Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Listede en mantıklısı kia cerato alıp lpg taktırmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Hay azina sağlık birader. Yapın abi 200 bin önünü görsün millet. Ara ara yapıp milleti kasmaya gerek yok. Benzinide yap 20 lira düz hesap. Zaten 200 bini ödeyen bu benzin parası bedava gelir ona. Sende kurtul bizde kurtulalim.

Aynen öyle abi!

Yap düz hesap 20 TL ya, ne bu zam zam zam zam milleti derde strese sokuyorsun. Düz hesap benzin 20 TL, en ucuz araba 200 bin TL olsun, rahatlasın herkes ya.
  • Avrupalılardan 5 katı yüksek fiyata araba alıp biniyoruz, bizi kıskanıyorlar, bu yüzden evet :)
  • https://youtu.be/veJITI9W7fU

https://youtu.be/9IUPg_4Ontc

birileri bu videoları izlemiş herhalde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

Avrupalılardan 5 katı yüksek fiyata araba alıp biniyoruz, bizi kıskanıyorlar, bu yüzden evet :)

Geçen BF1'de Danimarkalı ile tanıştık adam Türk olduğumu öğrenince size imreniyorum her şeyiniz ne güzel pahalı pahalı, Survivor gibi yaşıyorsunuz dedi.

• 20 sene sonra Küba gibi oluruz otomobil konusunda. Yazıklar olsun kendine bunu reva gören halka.
  • dogan sxe 20 bin 30 bine cikar. apaciler yasadilar.

• Oh yes oh yes ohh yesss yes!
  • ultrhasan42 U kullanıcısına yanıt
    O zaman kendine süper güç, ülke eyiye gidiyi, rte sayesinde şu oldu bu oldu demiycek kimse. Millet desin durumumuz çok kötü ama bizde çalışmıyoruz bi halta yaramıyoruz o zaman tamam derim ama yok öyle süper güçmüş çok gelişmişmiş neyse.
  • Araba fiyatlarını TL ile koyup fiyatı yüksek demenin 1 Euro 3.95 1 dolar 3.65 ve %45-50-100-200 vergi varken çok önemi yok.

A1SB1.0 TFSI 95 hp Dynamic ST 999 € 15.605 62.443 ₺ 50% € 7.803 31.222 ₺ € 4.213 16.860 ₺ 323,00 ₺ 269,90 280,10 € 27.839 111.398 ₺

Ihr A1 Sportback sport 1.0 TFSI ultra 5-Gang 1 Preis 19.470,00 EUR Rate z. B. mtl. 147,56 EUR Almanya

A1 Sportback Starting from £15,490 İngiltere

Modele vs. takılmayın biri sport biri başlayan fiyat. Bizdeki en uygun Audi Euro fiyatıyla diğerlerine bakın.
    Böyle bakınca gerçek daha kolay görülebilir.
  • Güçlü türkiye, ekonomi çok iyi, dolar kalksa ne olur kalkmasa ne olur, batı bizi kıskanıyor...
  • Gerçekti hayal oldu
    Siz gidin evet oyu vermeye devam edin, bu kadar kör sağır bir %50 dünyada yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Mart 2017; 11:4:18 >
  • Kılıçdaroğlu utanmıyor musun? 15 yıldır yönettiğin ülkenin haline bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 30 Mart 2017; 11:5:39 >
  • Araçlar TL'nin değeri düşük olduğu için ve vergi fazla olduğu için yüksek fiyatlı.

Ben arabaya pahalı diyemiyorum. çünkü satın alma gücümüz düşük, paramız değersiz, fazlaca vergi var.

Firmalar fiyat broşürlerine aracın;

• Türkiye Geliş Fiyatı €
    • KDV €
    • ÖTV €
    • Toplam €
    • Hesaplanan Kur € - ₺
    • Toplam ₺

değerlerini yazmalılar.
  • verın abı oy verın burdan yok zama bak yuh her gun zam demekle bırsey olmuyor vatandas uyan uyann.
    her zam haberınde her bı artısta hemen dıs ulkelerı kıyaslayıp yuh cekıyorsunuz

kım duyuyor sesınızı burdan forum sakınlerı harıcınde kım duyuyor soruorum sıze.
    devam edın guzel yoldasınız oy verın oy
  • Oy vermeyin diyorsunuz, nasıl oy vermesin, milletin işi gücü pamuk ipliğine bağlı, herkes ağaoğlu gibi rahat değilki x geç diyebilsin,,

• Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum param hep TL,

• Ben hep 50.000 tl'lik aldığım için beni etkilemeyen zam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aboyhasnoname1

Kılıçdaroğlu utanmıyor musun? 15 yıldır yönettiğin ülkenin haline bak.

tebrik ederim nefis bir yorum .
  • geçen gün biri ile konuşuyorum , bu mazot zamları ben hiç etkilemiyor dedi , neden dedim ,,,
    eee ben hep 100,00.-TL 'lik mazot alıyorum ....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.