Şimdi Ara

SIFIR PASSAT ALMAYI DÜŞÜYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya hocam işin gerçeği bizim yıllardır belçika ve almanyada akrabalarımız yaşıyor bir ayağımız da orda sayılır omega yı x5 i 850csi yı falan hep ordan getirdik ama sağolsunlar yeni gelen gümrük özel tüketim vergileri ve kanunlar sayesinde yurtdışından araba getirtmek hayal oldu zamanında babam ilgileniyordu gerçi ben prosedürü falan bilmiyordum geçenlerde aklıma zamanında kısa dönem bizde kalan alpina b10 getirtmek geldi hatta forumdan bayagı bir arkadaşla yazıştım bu konuda fikirler aldım falan ama nafile şu anki yasalarla 3 yaşından büyük arabayı yasal yoldan ülkeye sokmak imkansız zamanında o arabayı belçikadaki dayıoğluna gönderdik ellerim kırılaydı diyorum o zamanlar lisedeydim tabi şimdiki aklım olsa ah arkasından yas tutuyorum şu anda hayallerimi süslüyor ama ne fayda
  • Passat 1.6 Tdi comfortline kullanıcısıyım.

Gayet memnunum yakıt ve konfor açısından. Performans beklentiniz çok fazla değilse size yetecektir.

Şu an 80 milyara araba alacak olsam 1.6 tdi highline alırdım. Sorularınız varsa beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Passat 1.6 Tdi comfortline kullanıcısıyım.

Gayet memnunum yakıt ve konfor açısından. Performans beklentiniz çok fazla değilse size yetecektir.

Şu an 80 milyara araba alacak olsam 1.6 tdi highline alırdım. Sorularınız varsa beklerim.

valla hocam konuya katıldığınız için teşekkürler benim en önemli sorum şu 1.6 tdi lar şu anda kuru tip 7 ileri dsg vitesli şanzuman ile geliyor sizin aracınız da kuru tip mi eger öyleyse sorun yaşadınız mı, vites geçişleri nasıl ? bazı kişilerin yorumlarında okudugum kadarıyla 1 den 2 ye gecerken sarsıntılı ve sanki takılırmış gibi bir his varmış ben şahsen ilk etapta 1.6 tdi dusunuyordum performans takıntım yok ancak bu kuru şanzuman olayının derinliklerine indikçe çok ciddi anlamda sogudum yukarıda yazdıgım mesajlarda da uzun uzun acıkladıgım gibi 7 ileri dsg nin şanzumanı sadece 250 nm torka dayanan bir şanzuman ve çift aktarma üstüne üstlük birde kuru olunca haliyle ilk aklıma gelen olay sıcak havada aşırı ısınma zorlanma ve şanzuman arızası, mekatronik arızası gibi sorunlar o yüzden ben 2.0 tdi ya karar verdim son olarak ama aracı henüz almadım 2.0 tdi 1.6 ya gore bayagı pahalı yakıtı fazla vergisi de fazla ama yarın bir gun 6 7 bin liralık bir şanzuman masrafı ile beni başbaşa bırakırsa hiçbir anlamı olmaz o zaman tutup da az para vermemin yada ekonomik olmasının yakıttan vergiden ve ilk alım fiyatından yapacagım tum karı kediye yuklemiş olurum açıkcası birde şöyle bir sıkıntı var ben biraz takıntılıyımdır bu konularda arabada agır arıza olur giderildigi zaman o araba asla içime sinmiyor bir daha rahat edemiyorum onceki araçlarımızda sorun cıkarttıklarında tamirden döner dönmez sattım açıkcası

• quote:

quote:

valla hocam konuya katıldığınız için teşekkürler benim en önemli sorum şu 1.6 tdi lar şu anda kuru tip 7 ileri dsg vitesli şanzuman ile geliyor sizin aracınız da kuru tip mi eger öyleyse sorun yaşadınız mı, vites geçişleri nasıl ? bazı kişilerin yorumlarında okudugum kadarıyla 1 den 2 ye gecerken sarsıntılı ve sanki takılırmış gibi bir his varmış ben şahsen ilk etapta 1.6 tdi dusunuyordum performans takıntım yok ancak bu kuru şanzuman olayının derinliklerine indikçe çok ciddi anlamda sogudum yukarıda yazdıgım mesajlarda da uzun uzun acıkladıgım gibi 7 ileri dsg nin şanzumanı sadece 250 nm torka dayanan bir şanzuman ve çift aktarma üstüne üstlük birde kuru olunca haliyle ilk aklıma gelen olay sıcak havada aşırı ısınma zorlanma ve şanzuman arızası, mekatronik arızası gibi sorunlar o yüzden ben 2.0 tdi ya karar verdim son olarak ama aracı henüz almadım 2.0 tdi 1.6 ya gore bayagı pahalı yakıtı fazla vergisi de fazla ama yarın bir gun 6 7 bin liralık bir şanzuman masrafı ile beni başbaşa bırakırsa hiçbir anlamı olmaz o zaman tutup da az para vermemin yada ekonomik olmasının yakıttan vergiden ve ilk alım fiyatından yapacagım tum karı kediye yuklemiş olurum açıkcası birde şöyle bir sıkıntı var ben biraz takıntılıyımdır bu konularda arabada agır arıza olur giderildigi zaman o araba asla içime sinmiyor bir daha rahat edemiyorum onceki araçlarımızda sorun cıkarttıklarında tamirden döner dönmez sattım açıkcası

Benim arabam manuel. Ancak teyzemin A3 Tdi Dsg si var. Onun aracını kullandım bir kaç kere ve bence vites geçişleri çok başarılı. Sorunlar konusunda bir bilgim veya tecrübem olmadı.

• quote:

quote:

quote:

Benim arabam manuel. Ancak teyzemin A3 Tdi Dsg si var. Onun aracını kullandım bir kaç kere ve bence vites geçişleri çok başarılı. Sorunlar konusunda bir bilgim veya tecrübem olmadı.

anladım hocam umarım da hiçbir zaman sorun yaşamazsınız aracınızla ben bu aralar araç alımını birkaç hafta erteledim ve açıkcası dusundukce insanın aklı surekli karısıyor nette araştırma yaptıkça fikrim değişiyor acıkcası şimdi de vw cc dusunmeye başladım (eski kasa) 2.0 tdi 6 ileri yaglı dsg en fulleri 2011 2012 modeller 90 100 bin arasına gidiyor açıkcası cc cok havalı araç tek eksiği bence spor suspansiyon ve arka baş mesafesi onun dısında cok daha mantıklı bir araç birkaç tane ilan netleştirdim gidip araçlara bakacagım aklıma yatan bir tane olursa neye niyet neye kısmet diyerek cc de alabilirim

• quote:

anladım hocam umarım da hiçbir zaman sorun yaşamazsınız aracınızla ben bu aralar araç alımını birkaç hafta erteledim ve açıkcası dusundukce insanın aklı surekli karısıyor nette araştırma yaptıkça fikrim değişiyor acıkcası şimdi de vw cc dusunmeye başladım (eski kasa) 2.0 tdi 6 ileri yaglı dsg en fulleri 2011 2012 modeller 90 100 bin arasına gidiyor açıkcası cc cok havalı araç tek eksiği bence spor suspansiyon ve arka baş mesafesi onun dısında cok daha mantıklı bir araç birkaç tane ilan netleştirdim gidip araçlara bakacagım aklıma yatan bir tane olursa neye niyet neye kısmet diyerek cc de alabilirim

Umarım hayırlısı olur sizin için. Her ikiside çok güzel araçlar. Gerek passat gerek Cc her ikisinin de sizi memnun edecektir.

Bana sorarsanız, eğer 90,000 TL civarına çıkarım derseniz, 0 km son derece dolu 1,4 tsi Cc'yi 85,000 e veriyorlar. 2. el eski kasa Cc'ye sırf dizel diye o kadar bağlamayın derim.

• quote:

quote:

Umarım hayırlısı olur sizin için. Her ikiside çok güzel araçlar. Gerek passat gerek Cc her ikisinin de sizi memnun edecektir.

Bana sorarsanız, eğer 90,000 TL civarına çıkarım derseniz, 0 km son derece dolu 1,4 tsi Cc'yi 85,000 e veriyorlar. 2. el eski kasa Cc'ye sırf dizel diye o kadar bağlamayın derim.

sifir cc konusunda haklisiniz hocam da ben ayda ortalama 4500 km yapiyorum 1.4 tsi alirsam en iyi ihtimalle 40 kurus yakar km de 2.0 tdi ise 30 kurus civari yakiyor arkasimin aracindan biliyorum o da ankarada ve 2011 eski kasa passat kullaniyor bluemotion olmayanlardan aradaki 10 kurus fazla degil gibi ama 4500 km de 450 tl yapar yilda da 5500 lira yapar ki tatile vs ciksam bilmem ne bu 6000 lirayi bulur bu yuzden dizelden sasamam su an icin ne yazik ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhabalar. Öncelikle hangi aracı alırsanız alın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Çalıştığım firmada stok fazlası olarak 1.6 TDI DSG Comfortline Bluemotion siyah renk Passat araç mevcut. Sıfır km olarak tırdan bizim garajımıza inmiş durumda.
    Araca ruhsat ve plaka çıkmış durumda, hiç yerinden kıpırdatılmadı. Araç İstanbul'dadır.

Düşünürseniz pm'inizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Hocam merhabalar. Öncelikle hangi aracı alırsanız alın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Çalıştığım firmada stok fazlası olarak 1.6 TDI DSG Comfortline Bluemotion siyah renk Passat araç mevcut. Sıfır km olarak tırdan bizim garajımıza inmiş durumda.
    Araca ruhsat ve plaka çıkmış durumda, hiç yerinden kıpırdatılmadı. Araç İstanbul'dadır.

hocam ilginiz icin cok sagolun ancak 1.6 tdi passatlarda 7 ileri kuru tip dsg sanzuman var ve ariza riski cok yuksek mekatronik arizasi verenler mi istersiniz disli kiran mi istersiniz bu yuzden anca 2.0 tdi alabilirim onlarda 6 ileri yagli dsg sanzuman var ayrica bu aralar baska araclara da bakiyorum sifir passat parasina

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Hocam merhabalar. Öncelikle hangi aracı alırsanız alın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

hocam ilginiz icin cok sagolun ancak 1.6 tdi passatlarda 7 ileri kuru tip dsg sanzuman var ve ariza riski cok yuksek mekatronik arizasi verenler mi istersiniz disli kiran mi istersiniz bu yuzden anca 2.0 tdi alabilirim onlarda 6 ileri yagli dsg sanzuman var ayrica bu aralar baska araclara da bakiyorum sifir passat parasina

Tercih sizin hocam, şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç.

• HOCAM FORUMLARDAN NE ALACAĞINA KARAR VERECEKSEN İNAN BANA KAFAYI YER HAYATTA BİR ŞEY ALAMASSIN BEN DE KAFANI KARIŞTIRAYIM TANIDIK VW SATIŞ TEMSİLCİSİ YOKUŞ KALKIŞ SİSTEMİNİN EMNİYET KEMERİ BAĞLANMADIĞI TAKTİRDE DEVRE DIŞI KALDIĞINI SAĞ OLSUN TÜRK MİLETİNİNDE KEMER KULLANMAYIP 1,5 TONLUK ARACI YOKUŞTA KALDIRMAYA KALKIP KAVRAMALARI BİTİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroscool

HOCAM FORUMLARDAN NE ALACAĞINA KARAR VERECEKSEN İNAN BANA KAFAYI YER HAYATTA BİR ŞEY ALAMASSIN BEN DE KAFANI KARIŞTIRAYIM TANIDIK VW SATIŞ TEMSİLCİSİ YOKUŞ KALKIŞ SİSTEMİNİN EMNİYET KEMERİ BAĞLANMADIĞI TAKTİRDE DEVRE DIŞI KALDIĞINI SAĞ OLSUN TÜRK MİLETİNİNDE KEMER KULLANMAYIP 1,5 TONLUK ARACI YOKUŞTA KALDIRMAYA KALKIP KAVRAMALARI BİTİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ

evet hocam o tarz kişilerin farkındayım ama beni asıl sinirlendiren sorulan aracı hayatında sürmemiş kişilerin araba hakkında yorum yapması şöyel böyle demesi arkadaş araba hakkında bilgin yoksa sana kimse gel bu konuya gir de yorum yaz demiyor ben tutup da atıyoum web tasarım bilmiyorsam onunla ilgili konulara mesaj yazmıyorum
    ha araçları kullanıp da yorum yazan düzgünce fikir beyan eden herkese sonsuz teşekkürler ama işte her yerde oldugu gibi bu kadar basit bir araba seçme konusunda da forumlarda zeka seviyesi düşün kişiler hemen kendini belli ediyor ne yazık ki allahtan benim konumda bu tarzda bir kişi daha görünmedi
    bu arada aklımda bazı sorun işaretleri daha var sıfır passat almak yerine 2009 2010 audi a6 2.0 tdi mı alsam diye düşünmeye başlamadım desem yalan olur bir araç buldum ankarada görmeye gittim oldukça temiz sahibi de öğretim görevlisi ama aracın kronik sorunları vs varmı onları araştırmam henüz bitmedi

• araç aldınız mı merak ettim? seçiminiz ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mauvais

araç aldınız mı merak ettim? seçiminiz ne oldu?

yok hocam ne yazık ki işlerimin yoğunluğu sebebiyle henüz alamadım
  • quote:

quote:

Superb in kasa değişti istiyorsanız bir bakın

• sagolun hocam yeni superbe de bakayim bu aralar bayagi karasiz kaldim vw nin yeni kuru tip sanzumanlarinin sorunlari yuzunden volvo dusunur oldum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

quote:

quote:

Superb in kasa değişti istiyorsanız bir bakın

hayırlısı olsun ama bir Passat 1,6 TDI DSG (şirket aracı) kullanıcı olarak yoğun şehir içi trafiğinde kullanacaksanız pek tavsiye etmiyorum.

diğer yandan aşağıdaki haberden sonra VW nin yanından bile geçmem, bu araçları tamir edip önce bize yollayacaklarını düşünüyorum, malum gözlerinde
    "bunlara ne versek alırlar" imajı var.

SAĞOL DOĞUŞ!!!

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24493224.asp

• quote:

hayırlısı olsun ama bir Passat 1,6 TDI DSG (şirket aracı) kullanıcı olarak yoğun şehir içi trafiğinde kullanacaksanız pek tavsiye etmiyorum.

diğer yandan aşağıdaki haberden sonra VW nin yanından bile geçmem, bu araçları tamir edip önce bize yollayacaklarını düşünüyorum, malum gözlerinde
    "bunlara ne versek alırlar" imajı var.

SAĞOL DOĞUŞ!!!

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24493224.asp

valla hocam dsg sorunları duya duya açıkcası bende soğudum yeni nesil vw lerden
    2008 jetta 1.9 tdi dsg kullandım canavar gibiydi 6 vites bana mısın demedi kaç zaman ama yeni nesillerdeki kuru şanzuman dsg olayları hiç olmamış
    hani konuyu açtım o zamanda düşünüyordum ciddi ciddi passat ama passatın eski tip 6 vitesli yağlı dsg leri sadece 2.0 tdi larda var ona da bir iki donanim ekleyeyim yada highline alayım desen ıvırı zıvırı 130 bin oluyor ikinci ellerde 95 100 bine s80 2.4 d5 awd lar var tertemiz şu anda da 2000 s40 2.0 T kullanıyorum 13 yaşında araba ama taş gibi hala volvonun ikinci eli çok kuvvetli değil ama ikinci el temiz almak çok mantıklı oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.