Şimdi Ara

Sıfır mı ikinci el mi beklemek mi GÖRÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100.000 civarlarında araç bakmaktayım fakat 2. El piyasası aldı başını gitti, sıfırlara da güç yetmiyor, sizce ötv kdv veya hurda teşviki vs gibi devlet desteği gelir mi tekrardan. Çok kararsızım 1 aydır yoğun şekilde otomatik araba bakıyorum ama sonuç yok. 6 ay önce 90bin olan arabalar 110binlere çıkmış. Görüşleriniz nedir

• aralıkta 137 ye aldığım araç şimdi 180 olmuş 2 ay geçti sadece..

bana kalırsa hemen al.

düşecek gibi durmuyor.
  • bana kalırsa alma.
    akıllı ol.sürü ne yapıyorsa tersini yap.
  • baharda ötv indirimi garanti. yeni çıkan modellerle birlikte satışlarda patlama olacak.
  • Bende 2 ay önce almayı düşünüyordum bekledim araba alamıyorum
  • Aynen üstad, yeni yıl fiyat güncellemeleri ve hurda teşviki bitişiyle yüzde 20 arttı fiyatlar direkt, 3 ay boyunca satış rakamları düşük geleceğinden bir teşvik gelir diye düşünüyorum. Bu cumartesi bayileri gezdim çoğunda araç yok olanında da bir kaç model var, sadece pegout ve fiatta araba vardı, pegout harici gittiğim hiç bir yerde bizden başka müşteri de yoktu. (seat kia Fiat hundai Honda wolfswagen ford pegout)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhasebeciVAR -- 2 Şubat 2020; 20:8:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhasebeciVAR

Aynen üstad, yeni yıl fiyat güncellemeleri ve hurda teşviki bitişiyle yüzde 20 arttı fiyatlar direkt, 3 ay boyunca satış rakamları düşük geleceğinden bir teşvik gelir diye düşünüyorum. Bu cumartesi bayileri gezdim çoğunda araç yok olanında da bir kaç model var, sadece pegout ve fiatta araba vardı, pegout harici gittiğim hiç bir yerde bizden başka müşteri de yoktu. (seat kia Fiat hundai Honda wolfswagen ford pegout)
    aralık ayında arkadaşım 130 civarına civic alabiliyordu krediler düştü fiyatlar düşer ümüdiyle

aynı arkadaşım 190 bine mart ayında gelecek ve zamlarıda üzerine gelecek civic için kredi çekti.

sen hesabını yap şimdi.
  • Durum vahim, ODD ocak 2020 satış verilerini yayınlı ak bu hafta merakla bekliyorum
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    İndirim mi bekliyorsunuz?
  • Ötv, kdv veya hurda teşviki bekliyorum
  • araç fiyatları resmi enflasyonun 2 katı hızla artıyor neredeyse. bu nedenle almayı düşündüğüm araçlar zaman geçtikçe benden uzaklaşıyor. baz donanım D segmenti zorlarken 2 senede B segmente düştüm. yakında kredisiz B segment de alamam bu gidişle.
    eğer ihtiyacınız varsa, maddi durumunuz elveriyorsa, gözünüze kestirdiğiniz araca çökün bence.
  • Devlet gelir kapısı elde etmek için ''Yol ve trafik payı vergisi'' adı altında yeni bir kaynak yaratmak hedefinde. Bu açıdan bakınca ötv indirimi beklemek hayalcilik olur gibi geliyor.
  • Dünyada kaç ülke varki araba almak için vergi indirimi bekliyor
  • araba alacaksanız hemen alın.
    paradan sıfır atılmazsa en fazla yükselmesi yavaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhasebeciVAR

Ötv, kdv veya hurda teşviki bekliyorum
    şu başlığı görür gibiyim ben nerde yanlış yaptım

umarım yanılırım..
  • milletteki şu kafayı da anlamıyorum. ''hemen al dahada artacak'' !!!!!!!!!!

he artacak. megane dizel otm. orta donanımlı bir araç olmuş 190.000 tl. !!!!!!! daha nereye artacak ?

artsa bile kim alacak, kime satılacak, kaç tane satılacak ?

eyvallah parası olanda var olmayanda var memlekettede, parası olan da gidip megane mi alacak 220.000 tl.ye ?

devlet ve firmalar piyasanın temizlenmesi için ''denge fiyat seviyesini'' doğru okumak ve doğru uygulamak zorundadır.

Yoksa ....
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Ne aracı o?
  • Hocam her güne yeni zam ile uyanıyoruz, her şeye zam geliyor Ekim ayında abime ikinci el araç aldım 82.500 lira verdik abime kalsa bekleyelim kış geliyor piyasa düşer dedi kendim bir vergi müfettişi olarak abicim bu ülkede önümüzdeki minimum 5 sene boyunca hiç bir şeyin dusmeyeceği aksine artacağı görüşünde olduğumu belirttim gittik aracı aldık.

Şuan araca 105 bin veren var söyleyeceklerim bu kadar.
  • hocam acelen yoksa bekle,ötv teşviği gelse piyasa düşer
  • evet gelir. gelinceye kadar da boş paket corolla 160 bin olur. ötv indirimiyle beraber 145 e satarlar. nasıl işine gelirse.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.