Şimdi Ara

Sıfır mı ikinci el mi beklemek mi GÖRÜŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-2 güne satış verileri ini açıklar ODD 3 ay boyunca düşük gelirse devlet müdahale etmek zorunda kalır kanısındayım, yüzde10luk yol vergisini de yapacağı ötv indiriminin kaynak kaybını azaltmak için yapmış olabileceğini düşünüyorum. Satış yoksa ötv geliri de yok demek sürümden vergi karı eder die düşünüyorum. Ayrıca otomobil sektörü lokomotif sektörlerden çok fazla sırtta çeviremezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene aranıyorum kafama göre bişey bulursam alacağım ama aklımda beklemekte

• MuhasebeciVAR kullanıcısına yanıt
    :)

Aralık Ocak’ta araba yoktu ki satsınlar

• Ötv indirimi gelse bile firmalar bi güncelleme yapıp o indirimi iç ediyorlar hocam. Her ay zam demek bu saatten sonra.. ben de geçen yıl ötv indirimi varken, ötv komple kalkacak söylentisi yüzünden bekledim aylarca ama aksine fiyatlar uçunca ve ötv indirimi bitince kasımda 82bin tlye 0.9 clio aldım. 82bin tlye çok diyordum ama şu an 101bin tl olduğunu görünce iyiki almışım 8 10 yıl kafam rahat dedim. Tamam bazı arabalar stokta olmadığı için karaborsa fiyatlar oluştu ama renault, toyota, honda stoklarında yerli üretim araba olmasına rağmen kafalarına göre fiyat yükseltmeye devam ediyorlar, ötv indirimi bu şişik fiyatları eritmez.

• Herkes al diyor daha ciddi bakmalıyım sanırım 😁 ama 2 ay önce 100.000 olan arabanın şuan 120.000 olduğunu görünce insana ağır geliyor, 80.000 lik araçlara burun kıvırıoyrdum şimdi ise gücüm anca yetiyor fiyatına naisp bakalım ne alacağım bende çok merak ediyorum 😁 0, 9 motor nasıl? 1ecotsi ibiza otomatik gördüm de motor az die korkuyorum, deneyimini paylaşırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhasebeciVAR -- 3 Şubat 2020; 19:22:42 >
  • Bu ülkede kaç defa bir şeylerde halk yararına köklü indirim gördünüz. Ben ineceğini sanmam. Böyle devam eder
  • Bulur bulmaz al

Bulamayacağın İçin boşuna kafa yormaya gerek yok

• Dolara bağlı her şey. Dolar artmazsa araba fiyatları AR TA MAZ !

Dolar seviyesini korursa, bayilerde stok arttıkça yine 30-40 bin lira hatta 200 bin üzeri araçlarda 50-60 bin lira indirim yapacaklar eşşek gibi, birkaç ay önce olduğu gibi...

O zaman da ikinci el düşecek mecburen.

Ama dolar hareketlenirse sıfır ikinci el hepsi artar doğal olarak. Araba parçaları vs dolarla alınıyor.

• Sıfır al ikinci el temiz araba yok

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Araç fiyatları euroya bağlı dolara değil

• AhmetD* kullanıcısına yanıt
    Aldatılma korkusu ile 0a yönelim derdimde oda tuzlu geldi sizlere danıştım 😁

• Kesinlikle ikinci el değil.
    Ben sıfır tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 3 Şubat 2020; 23:5:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AhmetD* kullanıcısına yanıt
    Aldatılma korkusu ile 0a yönelim dedimde oda tuzlu geldi sizlere danıştım 😁 bekliyoruz bakalım

• Ocak aralıktan iyi olacak Şubat'ta ocaktan iyi olacak........

• MuhasebeciVAR kullanıcısına yanıt
    0.9tce almadan önce tereddütte bıraktı ama iyiki almışım. Anlık tüketime bakarak arabanın az yakacağı devirlerde kullanıyorum ve şu an ortalama 6.1lt yakıyor. ilk 2 viteste, dur kalklı yollarda 8ltyi görüyor. Benim aradığım kriterler turbo motor, zincirli triger, hız sabitleyici, rampada bayılmama ve bunlar clioda var diye aldım.
    Arka camın manuel oluşu, 15 inç tekerlerin ufak görünmesi ve orta havalandırma mazgallarının çok ince, dandik olması eksileri.
    Bir de 5. Viteste uzun yolda motor ağlar mı diye düşünürdüm ama 120km hız 3000devirde rahatlıkla gidiyor ve 0.9 motora göre iyi bir değer bence. Tabi herkesin farklı beklentileri var ama şehir içi için yeterli bence.

• Mevcut kullandığınız bir aracınız varsa ve büyük sorunları yoksa bir süre daha kullanmaya devam edin.
    Bu yaşadığımız piyasa koşullarında beklemede kalmak en iyisi bence.
  • kimi arkadaşlar kim alacak falan diyor,parası olan çatırrrr çatırrrr alıyo kardeşim.satışlar ocakta patlamış.
    http://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/otomotiv-pazari-ocakta-yuzde-90-buyudu/388544/
  • Bana kalırsa ihtiyacını giderecek birşey al ve gerisini yatırım amaçlı kullan. Ama asla parayı tl olarak tutma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.