Şimdi Ara

Sıfır otoda koltuk kılıfı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiçbir arabama kılıf takmadım takmamda. Hatta telefon, laptop gibi aletlere de kılıf ve koruyucu takmam. Koskoca markanın arge yapıp, tasarlayıp, uyguladığı döşemenin rengini ben görmeliyim, kumaşın dokusunu ben hissetmeliyim. Benden sonraki sahibi değil..

Bilemiyorum bu konuda çok katıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Maalesef Türk kültürünün kötü sonuçlarından biri. Örneğin yeni aldığımız oturma takımını da hemen iğrenç örtülerle kaplarız hatta bi ara koltuklara komple geçirilen örtüler varı. Rezillique resmen.

Esas rezillik "Rezillique".

Bu ne elitlique?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef Türk kültürünün kötü sonuçlarından biri. Örneğin yeni aldığımız oturma takımını da hemen iğrenç örtülerle kaplarız hatta bi ara koltuklara komple geçirilen örtüler varı. Rezillique resmen.

Bu ne elitlique?

Iyi geceler hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne elitlique?

Iyi geceler hocam.

İyi geceler.

Size nacizane tavsiyem şakayla ciddiyeti ayırt etmek gerek biraz.

• Bu q olayı gençlikte sıkıntı. Oo qardesm yakion hany
    Tarzında laflar insani sinir ediyor. O durumdan kalma bir tepki.

• quote:

Bu q olayı gençlikte sıkıntı. Oo qardesm yakion hany
    Tarzında laflar insani sinir ediyor. O durumdan kalma bir tepki.

Anladım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Almadan satmayı hesaplarsa olacagi o.

Ama bazi cocuklu aileler icin mecbur fibi birşey. Arabanin arkaasinda ayak izi temizlemekten perisan oldum.
    Bi keresinde de yegenimin botundaki kopçe koltuktan iplik siyirmis. Cok kotu gorunuyordu. Cocuk varsa birak kilifi koltuklarin komple celik olmasi lazim

Dediginiz gibi bizim ufaklikligin ayak izlerini temizlemekten bende bikmistim.Koltukla ayni renk duz t-shirt geciriyorum artik.Arada sirada da cikarip yikiyorum.Yalniz kazada yan havayastigini engelleme riski var.O da beni tedirgin etmiyor degil.
  • şirket aracı olarak kullandığımız araçlar için bir gün bize adres verildi, rica ettiler. Şuraya gitseniz de bi yarım saatte kılıflar takılsa diye. gittik. Hepsi sıfır km şirket araçları.

tüm araçlara yapılan işlem : koltuklara kılıf takıldı ve orijinal paspasları alınarak yerine lastik paspas koyuldu.

5 sene sonra o araçlar muhtemelen tertemiz döşemeleri ve paspasları ile "düşük km" olarak ilanlarda yerini alacak. düşük km takıntılı insanımız da koşarak satın alacak araçları.
  • Kendime göre hoş bir kılıf değilse, satış veya kirlendi kaygısıyla gidip taktırmam.
  • Her şeyi geçtim bir de ekstra para verip deri koltuk opsiyonu alıp koltuk kılıfı kullananlar var
  • hocam yeni kılıfı korumak anlamında değil de daha çok temizliği kolay olsun diye düşünüyorum. Benimde koltuklar bej. Bebekte var. ister istemez kirleniyor. Ama orjinal koltuk kılıfını söküp makineye atacak halim yok. sürekli de sil sil onunla ugraşılmıyor bazen lekeler çıkmıyor. O yüzden ç.makinesine atacak minder kılıf gibi basit birşeyler arıyorum bende.
  • bazı kılıflar var çok uydurma ve görüntü kötü oluyor, önemli olan koltuğun orijinal kumaşa en uygun olanı seçmek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.