Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Ninjutso Katana Superlight - Beyaz Satın Al 21 Ekim 2022 17:06 1 1 [SATILDI] Ninjutso Katana Superlight - Beyaz Merhaba, ürün sıfır olarak Ninjutso'nun kendi sitesinden aldım. 15 ekimde elime ulaştı gerek kalmadığı için satıyorum. Kutusu açılmamış SIFIR, Yurtdışı ürünüdür.60 Gram ağırlık, Pixart 3370 sensör, PTFE skatezleri, Huano pink dot switchleri, Manyetik sarj ile dolu dolu bir mousedur.@aytg35 arkadaşımıza kendi isteği üzerine mouse kontrol edilip ücreti alınıp kargolanmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun, İlkadım Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI MPG A750GL GOLD PCIE 5.0 PSU [SATILDI] Asus TUF RTX 4070 Ti Ekran Kartı [SATILDI] 2 Adet Arctic P12 MAX Fan [SATILDI] 4 Adet Kingston 8gb 3600mhz CL17 Ddr4 RGB Ram (Toplam 32GB)