Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -s-laughter

fiyatlardaki bu artış ticari araçları da kapsayacak mı bilgisi olan var mı ?

kaplamazsa sorun yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    Sadece İstanbul için konuşursak tamam hadi sizin öngörünüzden gidelim, peki 80 milyon kişide mi İstanbul'da yaşıyor. Bu 80 milyon nüfuslu ülkede araç sayısı nüfusun 4/1'ini aşmış durumda bu normal midir?

Unutmayın ki talep neredeyse devlette hizmetini o yöne yoğunlaştırır. Dolayısıyla tüketici bilincini kazanmış olsaydık emin ol İstanbul'da da bisiklet yolları olurdu.

• ne kur farkı yahu.
    Ocak/şubat ayında 3,90ları gören Dolar, şimdi 3,60da sürünüyor.

Ver gazı millet koşsun alsın arabaları.
    Kampanya üstüne kampanya yapıyor adamlar, millet alsın diye...
  • İlle de evet, yine de evet, gene de evet... Kudurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Yalan haber deyip şu mesaj mı verilmek isteniyor,,

A-) zam yapacaktık, çok tepki görünce Geri çektik,

B-) efendim indirim beklentisi vardı, mahsus zam haberi yaptık ki indirim istenmesin,,

C-) rafeandumu atlatalım her türlü zam yaparım mı,

araç piyasası içindeyım. kur zammı yapıldı. hemde çok oldu. 6. aydan itibarende hafif düşme olacak. sen bi doktora git.
  • araba bir ihtiyaçtır lüks mal sınıfına girmez,eleştiri yapanlar boş konuşuyor,ailen var bir yerden bir yere gideceksin çocukla hadi bakalım nasıl gideceksin,şehir içi veya dışı şehir içinde olsa yaşadığım yerde sıkıntı çok zaman kaybediyorsun 15 dakikada gideceğim yere 1 saatde bile gidemem,yol parası dersen daha az veriyorum,şehir dışı dersen o dahada berbat otobüs için en yakın yere 30 tl versem 3 kişi 90tl yapar ben git gel o kadar mazot yakmam yav,acil birşey oluyor arabana var anında git mesela ama sorun şu bu millete bu zamlarla en sonunda aracın lüks olduğu algısını kabul ettirdiler bizde milletçe lüks sanıyoruz otomobili,bazı kafası basmayan angutlarda ayağını yorganına göre uzat diyor ulan yorgan boyu gittikçe küşülüyor bırak ayakları dötümüz açıkta artık be,ulan 2000 model bir clio 2 almaya kalk 17 yaşında arabaya adamlar en az 20000tl istiyor yani 5000 euro bu paraya avrupada 5-6 yaşında güzel bir araba var kendinizi bu kadar aciz görmeyin be kardeşim,yerli, araba gelecek diyorlar hala gelemedi gelsi onada anasının gözü miktarda vergiyi koyup kakalarlar emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer77

Laflarına ve attığın iftiralara dikkat et.

Şikayet+Blok

İroni dostum sakin😀

• Asıl siz ne iddaa ediyorsunuz Indirim olacak, araç almak için haziranı mı bekleyelim,, yazdığınızdan bu çıkıyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

fiyatlardaki bu artış ticari araçları da kapsayacak mı bilgisi olan var mı ?

kaplamazsa sorun yok mu

çaresizlikten sordum
  • quote:

Şikayet+Blok

Bence arkadaş ironi yapmış. Böyle bir mevzuda böyle bir yaklaşım olamaz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Asıl siz ne iddaa ediyorsunuz Indirim olacak, araç almak için haziranı mı bekleyelim,, yazdığınızdan bu çıkıyor,

hocam kur zammı geçen yıl yapıldı. hemde defalarca yapıldı. dolar 3.93 iken son zam yapıldı. dolar gevşedi. fakat fiyata yansımadı. haziran max temmuzda yansıyacak. referandumun geçip taşların oturmasıda ayrıca bekleniyor.
  • Zamımıza koydunuz yeter be

• Üzülmedim

Bu millet doğruyu yanlışı böyle böyle ayırt edecek inşallah.

• Arkadasim sanki bir almama hareketi varda ben katilmiyorum gibi konusuyorsun. Bak gidip 2. El arac alacagim su anda, 0 almak yerine m, bisiklete de biniyorum bak, yetmez mi?:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Şikayet+Blok

İroni dostum sakin&#128512;

Mesajın sonuna bir ifade vs koysaydın anlaşılırdı her yerde işine gelmedi mi bu mesajı yazan çok olduğu için anlaşılmıyor ciddi mi yoksa ironi mi yaptığın 😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Az önce aldığım habere göre batı bu haberler yüzünden bizi kıskanmaya başlamış.

A haber mı kaynak hocam

• Geçen sene aracımın sıfırı ile arasında 15-20bin fark vardı bu sene bu zamlardan sonra nerden baksan 70bin fark oluyor...
  • Sıradan bir Avrupalıdan 10 kat daha pahalıya araç alabiliyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 30 Mart 2017; 14:41:30 >
  • Bunlar daha iyi günlerimiz dostlar
    Çok ciddi krizler türkiyeyi bekliyor
    Reza dosyası Halkbank genel müdür yardımcının tutklanması vs
    bunlar buzdağının görünen kısmı
  • Alışılmamış bir örnek vereyim. Beyrut'a gittiğimde genel olarak alışveriş fişlerinde %10 vergi olduğunu görmüştüm. Bazı ürünlerde ise 0 idi. Zeytinyağı vs. gibi. Şimdi emin olmak amacıyla google üzerinden aradığımda yakın zamanda Lübnan'da bir protesto olduğunu gördüm.

Buyrunuz.

%10 dan %11 e çıkarılmaya çalışılan vergi için prostesto.

http://tr.euronews.com/2017/03/19/lubnan-da-vergi-ve-yolsuzluk-protestosu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.