Şimdi Ara

sıfır otomatik station wagon tavsiyesi (sedan olmaz) MPV'ye dönüyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mevcut peugeot 207 aracımız artık küçük prensesimizin de aramıza katılmasıyla birlikte küçük gelmeye başladı. aracımızı çok seviyoruz ama artık daha geniş bir araç şart oldu gibi..

şu an için kafamdaki alternatifler şöyle:

_ Passat Variant
    _ Peugeot 508 SW
    _ Citroen C5 Tourer

bu listedeki araçlar arasından veya bunlara ek olarak tavsiye edebileceğiniz araç var mı? motor seçeneği olarak 1.6 yukarısı düşünmüyoruz. ilk tercihimiz benzinli olması, ama dizel de olabilir eğer benzinli seçeneği yoksa (C5 Tourer gibi). Mercedes-BMW-Audi gibi üst segment araçlar seçeneklerimiz arasında yok. Volvo V60 olabilirdi bir ihtimal ama cam tavan seçeneği olmayışı bitirdi Volvo'yu. Cam tavan olmazsa olmazımız!

bir de; Peugeot 5008 var aklımın bir köşesinde aslında. ama sanki station wagon daha bir prestijli duruyor gibi, yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckati -- 1 Ekim 2012; 15:39:41 >

• yeni kasaya geçilirken, 1.6 ecoBoost mondeo çok uygun fiyatlara alınabilir.

edit: ecoBoost'ta otm. yoktu. 1.6 125 bg motor, sw karoserle satılıyor mu araştırmak lazım. otm. seçeneği var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 30 Eylül 2012; 1:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckati

bir de; Peugeot 5008 var aklımın bir köşesinde aslında. ama sanki station wagon daha bir prestijli duruyor gibi, yanılıyor muyum?

Kuzenimin 3008'ine binene kadar Peugeot'nun eski kaltesi(zliği)nde devam ettiğini sanıyordum ama o kadar yanılıyormuşum ki! 5008 daha güzeldir muhtemelen. Gidip bakmaktan zarar gelmez

Tabii burda bahsettiğim konu arabanın konforu, iç tasarımı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

yeni kasaya geçilirken, 1.6 ecoBoost mondeo çok uygun fiyatlara alınabilir.

edit: ecoBoost'ta otm. yoktu. 1.6 125 bg motor, sw karoserle satılıyor mu araştırmak lazım. otm. seçeneği var çünkü.
    Mondeo'da station wagon için otomatik vites 2.0 motorda sunuluyor diye biliyordum, yanılıyor muyum?
  • quote:

Mondeo'da station wagon için otomatik vites 2.0 motorda sunuluyor diye biliyordum, yanılıyor muyum?

Alıntıları Göster
    ford mondeo swler çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozza123

quote:

Kuzenimin 3008'ine binene kadar Peugeot'nun eski kaltesi(zliği)nde devam ettiğini sanıyordum ama o kadar yanılıyormuşum ki! 5008 daha güzeldir muhtemelen. Gidip bakmaktan zarar gelmez

Tabii burda bahsettiğim konu arabanın konforu, iç tasarımı vs.

Peugeot markası ile sorunum yok. Bunca süre Peugeot kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

ford mondeo swler çok hoşuma gidiyor

1.6 otomatik olsaydı mondeo sw düşünebilirdim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ikinci eli onemliyse passat ama degilse 508 derim. Bu tur araclarin ikinci elide bence dusunulmemeli zaten tumunun yok denecek kadar az ikinci elde kiymeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Ikinci eli onemliyse passat ama degilse 508 derim. Bu tur araclarin ikinci elide bence dusunulmemeli zaten tumunun yok denecek kadar az ikinci elde kiymeti.

aracın ikinci el değeri birinci derece önemli değil. :) aklımın erdiği kadarıyla Türkiye piyasasında 2. elde çok kayıp yaşamadan ve hızlı satabileceğim tek Station Wagon Passat olur sanırım..
  • quote:

quote:

Ikinci eli onemliyse passat ama degilse 508 derim. Bu tur araclarin ikinci elide bence dusunulmemeli zaten tumunun yok denecek kadar az ikinci elde kiymeti.

aracın ikinci el değeri birinci derece önemli değil. :) aklımın erdiği kadarıyla Türkiye piyasasında 2. elde çok kayıp yaşamadan ve hızlı satabileceğim tek Station Wagon Passat olur sanırım..

Aynen oyledir ustadim ama ben size cmax alin dersem ne dersiniz uyarmi ikinci elide cok canlidir ?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yeni i30 1,6 dizel otm cw çıktı .. 56 civarı galiba...

• quote:

quote:

quote:

Aynen oyledir ustadim ama ben size cmax alin dersem ne dersiniz uyarmi ikinci elide cok canlidir ?

cmax düşünmüştüm ama otomatiği olmayınca küstüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

hyundai, kia, vb. güney kore menşeli araçlar, her ne kadar çok mesafe katetmiş olasalar da değerlendirmeye dahil olamıyorlar. avrupa araç istiyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

hyundai, kia, vb. güney kore menşeli araçlar, her ne kadar çok mesafe katetmiş olasalar da değerlendirmeye dahil olamıyorlar. avrupa araç istiyorum..

Alıntıları Göster
    Astra SW 1.4 140ps Cosmo+Active Select 53 civarı alınabilir..
    İnsignia Sports Tourer otomatikler 2.0 ile sunuluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

astra'da cam tavan opsiyonu var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

astra'da cam tavan opsiyonu var mı?

Alıntıları Göster
    passat
  • Megane sport tourer 1.6 gtline ni cok begeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ThingBlue

Megane sport tourer 1.6 gtline ni cok begeniyorum
    Peugeot Citroen ile uğraşana kadar Passat yada Insignia ST almak çok daha mantıklı.
    1.4 TSI yada 1.4 Turbo motorlar iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Peugeot Citroen ile uğraşana kadar Passat yada Insignia ST almak çok daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    3008 bencede güzel araç ama fiyat uçuk onunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Alıntıları Göster
    seçeneklerin içinden passatı seçerdim.ancak siz insigniaya da bir bakın.ayrıca megane sw nin tasarımı da gayet hoş.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.