Şimdi Ara

SIFIR MAVİ 5C Mİ YOKSA İKİNCİ EL 5 Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani mavi iyidir ya fikirleriniz için teşekkürller :)
  • Sari desen olmaz derdim de mavi de sorun olmaz.
    Hani is adami olursun, akademisyen olursun, savci olursun ust duzey toplantilara katilirsin, o zaman 5c siritir ama ogrenci adama guzel gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle haklısın öğrenciyim daha teşekkürler bu güzel cevabın için cevaplar geldikçe rahatlıyorum bir adım daha yaklaşıyorum 5cye:D
  • Adam niye almış niye satıyomuş?

• turkcellden taksitle almış 1700 küsür işte nakite çevirmek için heralde telefoncu var tanıdık onun eline düşmüş 5 soruyoduk dedi 5c var kutusu fln faturasını gösterdi nakit için yapıyolar heralde yani alıp kullanma fln olmamış çünkü faturaya fln baktık üstündeki jelatini duruyo hiç dokunulmamış telefona
  • Her zaman sıfır iyidir :) Tertemiz sadece senin göz ağrın :)
  • Sıfır 5C tabiki. Uzun batarya ömrü ve daha iyi fotograf kalitesi de cabası

• 5c
  • 2. el swap 5 bul derim. 5c lerin hiçbirini erkeğe yakıştıramıyorum ben.
  • 5C, istersen arkasına kılıf takarsın olur sana 5.Sıfır cihaz her zaman öncelik olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5c.
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar :)
  • Burakozennnnn B kullanıcısına yanıt
    mavi 5c alacağına sıfır 5 alabilirsin 1600-1650 lira cıvarı gördüm telefonccularda
  • 5 ve 5c arasinda kalmissin ben direk hic dusunmeden 5 derdim 5c plastik kasa digeri aluminyum ve 5 5c ye gore cok daha klas duruyor AMA ikinci el aliyorsan alma git sifir 5c al ayrica mavi erkege gider bide apple in 5c icin yaptigi delikli kiliflardan hangi renk istiyosan bi tane alirsin on numara olur.

• 5c nin pili biraz daha iyi 5 inde işlemci çalışma frekansı biraz daha yüksek.Tabi bu fark aralıkları çok küçük hissedilmiycek seviyede.

Hissedilicek şey 5 in premium kasası olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 12 Haziran 2014; 17:09:23 >
  • heroberk123 H kullanıcısına yanıt
    alıcağım sıfır 1250 lira bu kadar para çıkıyo anca ya sıfır 5c yada ikinci el 5 oluyo yoksa bende isterim sıfır 5 almak :D
  • kesinlikle 5c
  • adlım telefonu hoş bir görüntüsü var çok takmışım gayette güzel yani herkese teşekkürler arkadaşlar
  • Burakozennnnn B kullanıcısına yanıt
    Mavi mi alfın, fotosunu atarsan bakarız. Plastiğin kalitesi benim de dikkatimi çekmişti. Samsunglaedakinden fersah fersah kaliteli. Üstelik işlemci ve pil olarak 5ten üstün. Ha bir de kamerası üstün. Doğru tercih olmuş, inşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Neredeyse Amerika ile aynı fiyata gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.