Şimdi Ara

Sıfır Lumia 735 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburadadan aldığım L735 modeli bugun rotarlı olarakta gelse elime ulaştı. Telefonun bir sorunu var şimdi açma tuşuna basıyorum nokia yazısı çıkıyor ardından 20 30 saniye sonra Windowsphone logosu çıkıyor. Ardından tekrar nokia yazısı çıkıyor yine logo çıkıyor bu şekilde devam etmekte. Telefonu şarja taktım 5DK oluyor acaba şarjı yok mu diye yine aynı sorunla karşılaşıyorum telefon açılmıyor. Şarj olduğuna dair bir belirtide yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Geri gönder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagg35

Geri gönder

En az 1 hafta telefon kullanamayacağım geri gönderirsem eğer sorun büyük değilse gönderme ihtiyacı görmüyorum bu tür sorunla karşılaşan arkadaşların cevaplarını acilen beklemekteyim
  • pc ye tak 8.1 kur duzelmezse yolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

pc ye tak 8.1 kur duzelmezse yolla.

Hard reset attım hocam düzelmezse gönderiyorum ayrıca bu modeli gönderip bir üst modelini talep edebilir miyim etmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
  • ust modelde once uzaktan alısveriste sanırım 1 hafta sure icinde sebebsiz geri iade imkanı var sadece duzgun acmıs olman lazım paketini.Sim kartını cıkar ole acmayı dene yada sd kart varsa cıkar.
  • Hocam recovery tool ile düzeltmeye çalışın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ LUMİA 520
    12 yıl önce açıldı
    Takaslı 1 aylık lumia 920
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hard reset ile sorunumu çözmüş bulunmaktayım arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Şuan wp'ye alışma sürecindeyim gayet iyi gidiyor kardeşimin 1600 liralık telefonu ile kafa kafaya hızda Saygılar
  • Ben mağazalarda da çok gördüm böyle olan nokia telefon. Nsu ile yazılımı tekrar yüklemeyi dene belki düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun düzelmesine sevindim , güle güle kullan. Benim 735 de az önce geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Hard reset ile sorunumu çözmüş bulunmaktayım arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Şuan wp'ye alışma sürecindeyim gayet iyi gidiyor kardeşimin 1600 liralık telefonu ile kafa kafaya hızda Saygılar

arka kamerası nasıl iyi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın hocam tek sıkıntı şuan sadece 100tl geri iade kaldı ben 699tl'den almıştım ben aldıktan hemen sonra 599'a düştü fiyatı bunun için biraz uğraşmam gerekecek gibi.

Arka kamerası hocam ideal şöyle diyim 820 ile 925 arası birşey gibi zaten alırken kameradan çok birşey beklemiyordum, bir 830 değil ben açıkçası wp'ye ısınmak için 735 aldım. İlerde kısmet olursa çıktığında 840 940 gibi modellere geçmeyi planlıyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın hocam tek sıkıntı şuan sadece 100tl geri iade kaldı ben 699tl'den almıştım ben aldıktan hemen sonra 599'a düştü fiyatı bunun için biraz uğraşmam gerekecek gibi.

Arka kamerası hocam ideal şöyle diyim 820 ile 925 arası birşey gibi zaten alırken kameradan çok birşey beklemiyordum, bir 830 değil ben açıkçası wp'ye ısınmak için 735 aldım. İlerde kısmet olursa çıktığında 840 940 gibi modellere geçmeyi planlıyorum.

kamerası en azından 625 den iyidir bende almayı düşünüyorum kamera benim için önemli

• 735 konusunda en büyük endişem kamerayla ilgiliydi. Yaklaşık 1 saattir kullanıyorum ilk izlenim olarak güzel. Kamerasıda beklediğimden iyi çıktı. 1320 gibi bir kamera olsaydı üzülürdüm cidden :) ama neyseki aynen arkadaşın dediği gibi 820 ile 925 arasında bir kamerası var ve bu da benim için yeterli. Sonuçta fotoğraf sergisi falan açmayacağım. Ben aslında 830 da düşünüyordum ama araştırmalarım sonucunda 830 da kapasitif tuşlarda bir çok kişinin sorun yaşadığını gördüm. Belki belli bir seri cihazda ve yazılımsal olabilir ama bile bile lades olmasın diye uzak durdum 830 dan.

• Üst 2 625
    sonraki 2 735
    son 2 830

Sıfır Lumia 735 Açılmıyor Sıfır Lumia 735 Açılmıyor Sıfır Lumia 735 Açılmıyor Sıfır Lumia 735 Açılmıyor Sıfır Lumia 735 Açılmıyor Sıfır Lumia 735 Açılmıyor

• 830un fiyatları çok uçuk olduğu için tercih etmedim normalde aklımda o vardı kısmet değilmiş.

Korkmaz hocamdan tavsiyeler alıp 735i 830 ile değiştirsem fena olmaz hani Bu arada fotoğraflar için teşekkür ederim henüz doğru düzgün fotoğraf çekme imkanım olmadı ama yarın güzel ve bol ışıklı(uzaktan vegas) fotoğraflarla geleceğim aranızda bu arada karanlık ve 400 500 metre gibi bir uzaklıktaki yeri çekmek için manuelde ne gibi ayarlar yapmam gerek tüyo verirseniz çok sevinirim. Saygılar

Hocam kamerası tatmin edecektir gündüz açık havada ama kapalı ortamlarda orta seviye diyebiliriz incelemelerime göre konuşuyorum daha kendim hiç çekim yapamadım.

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız. Bende 925 kullanıcısıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız. Bende 925 kullanıcısıyım

Çok teşekkür ederim sağolun
  • quote:

Hepsiburadadan aldığım L735 modeli bugun rotarlı olarakta gelse elime ulaştı. Telefonun bir sorunu var şimdi açma tuşuna basıyorum nokia yazısı çıkıyor ardından 20 30 saniye sonra Windowsphone logosu çıkıyor. Ardından tekrar nokia yazısı çıkıyor yine logo çıkıyor bu şekilde devam etmekte. Telefonu şarja taktım 5DK oluyor acaba şarjı yok mu diye yine aynı sorunla karşılaşıyorum telefon açılmıyor. Şarj olduğuna dair bir belirtide yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam-aleyküm Emre-Dylan bende lumia 925 'i hepsiburada.com dan aldım bende de ekran da 16 milyon renk çizgi halinde birbirine girdi şimdi servisde parça bekleniyor yazıyor bence hemen iade edin hocam sonradan ekran kasılmaları ekran da çizgi çizgi çıkması oluşuyor bence hemen gönder hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 29 Mayıs 2015; 0:31:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.