görüntü alınabilmesidir.

Diğer farkları önemli farkları ise mercek sistemi pb60g gibi plastik katkılı olmayıp cam olması ve bulunduğu yere göre açısını otomatik düzelterek görüntüyü netleştirmesidir.

Sıfır en ucuz fiyat 999 TL olarak satılmaktadır.
    Emsal olarak Outlet fiyatları ise 870 TL civarlarında satılmaktadır.

kullanmış olduğum indirim kuponunun yarısından feragat ederek cihazı 2. el fiyatına veriyorum

725 TL

Cihazın özelliklerini internetten bulabilirsiniz.

GET ile gönderim yapılmayacaktır. Gelip görüp satın almanız ricadır.

mesai saatleri içerisinde whatsapp mesajı / sms ve pm ile, saat 18:00 dan sonra arayarak da ulaşabilirsiniz. 0554210 51 51 ilyas

TAKAS yoktur. NAKİT e döndürmek için satılmaktadır. PAZARLIK yok ikram vardır.

sattığım SIFIR cihazlar için ödeme konusunda Gelip görüp satın almanız ricadır. bunun dışında malesef önce havale sonra kargo şeklinde yardımcı olabiliyorum.

2. el satışlarımda bildiğiniz üzere üst rütbeli ve referansları sağlam kullanıcılara önce kargo sonra havale şeklinde yardımcı olabiliyorum.

NOT: cihaz 1 hafta içerisinde satılmaz ise açıp ben kullanacağım. zira 2. el fiyatının dahi altında satıyorum zaten

Yorumlara açıktır ilan.

SIFIR LG PH300 HD LED PROJEKSIYON 30000 SAAT LAMBA ÖMRÜ(OUTLET)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magborat -- 19 Şubat 2016; 11:58:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.