Şimdi Ara

Sıfır otoda koltuk kılıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce sıfır araba koltuk kılıfı takılırmı ?

İkinci el olsa anlarım pistir lekelidir.Fakat sıfır araca Neden kılıf takılır ? Ben tadını çıkaramayacaksam ,keyifle binemeceysem ne anlamı war ?

Sırf ikinci elde satarken koltuklar ilkgün ki demek için ,alıcıya yatırım yapılır mı ?

• Almadan satmayı hesaplarsa olacagi o.

Ama bazi cocuklu aileler icin mecbur fibi birşey. Arabanin arkaasinda ayak izi temizlemekten perisan oldum.
    Bi keresinde de yegenimin botundaki kopçe koltuktan iplik siyirmis. Cok kotu gorunuyordu. Cocuk varsa birak kilifi koltuklarin komple celik olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence takılmaz , dediğiniz gibi araba aldiysan kullanılcak o koltuklar, çocuk vardir malzeme tasiyordur o durumlar hariç bence. Ayrica 2004 aracima takmak istiyorum ben koltuklar bayaği daha dogrusu su lekeli oturmadan önce insanlar bakıyor bu ne biri işemis mi ? diye Ogrenmek istediğim mevzu benim gördüğüm universal tabir edilen standart kılıflar takınca ön koltuktaki hava yastıkları açılması sıkıntıya girecek , araca özel olursa bu sıkıntı ortadan kalkar mi ?

• Bunla alakalı bişey paylaşayım. Eski bi aracımız vardı 2006 yılında aldık. Babam kılıf taktırmış araca, 2011 de ben aldım babamdan arabayı, bende kılıfla birlikte kullandım. 2015 de aracı sattık, sattığımız kişi kılıfları bi söktü, kılıflar ilk günkü gibi duruyor. O an dedim ulan keşke ben söküp kullansaydım, şimdi ise araç yeni kılıf felan taktırmadım.

• 0 km araç aldığimin hatti hesabi belli degil kilifa gerek yok kötü görünüme karşıyım

• Maalesef Türk kültürünün kötü sonuçlarından biri. Örneğin yeni aldığımız oturma takımını da hemen iğrenç örtülerle kaplarız hatta bi ara koltuklara komple geçirilen örtüler varı. Rezillique resmen.

• Sende o paralara araba alsan sen de takarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz aldığımız 2. Gün kılıfı koyduk koltuklara. Herşeye bedel, herşeyde önlem. 6 sene oldu arabayı alalı içinde meyvesinden tut, tatlısına kadar kahvesine ve çerezine kadar hepsini yediler. Akraba, konu komşu birşey diyemiyorsunuz mecbur önlem almak zorundasınız. O yüzden önceki tecrubelerinden babam hepsini öngördüğü için hemen 2. Gün taktırdık. Sizde taktırın başınızı duvarlara vurmayın. Şimdi orijinal koltuklar mis gibi altında 2 senede bir kılıflarıda yıkıyorum mis gibi.

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden sonraki sahibi sıfır temiz gıcır gıcır koltuklara oturması icin koltuk kılıfı kullanılır. Büyük bir gereksizlik bence.

Çoluk çocuk sebebi olanlar icin birşey diyemem.

• Yapılmaz diyoruz da pratikte öyle olmuyor. Araba bu ülkede yatırımın diğer adı hal böyle olunca insan yatırımına iyi bakıyor. En basiti kendimden örnek vereyim. Gittim yurt dısından iphone 6s aldırdım kuzene 1 hafta sonra gittim 100 tl ye spigen marka ağırlığı telefonun ağırlığına yakın kaba ötesi bir kılıf aldım. İncecik telefon tuğlaya döndü ama günün birinde bir düşürdüm mermere hemde ekranın üzerine, öyle bir ses çıktı ki telefonu yerden kaldırmadım dedim kesin ekran kırıldı çatladı kafamdan neler geçiyo telefonu servise verdim ödedim açısı içime işledi sanki. Telefonu yerden bir kaldırdım taş gibi ama sanki telefonu biri hediye etmiş gibi mutluyum :)

3 kuruşluk ürüne 10 kuruş verip sahip olan bir millet olduğumuz için almadan satmayı düşünmemiz çok normal.

• Çoluk-çocuk varsa kılıf takmanızı tavsiye ederim. Çamurlu ayakkabılarla horon bile teperler arabada. Ayrıca diğer nedenler de arkadaşlar tarafından yukarıda sayılmış zaten. Ama ben arabamı temizletirim sıkıntı olmaz diyorsanız siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Biz aldığımız 2. Gün kılıfı koyduk koltuklara. Herşeye bedel, herşeyde önlem. 6 sene oldu arabayı alalı içinde meyvesinden tut, tatlısına kadar kahvesine ve çerezine kadar hepsini yediler. Akraba, konu komşu birşey diyemiyorsunuz mecbur önlem almak zorundasınız. O yüzden önceki tecrubelerinden babam hepsini öngördüğü için hemen 2. Gün taktırdık. Sizde taktırın başınızı duvarlara vurmayın. Şimdi orijinal koltuklar mis gibi altında 2 senede bir kılıflarıda yıkıyorum mis gibi.

Saygılar

Kullanmayacağın koltuk döşemelerini niye koruyorsun ?

• Benim eşim evlenirken mağaza mağaza dolaştı, aldığımız koltuklara sonra kılıf taktırdı. Şimdi de halının kılıfı çıkmış, diktireceğim diyor. Neymiş çocuk pis ediyormuş. Olmaz dedim, sen de arabandaki kılıfı söktür o zaman dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Sizce sıfır araba koltuk kılıfı takılırmı ?

İkinci el olsa anlarım pistir lekelidir.Fakat sıfır araca Neden kılıf takılır ? Ben tadını çıkaramayacaksam ,keyifle binemeceysem ne anlamı war ?

Sırf ikinci elde satarken koltuklar ilkgün ki demek için ,alıcıya yatırım yapılır mı ?

arabaya koltuğa hiç birşeye kılıf taktırmam ,ömrümü onları koruyarak geçirecek değilim okadar para vermişim keyfini sürerim

ha aile planlamasına uyarım o başka

• Koltuk ısıtmalı soğutmalı araba alıp minder koyan kekanlar gördüm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Biz aldığımız 2. Gün kılıfı koyduk koltuklara. Herşeye bedel, herşeyde önlem. 6 sene oldu arabayı alalı içinde meyvesinden tut, tatlısına kadar kahvesine ve çerezine kadar hepsini yediler. Akraba, konu komşu birşey diyemiyorsunuz mecbur önlem almak zorundasınız. O yüzden önceki tecrubelerinden babam hepsini öngördüğü için hemen 2. Gün taktırdık. Sizde taktırın başınızı duvarlara vurmayın. Şimdi orijinal koltuklar mis gibi altında 2 senede bir kılıflarıda yıkıyorum mis gibi.

Saygılar

Kullanmayacağın koltuk döşemelerini niye koruyorsun ?

Satarken kirli mirli koltuğu yeni sahibine abi sıfır kokusu üzerinde diye kandırmamak için. Adam gibi doğru söylemek en azından yeni sahibini mağdur etmemek adama arkamdan küfür ettirmemek için kullanmadığım koltuk döşemelerini koruyorum. Kirlenmesin yeni gibi dursun parama yazık olmasın demek için kılıf taktırıyorum. Zamanı gelir çoluk çocuk olursa eğer dediklerimi herhalde çok rahat bir şekilde daha fazla ile anlarsınız. Hele birde arabayı kendiniz alın baba ana yardım etmesin ben görürüm o zaman burada atıp tutanları. Bir yeri kirlenince arabanın içeriden küfürler üzülmeler.. Yaşadıkta biliyoruz..

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• W0lkidonkisss kullanıcısına yanıt
    Kendiniz orjinal döşemelerin keyfine varıp satarken tertemiz koltuk kılıfı takıp satsanız ?

• Sıfır arabayı aldıktan 1 hafta sonra kılıf taktırmıştık bizde Arabade expression döşeme var. Orjinal döşemenin nasıl oldugunu unuttum
  • keyif meselesi isteyen taktırır istemeyen taktırmaz.eğer olurda koltuk kılıfı çok eskirse orjinal kılıflarından alır tekrar taktırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Maalesef Türk kültürünün kötü sonuçlarından biri. Örneğin yeni aldığımız oturma takımını da hemen iğrenç örtülerle kaplarız hatta bi ara koltuklara komple geçirilen örtüler varı. Rezillique resmen.

Esas rezillik "Rezillique".

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.