Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl %20 zam ya en az %50 olması lazım güçlü ve yeni turkiyeme yakışmıyor boyle küçük zamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Hükümetin kendi cebinden yaptığı yoldan köprüden geçerken sorun yok ama vergi vermeye gelince sorun var nerde böyle memleket? Varsa söyleyin bende gideyim. Hem bütün dünyanın özendiği içten içe kıskandığı topraklarda yaşayacaksın hemşerim vergiye laf edeceksin

Vatandaşta para var arabasını alıyor biniyor geziyor her yer Mercedes BMW dolu, Türk milleti parasını vergisini veriyor. Yatırım yapmak için yıllardır Avrupa peşimizden koşuyor çünkü Türkiye büyüyor 2023 dedik dünya liderliği dedik bakın AB parçalandı, ABD de iç savaş eşliğinde o da parçalanıyor. Rusya da gösteriler baş gösterdi bütün bu gelişmeler olurken bir dünya devi doğuyor dünyaya liderlik edecek bir devlet binlerce yıl sürecek hükümdarlık için kollarını sıvıyor.

1 nerden buldun yasası nı kaldıran akp yani o arabaları alan namusuyla çalışan kişiler değil 2 almanyada asgari ücretle çalışan arkadaşım hem kendine hem eşine araba aldı sıfır ben asgarı ücretten çok alıyorum ama ruyada görüyoruz arabayı. 3 o köprüler den geçmiyen arabaların parasıda bize giriyor farkında değilsen nerde yaşıyorsun.yap işlet devret modeliyle yapıldı hükümetten 5 kuruş çıkmadı... 4 verginin vergisinin vergisi alınıyor halka ne döndü yaşam standardını yükseltmek için yada ekonomiyi tarımı güçlendirir mek için hiç. yolla köprüyle ülke büyümez yatırım arge üretimle büyür nerde bu yatırımlar yok. Daha yazayım mı anlaman için yeterlimi......

• boşuna demiyorlar madem araç alıyorsun bir kendine al birde devlete al
  • Abd de asgari ucretli maasinin yarisini arttirarak 20 ayda 2.el mustang cabrio alirken burada ayni arabayi asgari ucretli maasinin yarisini arttirarak 171 ayda aliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millette para var,her araba alan bir araba alacak kadar da devlete para veriyor,diger seylerdeki kdv uzerine bindirilen otv (burada bile cakallik var.100tl lik mala ilk otvyi bindirip ustune kdvyi bindirmiyorlar.once kdvyi bindirip sonra onun uzerinden bir de otvyi bindiriyorlar ki vergi tutari daha fazla olsun) vergiler falan alayi devlete gidiyor.bizim ulkede 80 milyon kisi var.inanin su insanlardan alinan vergiyi guney kore almis olsaydi almanya falan fasa fisoydu ekonomi olarak guney korenin yaninda.su anda samsung s200leri falan cikariyor olurdu.

80 milyon kisiden deve yuku ile harac topluyorsun,ama o kadar para nereye gidiyor belli degil.tayyipin ortulu odeneklerinden,ayakkabi kutulari isvicre hesaplari ve 7 sulalesine giden paralari cikarinca anca yol bina yapmaya yetecek kadar para kaliyor demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 30 Mart 2017; 1:30:35 >
  • Kac yıldır bindigimiz bi palio vardı satıp sıfır arac alalım dedik gene zam hortladı. En iyisi ben palioya agır bakım yaptırıp iki üç sene daha binelim ;) halkı soya soya bitiremediler gitti

• ulan köle ettiniz bizi köle köle!!! sizin beceriksizliğiniz yüzünden ben niye 30-40 binlik arabaya 80-100 bin ödüyorum ha neden? Allah buna sebep olanların bin belasını versin hakkımı da haram zıkkım ediyorum.
  • Dolar tekrar yükselecek. Yeni Türkiye'ye hazır olun, geliyor!

• Kapıya refandum icin evet reklamı bırakmışlar actım bi göz gezdirdim istikrar icin evet yazıyordu güldüm gectim ağlanacak hale ne deyim...

Kazık ÖTV

Kazık akaryakıt

Kazık diger vergiler buna ragmen ücretli yollar..

Şu anki fiyatlar bile şaka bile iken bir kere daha mı zam gelecekmiş :)

Akaryakıt olsun arac olsun ne zaman bir soru sorulsa hükümete cevap şu efendim biz akaryakıtı düşürürsek veya arac ÖTV yi zaten trafik sorunumuz var o iyice patlar

Bu pek dogru deil dogru sonuc deil

Bir insanın bir arabaya ihtiyacı varsa şahin de olsa toros da olsa alıyor mecbur. o trafiğe cıkıyor ve alım gücü zayıf oldugu icin en ufak kazada o tenekelerin icinde can veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Nasıl %20 zam ya en az %50 olması lazım güçlü ve yeni turkiyeme yakışmıyor boyle küçük zamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhatxK

2009 yılında ehliyet aldım ve o tarihten beri hiç otomobil kullanmadım. En son kullandığım araç ehliyet sınavında kullandığım Peugeot 206.. ergenken büyüyünce bir otomobil kesin alırım diyordum ama o iş öyle değilmiş. Bir kez abimden otomobilini bir kaç saatliğine istedim vermedi, kaldıki otomobili babam almıştı ama abim kullanıyordu. ben de o andan sonra gurur yaptım bir daha aracı istemedim. kendi otomobilimi alacağım görürsünüz dedim içimden ama göremediler alamadım :S

Hocam seni çok iyi anlıyorum, ben aile arabamızı kullanıyorum ama şahsım adına arabam yok üniversite arkadaşlarım bir bir araba aldı onların arabalarıda kullanıyorum ama bitürlü kendi arabam olmadı, 30 yaşımda sinirimden ağlıyacam artık tüm dünyada sıradan bir olay "araba sahibi olmak" bizde ne kadar önemli büyütülen bişey.

inşAllah eski püskü olsada bir araba alırsın

• Haram zıkkım olsun aldiklari bu vergiler! Ulan, eve giren hirsiz bile işini gizli gizli yapar, bunlar resmen açıktan halkini soyuyor! Ama buna yeter! diyecek bir ayaklanma ortaya cikamiyor. Neden? Cunku, en ufak bir eylemde bile hemen mudahale geliyor! Kimse artik bu zamlari, vergileri elestiremiyor açıktan! Muhalefet bile mecliste bu konulari dile getir(e)miyor! Hersey 2013 yilina kadar guzeldi ( araba fiyatlari ve vergiler bakimindan) en basitinden o zamanki kotu i10, test videolerinda 35 bin tl lere cok denirken, suan o fiyata ikinci eli bile neredeyse yok! 2015 fabia 50 bin lere satilirken, suan ayni araba 67 bin lira! Kim bilir bundan sonra daha neler gorucez :( daha benzin-mazot fiyatlarina dahi girmedim. Lpg bile, 3-4 yil oncesinin dizel fiyatina geldi....!!

• 5 sene once bmw 1 serisi bogaz golf falan bakinirdim simdi ibiza bile pahali geliyor.
  • Şaka gibi resmen şu son ÖTV zammı artık bardağı taşırdı. Her yerde 15 Temmuz şehitlerini ağızlarına alıyorlar 249 Şehit verdik diyerek o gece (Mekanları Cennet Olsun). Türk halkına minnet duygumuz var hesabı.Ki evet var. O gece tankların altına TÜRK halk yattı TÜRK. Ülkelerinden savaştan kaçan suriyeliler değil. Sen böyle bir topluma sahipken ÖTV indirimi yapman gerekirken gidiyorsun ÖTV bindirimi yapıyorsun bu mu senin minnet duygun? Yazık çok yazık...
  • Dolar kuru düşmezse işimiz yaş...

• güçlü Türkiye için evet mi beyler
  • Hayır demek için bir sebep daha.

• Su veren itfaiye..

Tuvalete arabayla giden millete müstehak.

İmza - Bisikletspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Hükümetin kendi cebinden yaptığı yoldan köprüden geçerken sorun yok ama vergi vermeye gelince sorun var nerde böyle memleket? Varsa söyleyin bende gideyim. Hem bütün dünyanın özendiği içten içe kıskandığı topraklarda yaşayacaksın hemşerim vergiye laf edeceksin

Vatandaşta para var arabasını alıyor biniyor geziyor her yer Mercedes BMW dolu, Türk milleti parasını vergisini veriyor. Yatırım yapmak için yıllardır Avrupa peşimizden koşuyor çünkü Türkiye büyüyor 2023 dedik dünya liderliği dedik bakın AB parçalandı, ABD de iç savaş eşliğinde o da parçalanıyor. Rusya da gösteriler baş gösterdi bütün bu gelişmeler olurken bir dünya devi doğuyor dünyaya liderlik edecek bir devlet binlerce yıl sürecek hükümdarlık için kollarını sıvıyor.

Senin gibi paralı trollere az bile ne salak adamlarsınız ya tarih sizi vatan haini olarak yazacak merak etme zihniyetinize tüküreyim aptal herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 30 Mart 2017; 2:48:39 >

• Bu para nereye gidiyor la çok merak ediyom.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.