Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır MSI G274QPF-QD 2k 170hz Quantum Dot Panel Satın Al 17 Mart 2024 19:36 1 1 Sıfır MSI G274QPF-QD 2k 170hz Quantum Dot Panel Merhabalar, ürünü topladığım sistemle kullanmak için almıştım ama sistemi sıfır olarak buradan sattım, şimdi de monitörü satıyorum. Ürün kullanılmadı, sadece sonradan sıkıntı çıkmasın diye piksel testi yapıldı, ölü piksel yoktur monitörde. Kutu, garanti ve fatura mevcuttur. Monitör, Quantum Dot paneli, Type-C girişi ve pivot/asansör özellikli standı ile bu fiyat bandının en iyisi diyebiliriz, Monitors Unboxed incelemesine göz gezdirebilirsiniz. İstanbul Kartal'da elden teslim edebilirim veya havale/kargo şeklinde de alabilirsiniz. Fiyat 10.500 liradır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kartal Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser GSP 500 - Sıfır Kapalı Kutu Asus TUF-GAMING-650B Güç Kaynağı 650w Behringer UMC22 Usb Ses Kartı