Şimdi Ara

Sıfır oto hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz bir sıfır oto almak istiyorum.Öncelikle taksitle veren firma varmı?.Bildiğim kadarıyla proton kamudaki memurlar için kampanya başlattı.Diğerlerinden haberim yok.

Benim seçtiğim markalar ve modeller aşağıda bu konuda sizlerin yorumlarınızı bekliyorum.
    Dacia-Yeni Logan MCV
    Proton-GEN-2 persona
    Tata MARINA
    Chevrolet Aveo 1.2 S

• Bütçeyide yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • 20.000 tl nin altında sıfır otomobil kalmadı galiba.Benim bütçemde 20.000 tl altı ve max 22.000 olur.
  • 0 araç olmasa olmaz mı ? o fiyata çok temiz iyi 2.el ler bulunabilir.
  • sıfır araç alıp en azından 2 yıl sanayiye gitmek istemiyorum
  • Yazdıklarınızdan aveo öneririm.Diğerlerine nispeten daha konforlu bir araçtır.

• madem proton olabilir diyorsunuz:

http://www.sahibinden.com/12500_km_2008_model_proton_savy-58WQQaXQQ14965342WQQpXQQdisplayitem

14 bin liraya kapatirsiniz, ustude cebinizde kalir.

yok eger secenekleriniz sadece bu 4 arac ise

LOGAN MCV derim, chevy'den cok sikayet oldu zamaninda bizde arastirdik almaya niyetlendik fakat vazgectik. tuketimi lpg'de bile bir hayli fazla bir otomobil aveo. forumu arastirin sik sik tartistik.
  • Normal şekilde kullanılmış 4-5 yaşında bir Corolla ile sanayiye gitme ihtimaliniz, 0 km Protonla sanayiye gitme ihtimalinizden daha düşüktür.
  • hyunda, accent era
    1.4 ECO KLM 21.050 TL
    1.4 START EXPO 21.250 TL
    1.4 START KLM EXPO 22.150 TL
    1.4 START KLM 21.800 TL

dizeli
    1.5 CRDi-VGT START 23.500 TL
    YENİ 1.5 CRDi-VGT START KLM 25.350 TL

http://forum.donanimhaber.com/forumid_347/tt.htm

dacia logan

http://forum.donanimhaber.com/forumid_577/tt.htm
  • teşekkürler arkadaşlar
    hyunda, accent era güzel duruyor
    1.4 ECO KLM 21.050 TL
  • http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_dacia_1_5mcv_dizel-25WQQaXQQ14106839WQQpXQQdisplayitem
    bu arabaların ikinci elini almak daha mantıklı çünkü düşük km yüksek odel 2.el bulunabilen araçlar
  • geçen forumda chery kimo modelini test etmiş bir arkadşın yazısını okudum bulabilirsen sende oku. 18.000 tl civarında düşünebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilkanat

sıfır araç alıp en azından 2 yıl sanayiye gitmek istemiyorum

yazdığınız araçlarda bu pek mümkün görünmüyor, çok düşük km'de 2. el arabalara bakmanızı öneririm
  • hyunda, accent era

1.4 START KLM 21.800 TL Bu araç tam sizlik.. 0 Olsun temiz temiz binin.. Accent eralar iyidir.
  • bende aveo sedan sx var 2008 model aracı düz yolda kullanacaksanız ve de çok fazla bir performans beklemiyorsanız aveo bu diğer markalardan daha ii. proton belki sizin fikrinizi çelebilir ama bu marka Türkiye de belli belirsiz bir marka olmaktan öteye gidemedi. servis yedek parça konusunda sıkıntı yaratabilir aveolar genarl motor s ve opel güvencesinde. ama dediğim gibi özellikle rampa yollarda çok da fazla performans beklemeyin ha bir de eğer gücünüz yetiyorsa sx donanımdan aşağısını da almayın
    quote:

Orjinalden alıntı: halilkanat

Ucuz bir sıfır oto almak istiyorum.Öncelikle taksitle veren firma varmı?.Bildiğim kadarıyla proton kamudaki memurlar için kampanya başlattı.Diğerlerinden haberim yok.

Benim seçtiğim markalar ve modeller aşağıda bu konuda sizlerin yorumlarınızı bekliyorum.
    Dacia-Yeni Logan MCV
    Proton-GEN-2 persona
    Tata MARINA
    Chevrolet Aveo 1.2 S

• accent era almalısın.
    B segmentinin f/p en iyi aracı, ve sınıfının en fazla satan otomobili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 6 Temmuz 2009; 15:12:13 >
  • era era
  • accent era çok güzel bir seçim ama kısa sürede satmayı düşünmezseniz (çünkü ikinci eli şimdilik yok) bence samand abi bakın araç full motoru peugeot motor fiyatıda sizin bütçenize uygun
  • era era
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.