Şimdi Ara

Sıfır Paraya Okul İle İspanya'ya Gidiyorum [13 Hafta] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük şans öncelikle tebrik ederim.Benim önerim tadını çıkarın ve ayrıca döndüğünuzde hem mesleki olarak hemde dil olarak kendinize çok şey katmış olun. Gerçi bunları söylüyorum ama istemeseniz bile katmış olacaksınız büyük ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

Orijinalden alıntı: mstfclsknn

quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

Hayırlı olsun,ben de otelcilik lisesi mezunuyum ama bizde gezmeye götürüyolardı bu eğitimle alakalı sanırım,departmanın ne?

Biz gezmeye değil hocam stajımızı yapmaya yani çalışmaya gidiyoruz ama tabi ki haftalık izinlerimiz filan olacak o aralarda gezeceğim bol bol. Bölümüm mutfak.

Otel belli oldu mu bari?Zincir otellerin birinde çalışırsan buraya döndüğünde çok rahat executive olarak başlarsın.

Yok hocam daha belli olmadı. Kuşadası'nda belli olacakmış. Orada dil kursu bittikten sonra gireceğimiz sınav bizim gideceğimiz otelleri belirliyormuş. Dile iyi çalışırsak iyi bir otele gideceğiz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Çok büyük şans öncelikle tebrik ederim.Benim önerim tadını çıkarın ve ayrıca döndüğünuzde hem mesleki olarak hemde dil olarak kendinize çok şey katmış olun. Gerçi bunları söylüyorum ama istemeseniz bile katmış olacaksınız büyük ihtimalle

Zaten 3 ay gibi bir süre ve alacağımız dil kursu sayesinde %40-50 oranında dili öğrenmeyi hedefliyorum. Onun dışında zaten çok muhteşem gezecek yerleri var, yıkımlar olmasaydı çok daha fazla tarih kokan bir şehir olacaktı elbet ama hala çok iyi. Her yeri gezeceğim bu 13 haftada. Önerileriniz için teşekkür ederim

• Okurum bir ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfclsknn

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Çok büyük şans öncelikle tebrik ederim.Benim önerim tadını çıkarın ve ayrıca döndüğünuzde hem mesleki olarak hemde dil olarak kendinize çok şey katmış olun. Gerçi bunları söylüyorum ama istemeseniz bile katmış olacaksınız büyük ihtimalle

Zaten 3 ay gibi bir süre ve alacağımız dil kursu sayesinde %40-50 oranında dili öğrenmeyi hedefliyorum. Onun dışında zaten çok muhteşem gezecek yerleri var, yıkımlar olmasaydı çok daha fazla tarih kokan bir şehir olacaktı elbet ama hala çok iyi. Her yeri gezeceğim bu 13 haftada. Önerileriniz için teşekkür ederim

Hadi hayırlısı bakalım,ingilizcen iyi ise ispanyolcayı çok rahat öğrenebileceğini düşünüyorum baya kolay dildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Hayirli olsun hocam

Hızlı okuyucuymuşsun

• Hayırlı olsun.takipteyim.

• Hayirli olsun. Bu yasta boyle tecrubeler... Umarim maksimum tecrubeyi edinirsin oralarda.

• Hayırlı olsun :)

• Hayirli olsun. Böyle bir şans her zaman dogmaz

• İspanya hakkında sorun varsa yanıtlayayım evlat 2 hafta kaldım barcelona Madrid ve ibizaya gittim hayırlı olsun

• Hayırlı olsun. Keyfini çıkart ve tanıyabildiğin kadar insan tanı. Her şeyi öğrenmeye çalış. Bağlantıların olsun.

• Herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Konu sürekli güncel olacak, takipte kalmanızı öneriyorum

• Hayırlı olsun.Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Hayirli olsun hocam

Hızlı okuyucuymuşsun

3.dk 41 saniye gecmis ondan sonra yorum yapmisim 3 dk normal bir sure

• quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Hayırlı olsun. Keyfini çıkart ve tanıyabildiğin kadar insan tanı. Her şeyi öğrenmeye çalış. Bağlantıların olsun.

Haklısınız orayla bağları koparmamak lazım sonra lazım olur

• Konu günceldir ve güncel kalacaktır.
  • Güncel
  • Ne güzel ya keşke ben de gidebilsem.

Hayırlı olsun hocam takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Ne güzel ya keşke ben de gidebilsem.

Hayırlı olsun hocam takipteyim

Keşke hocam. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.