Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cin atasozlerini de Turkce yaziyoruz, cinliler Turkce konusmus mu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma, ben hep 20 tl benzin alıyorum, zam mam bana işlemiyor- ben sigara içmiyorum ki zamdan bana nee, bizim evde sebzeyi seven yok zaten hem biberde acı zam beni ilgilendirmez- sıfır araba alacak kadar .... değilim ben hep şahine binerim.

ette yemen ne olduğu belirsiz-balıkta yemem denizlerimiz pis - tavuk yemem antibiyotikli onlar-

öyleyseee ......

• Fazla değil 6 ay satışlar dibe vursun kişisel araç alınmasın görürüm o devleti araç sattırmak için 40 takla atar..Ama bu yağlı kazıkta bile bu araçlar çatır çatır satılıyorsa suçu alım gücü olupta alanlara bulmalı..Bizim devlet mahalledeki tek bakkal misali olabildiğince halka geçirme peşinde.Eee buna razı vatandaşlar varken düzelmez..Ne diyeyim egonomi pehh eyi diyen sürüler düşünsün
  • draw1907 kullanıcısına yanıt
    Tam araba alma arefesindeyken beni mahvettiniz hocam alsam mı almasam mı karar veremedim

• Desenize 2023e gidecez derken 1993'e geri dönüyoruz. Yakında broadway kıllıklı arabalar sokaklara geri döner Bmw ve mercedesten de senede 1000den fazla satılmaz hale gelir.

• Arkadaşlar bana kalırsa ötv indirimi gelir sene sonu.Hatta 2017nin Ocak şubat mart nisan hatta mayısında ötvli olarak araç alanlar/alacaklar büyük kazık yemiş olacaklar çünkü sene sonuna doğru aynı beyaz eşyada olduğu gibi ötv indirimine giderse devlet ozaman görün siz 3008leri kugaları 110-120den alanların nasıl zarar edeceklerini.Valla görünen köy kılavuz istemez beyaz eşyaya en azından can geldi ötv indirimi ile...Arabalarada gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referandum da oyunuzu ona göre kullanın.

• Arabamı 29 milyara aldım şu anki degeri 50 lira :)))) 2 ye katladı nerdeyse

• Bu dönemde haberlere imtinali yaklaşmak gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Tam araba alma arefesindeyken beni mahvettiniz hocam alsam mı almasam mı karar veremedim

hocam bende sunroof için beklesem mi dedim 1 ay kadar beklemem gerekiyordu. Eğer beklesem 5 bin TL fazladan fark çıkacaktı. :) 2016 modellere yönelin çok iyi fiyatlar var. Arkadaşım yeni kasa otomatik honda civic aldı 82.500 e.
  • Fiyatlara kur zammi her sene geliyor buradaki olay satislarin düşmesi ile daralan piyasayi canlandirmak için panik havasi yaratmak isteyen firmalarin sallamasyon haber yapmasi...

NOT:O nasil cümle lannnnnn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Fiyatlara kur zammi her sene geliyor buradaki olay satislarin düşmesi ile daralan piyasayi canlandirmak için panik havasi yaratmak isteyen firmalarin sallamasyon haber yapmasi...

NOT:O nasil cümle lannnnnn

.

• Adamlar okadar double yolu boşamı yaptı alın güzel güzel sıfır açları gezin diye ama unutmayın devletinize teşekkür amaçlı bitanede ona alın

• La evet dersek ekhonomi daha eyi olacaktı hani.
    Akhtroller buna da bi cevap verin.

Troller neredesiniz?
    Troller, akpnin korkusuz savunucuları, yalan haber diyin bir şeyler söyleyin, akh troller.

evet dersek dolar 10 kuruş olacak deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLeon

Adamlar okadar double yolu boşamı yaptı alın güzel güzel sıfır açları gezin diye ama unutmayın devletinize teşekkür amaçlı bitanede ona alın

• 1.0 motor ne lan en boş GOLF 83 bin TL !!!
  • Troll seviyesinde yorum yapan arkadaşlar Türk insanının ay çalışarak 3 silindirli 1.2 motor B sınıfı araç alabilirken bizi kıskanan ülkelerin vatabdaşlarının aynı sürede 2+ litrelik E Sınıfı Premium araç alabildiklerini biliyorlar emin olun.

• 2.000 cm3 üstü "0" bir otomobil
    Gümrük girişi: 100.000₺
    ÖTV %160: 160.000₺
    KDV %18: 18.000₺
    ÖTV'nin KDV'si: 28.800₺
    Bayii kârı hariç: 306.800₺
  • http://www.haberler.com/cumhurbaskani-erdogan-gurbetcilere-seslendi-3-9386153-haberi/ burada en iyi arabalara binidin çocuklarınızı en iyi okullara gönderin diyor sayın cumhurbaşkanı
    herşeyi açıklıyor.

biz burada hiç birşeyi hakketmiyoruz. Sözün özü budur.
  • Hay sizin ben kur zammınızı seveyim.. Bu otomobiller de bi hakettiği değeri bulamadı a.s. (anasını satayım)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.