Şimdi Ara

Sıfır oto hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: superhead

accent era çok güzel bir seçim ama kısa sürede satmayı düşünmezseniz (çünkü ikinci eli şimdilik yok) bence samand abi bakın araç full motoru peugeot motor fiyatıda sizin bütçenize uygun

accent era nın mı ikinci el piyasası yok.
    yapma gözünü seveyim kardeş.
    sen ikco samand la karıştırdın sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 6 Temmuz 2009; 19:41:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Normal şekilde kullanılmış 4-5 yaşında bir Corolla ile sanayiye gitme ihtimaliniz, 0 km Protonla sanayiye gitme ihtimalinizden daha düşüktür.

biraz fazla iddialı olmamış mı? ihtimal değerini sıfıra yakın tuttunuzsa bilemem tabi...Toyotayı tartışmıyorum ama Protona "dünkü çocuk" muamelesi yapmışsınız...hoş Toyotanın yanında öyle sayılır... son üretimleri bilemiyorum ancak Proton araçlar Mitsubishi altyapılı araçlardı...Chery vs için belki bu söylenebilir ama belki...Opel Peugeot vs markaların bile 0 km alınmışlarında nice sorunların olabildiği ortada...böyle olması o markaları kötü yapmıyor...özellikle proton GEN2 incelenesidir...

saygılarımla...
  • İKİNCİ EL ÇOK DÜŞÜK KM Bİ ERA 1.5 GÜZEL Bİ SEÇİM OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

quote:

accent era çok güzel bir seçim ama kısa sürede satmayı düşünmezseniz (çünkü ikinci eli şimdilik yok) bence samand abi bakın araç full motoru peugeot motor fiyatıda sizin bütçenize uygun

bende zaten samand ı dedim cümle düşük olmuş ama dikkatlice okursanız anlarsınız.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

quote:

bende zaten samand ı dedim cümle düşük olmuş ama dikkatlice okursanız anlarsınız.

evet anlatım bozukluğu olmuş
    ne demek istediğini şimdi anladım.

• Hyundai Accent Era güzel bir seçim olur bence
  • yeni aveolar da ecotec motor var yakıt konusunda problemi kalmadı. iç mekanda ferahlık ve kaliteli malzeme dikkat çekici. servis hizmetinin opel himayesinde olması da başka bir avantaj. daewoo diye bildiğimiz araçlardır bunlar. biniciye güzeldir kemikli arabadır. bir de 2008 modelleri euro ncap'dan iki yıldız falan almıştır yanılmıyorsam. 2009 lar henüz girmedi teste. listedeki diğer araçları geçiniz bence. Ancak era gerçeği var. ikinci eli de birinci eli de koşuyor. ekonomik estetik tutulan zarar ettirmicek bir araba gerçi 20 binlik arabadan ne kadar zarar edilebilir o da var. bir tek kötü özelliği var bence era nın o da şu: çoğu taksiler artık era oldu. eğer bu sizin için can sıkıcı bir durum değilse düşünmeden era alın yok bu durum problemse 1.4 aveo sedan alın donanıma da çok para vermeyin hediye olarak almaya çalışın. ikinci el biraz gereksiz bir hareket gibi geliyor bu dönemde bana. hayırlı alışverişler olsun.

• Yazdığınız tüm araçlarda yedek parça sorunu yaşarsınız benden demesi.
    Temiz , kazasız 2. el 2007-2008 arası Toyota , Fiat gibi markalara bakın derim.
  • Bizim insanımız yıllarca yarı ev parasını saçma sapan Doğan Şahin'lere verdi,şimdi de Tata ve benzeri arabalara 0 km diye 20 bin tl leri hiç düşünmeden verebiliyor.keşke biraz daha bilinçli tüketici olabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 12 Temmuz 2009; 18:11:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLKaN067

Hyundai Accent Era güzel bir seçim olur bence

Katılıyorum.

Yazdıklarınız pek iyi araçlar değil illa onların arasından bişey istiyorsanız E) Hiçbiri
  • Ben Aveo HB aldım, 21250 ye, 1.4 SE , şimdi 22.850 imiş.

Bu araç Amerikada

PONTIAC G3

ve Chevrolet Aveo

olarak satılıyor...

Made in POLONIA

yani Kore değil...

1.4 te Ecotec motor var.

1.4 Opel AStra motoru. 100bg.

Şanzıman Opel Astra 1.4 ün şanzımanı...

Tavsiye ediyorum. Zira 1.4 Opel corsa 30bin civarı.

Zaten iç ve dış görünüşü ortada. Şekil olarak benim aracıma bitmeyen yok. Gerçi herkeste olsun da istemiyorum çok güzel maşallah :)

http://www.pontiac.com/g3/
    http://www.chevrolet.com/pages/open/default/family/aveo.do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 12 Temmuz 2009; 18:35:49 >

• era tavsiye ederim
  • Dacia-Yeni Logan MCV

bizde 2009 model eski kasa mcv var 1.6 mpı 20.000tl ya aldık yaklaşık 1 sene oldu şuan 7000 de çok memnunuz şehir içi biraz fazla yakıyor dogurdur (10,6Lt)çekişi iyi dingil aralıgı uzun oldugu için yolda gidişi gerçekten mükemmel ama uzunlugu yüzünden manevrada biraz fazla ugraşıyorsunuz özellikle istanbulun dar sokaklarında tabi içine gelince kolutukları gerçekten büyük arkada benim gibi (95kg)3 kişi rahat oturuyoruz tavanı yüksek oldugu için içini çok ferah ama donanım olarak çok sade kalmış tabi!
    tabi 0 araç olmasını bi güzelligide senede 1 kere kaputu açmak zorunda kaldım çünkü silecek suyu bitmişti
  • Aveo derim ben seçtiklerin arasından..
  • kesinlikle
    quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Normal şekilde kullanılmış 4-5 yaşında bir Corolla ile sanayiye gitme ihtimaliniz, 0 km Protonla sanayiye gitme ihtimalinizden daha düşüktür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.