Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önceki mesaja eklemeye çalıştım ama ekleyemedim.

Tanıdık bir firmanın fiyatları:

Renault:http://www.renault-liban.com/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Sıradan bir Avrupalıdan 10 kat daha pahalıya araç alabiliyoruzz

Olsun Avrupa bizi kıskanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamdır zamdır bandır bandır şarttır şarttır bknz: makarnayiyen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalar zaten çok ucuzdu, bu zam çok normal olacak. Sakin olun.
  • Zam değildir o, "güncelleme"dir. Zam olsa duramayız ahahahahaha

Herkes hakettiği gibi yönetilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Sıradan bir Avrupalıdan 10 kat daha pahalıya araç alabiliyoruzz

Çünkü alım gücümüz bir avrupalıdan 10 kat daha fazla.

• almayin aldirmayin.

• berkayjan kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. Ekonomi su an manuel oynamalarla bu halde kaliyor. Nisanin sonlarina dogru alintilayin mesajimi :)

• Almayın arkadaş sizde zam gelince herkes araba almaya hücum ediyo almayin yapmasın onlarda zam. Arz talep mevzusu

• quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

Ama hastanelerde sıra beklemiyoruz bunu tüm vergilere değişmem

Beklemiyoruz diye kendini kandıran koyunlar gripten gidenler galiba. Üvey abim trafik kazası geçirdiğinde ön cam patlamış ve gözüne girmişti cam parçaları, üniversite hastanesine sevk ettiler 2 hastane gezdikten sonra, saatlerce koridorda sedyede beklettiler, kırık var mı diye MR'a 7 saat sonra götürdüler, gözlerini alalım görmez artık demişti sözde doktor olan şahıs, özel hastane de ameliyat ile en azından tek gözü %60 görecek şekilde kurtarıldı.

Bu olayı anlatınca kader diyen ak koyunlara bu zamları anlatamazsın hocam, onlar ufak dünyasında a haber ile yaşayanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Koskoca Avrupa bizi kıskanıyor, ehonomi eyiye gediye, hökömet çoh yaşa

• Şimdi düşündüm de durum şöyle Olabilir. Forumda dediklerine göre otomobil satışları azalmış. Satışları çoğaltmak için de ortaya atılmış Yalan haber olabilir nasıl otv zammindan önce satış rekoru geldiyse demişlerdir lan bi zam dedikodusu yayalım millet de zam gelmeden alayım diye düşünsün.

• ultrhasan42 U kullanıcısına yanıt
    Ypruma gel.
    Dünya lideri olduğunu idda eden Vietnam,Nijerya değil.
    Hatta 3.köprü yaptırdI diye "Almanya"onları ksıkanmıyor.
    AH şu internet ne güzel şey.50 yılda geçse şu başlıktaki yorumlar hiç kaybolmayacak(Tabi Dh patlamazsa)
    Torunlarınız çok kulak çınlatacak çok
  • Q-7 kullanıcısına yanıt
    Bilal oğlan gemicikleri satarak dolar almış.

Bu artış niye oldu diyenler yada diyeceklere kısaca öz geçeyim.

Dolar kuru 1.90₺ den 2.90₺ ye vardığında belli bir miktar artış olmuştu ve 3,60₺ ye kadar da bir zam gerçekleşmişti.

Ancak bu piyasaların 3.80₺ ve üzeri artış beklentisinden kaynaklanan bir zam.

Bakın çok önemli.

Doların yükselmesi"BEKLENTİ"si üzerine zam geliyor.

Bu dünyada görülmemiş bir eylem. Dolar yükselebilir o zaman zam yapalım...

Türkiye bazı makarna beyinli kömür yürekli hanzolar "ben dolarla alış-veriş yapmıyorum onu amariga düşünsün yeaaa"

Diye şov yapıyordu. Al sana şov.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrhasan42

Dünya Almanya'dan mı ibaret? Mesela vietnam da var nijerya da var somali de var var oğlu var.ordakiler insan değil tabi ölsünler!

Sizin gibi düşünen bir toplumu vardır büyük ihtimal.

Gerçi vietnamı abd talan etti. Aynı bize yaptığı ve daha yapacakları gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

Almayın arkadaş sizde zam gelince herkes araba almaya hücum ediyo almayin yapmasın onlarda zam. Arz talep mevzusu

Adam Smith was here.

İlkokulda sokakta öğrendiği iki iktisat terimiyle burada hava atıyor.

Almazsak fiyat ucuzlayacak demek arz talep dengesi

Dolar 3.80₺ reel değer kazanmışken 20.000dolarlık aracın 80-90bin tl ye satılması normaldir. Aracı alsan da almasan da fiyatı değişmez.

Türkiyenin krizde olduğunu anlasa insanlar adımları daha emin atar da neyse...

artık elektrikten tasarruf yapıyoruz diye elektrikleri kesen bir ülkede bunu ciddiye alıp alkış tutan beyin yoksunlarına az bile.

• Her yıl Jet Fadıl'a ( Fadıl Akgündüz) dolandırılan çomarlara neyi anlatacaksınız ki herif tahliye olmuş yine bakalım bu sefer kaç tane kerizi dolandırıp kaçacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 30 Mart 2017; 16:15:1 >
  • Ben inanıyorum ki bu zamlardan ekonomik sıkıntılardan AKP'Lİ arkadaşlar da sıkılmaya başladı ama alternatif olmadığından ve davasından vazgeçmiş gibi görünmek istemediğinden pek renk vermiyorlar.

Çünkü akıl alır gibi değil. Memleketin şu halini görüp de (hiçbir şey ileri gitmiyor ya hiçbir şey!) hâlâ umarsızca devletin başındaki kabiliyetsiz yöneticilerimizi savunmanın bir açıklaması yok. Normal bir vatandaş savunamaz abi.

Çok klişe olacak ama ülkede harbiden muhalefet yok. Bunun gibi şeyleri söylemlerinde kullanıp seçmeni etkisi altına alabilecek bir rüzgarla seçimleri alt üst edecek bir siyasetçi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Almanya'da yaşayanlar şu fiyatların 3'te 1'ine BMW'ye biniyor ama hamdolsun Almanyayı kıskanmıyorum makarnamı yiyorum kafam çalışmıyor mutluyum huzurluyum

selam ve dua ile

seni bu hale getirenler de biniyor BMW, Mercedes ve Audi'lere - hemde senin ödediğin vergilerle.
    selamlar onlara duanı da kendine et bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 30 Mart 2017; 16:17:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.