Şimdi Ara

SIFIR MAVİ 5C Mİ YOKSA İKİNCİ EL 5 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCEKİ KONULARDA AÇILMIŞ BİR KONU AMA YİNEDE SORMAK İSTİYORUM 14AYLIK GARANTİSİ OLAN TURKCELLDEN ALINMIŞ 5 VAR 1200 LİRA BİRDE BİR TANIDIK ABİMİZ SATIYO 1300E MAVİ 5C KUTUSUNDA ELLENMEMİŞ DAHA ALALI 1-2 GÜN OLMUŞ ELİMDE TELEFON YOK SATTIM TELEFONSUZUM SİZCE İKİNCİ EL 5 Mİ YOKSA SIFIR 5C Mİ 5CNİN BİRAZ AÇIK MAVİ OLMASI ERKEKLERDE PEK YAKIŞIR MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NE YAPAYIM

• Sıfır 5c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

Sıfır 5c
    5c diyosunuzda şimdi mavi renk var elinde yani gider mi bir erkeğe gören birisi demez mi kullandığı telefona bak fln :D
  • Mavi guzel duruyor erkege de gider. 5C daha mantikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Mavi guzel duruyor erkege de gider. 5C daha mantikli.
    5c daha yakın aldım 5 2015e kadar garantisi var 1100 liraya ekranın kenarlarında sarılık var çerçeve gibi olmuş geri vericem ilerde sorun yaşatmaz desede içim rahat olmuyo en iyisi sıfır almak ama mavi biraz açık mı gibi mi yaşım 17 yani gencim gider diye düşünüyorumda bir yandanda telefona bak gibisinden laf olmasını istemiyorum biraz takıntılıyım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakozennnnn

5c daha yakın aldım 5 2015e kadar garantisi var 1100 liraya ekranın kenarlarında sarılık var çerçeve gibi olmuş geri vericem ilerde sorun yaşatmaz desede içim rahat olmuyo en iyisi sıfır almak ama mavi biraz açık mı gibi mi yaşım 17 yani gencim gider diye düşünüyorumda bir yandanda telefona bak gibisinden laf olmasını istemiyorum biraz takıntılıyım :D

Alıntıları Göster
    1200lük ayrı bir telefon bu elimdekini verip 2 seçeneği düşünüyorum bu arada cevaplarınız için teşekkürler :D

• Valla ben siyah 5s kullanıyorumda gidip garantiden sifiri gelmis 5 bul al 5c ne öyle verdiğin paraya yazık ( bana göre )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Valla ben siyah 5s kullanıyorumda gidip garantiden sifiri gelmis 5 bul al 5c ne öyle verdiğin paraya yazık ( bana göre )
    Beyaz 5c kullanıyorum kimseninde laf ettiği falan yok gerçi edemezler mal benim
  • Mavi 5c gerçekten güzel hocam bence 5c alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Mavi 5c gerçekten güzel hocam bence 5c alın
    İkinci el almaktansa, sıfır 5c daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

İkinci el almaktansa, sıfır 5c daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    Şaka gibi bir seçim kararsızlığı olmuş.
    Aynı donanıma sahip 2 cihaz arasında her ne kadar birisi plastik birisi alimünyum olup göze ve ele hitap şekilleri farklı olsa da ve hatta 5C'yi hiç sevmeyen birisi olsam da sıfır bir ürün varken kullanılmış bir ürün tercih edilmez.
    iPhone 5C alman daha akıllıca olur. Ayrıca sarı ya da pembe değil sonuçta, erkek adama pekala ki mavi renk de gayet güzel gider. Mavi pantolon giymiyor musun hiç?

• Bence 5C.iPhone 5 kullanıyorum.Arkadaşımın 5c'sini kullanma fırsatım oldu.Gayet güzeldi.

• Kapsız jelatinsiz 5s kullanıyorum çiziliyor eziliyor hemen öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Kapsız jelatinsiz 5s kullanıyorum çiziliyor eziliyor hemen öneririm.
    herkese çok teşekkür ederim cevaplarınız için ikinci ele girmeden sıfır sorunsuz bişey almak daha mantıklı olucak tabi renk biraz beni ürküttü hani mavi o ne öyle ama yorumlarda dediği gibi mal benim kimene kararsızdım iyice kararsızlığımı yendim çok teşekkürler hepinize bir dahaki sorunla görüşmek üzere :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Kapsız jelatinsiz 5s kullanıyorum çiziliyor eziliyor hemen öneririm.
    5C almanı tavsiye ederim pil kapasitesi 5'e göre daha yüksek ve gördüğüm kadarıyla 5'ten daha stabil iOS7 yürütüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

5C almanı tavsiye ederim pil kapasitesi 5'e göre daha yüksek ve gördüğüm kadarıyla 5'ten daha stabil iOS7 yürütüyor.

Alıntıları Göster
    aynen okudum onu daha iyi bir bataryaya sahipmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Arti on kamerasi daha iyi

• Mavi ya da sarı 5C. Beyaz olsun dersen beyaz da olur.

• 5C kötü telefon değil hocam . Ayrıca sıfır telefon başınız ağrımaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

Mavi ya da sarı 5C. Beyaz olsun dersen beyaz da olur.
    elinde 1 tane var uyguna satıyo sıfır almış turkcellden kutusunda veriyo mavi oda keşke beyaz fln olsa mavi biraz değişik kaçar mı diye düşünüyodumda vazgeçtim mavide iyidir :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.