Şimdi Ara

SIFIR MAVİ 5C Mİ YOKSA İKİNCİ EL 5 Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten güzel yapmışlar sıradan değil ele alınca biraz ağırlığı var onun etkisiyle arka kapağı anlamıyosunuz onun etkisiyle oluyo heralde yani sıradan kapakmış gibi değil güzel yapmışlar.biraz mavisi açık ama kötü bir mavi değil gerçekten hoşuma gitti ve bayada uyguna aldım 1250 liraya bu ayın 10nunda alınmış telefon dün aldım yani 2 gün geçmişti.bu arada çok teşekkür ederim inşallah bir sorun çıkmadan uzun yıllar kullanırım :D
     SIFIR MAVİ 5C Mİ YOKSA İKİNCİ EL 5 Mİ SIFIR MAVİ 5C Mİ YOKSA İKİNCİ EL 5 Mİ SIFIR MAVİ 5C Mİ YOKSA İKİNCİ EL 5 Mİ

• herkese çok teşekkür ederim
  • Burakozennnnn B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız bence de 5C çok daha iyi.

Bende beyaz veya mavisini düşünüyorum ama çok uygun fiyat olursa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uygun fiyata düşer inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı renk 5C 32 GB satılık almak isteyenler pm

Guzel gunlerde kullan kardesim hayırlı ugurlu olsun cok dogru bi karar verdin bence

• Çok teşekkür ederim :)

• Son olarak sormak istiyorum nasıl şarj edeyim bazı yerlerde %20nin altına gelmeden takın fln diyolarda size danışmak istedim

Ben her zaman tam bitirip öyle takiyorum tam dolunca çekiyorum şarjdan boyle daha performansli oldugunu düşünüyorum. Tam bitmeden sarj edince batarya daha çabuk bitiyor gibi.

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Diyolar %20nin altına inmeden yapın neyse ben tam bitip tam dolunca çıkartayım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Şaka gibi bir seçim kararsızlığı olmuş.
    Aynı donanıma sahip 2 cihaz arasında her ne kadar birisi plastik birisi alimünyum olup göze ve ele hitap şekilleri farklı olsa da ve hatta 5C'yi hiç sevmeyen birisi olsam da sıfır bir ürün varken kullanılmış bir ürün tercih edilmez.
    iPhone 5C alman daha akıllıca olur. Ayrıca sarı ya da pembe değil sonuçta, erkek adama pekala ki mavi renk de gayet güzel gider. Mavi pantolon giymiyor musun hiç?

+1 kesinlikle haklı adam,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.