Şimdi Ara

Sıfır POLO , CRUZE ya da ASTRA HB CLASSIC III?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda yeni bir araba almak istiyorum ve 30-35 bin tl ye kadar bir üst sınırım var. Özellikle bu üç modelin arasında kaldım.
    Bakım masrafları, işçilik kaliteleri, donanımları ve özellikle lpg taktırma imkanları(garanti devam eder mi ne marka taktırmalıyım veya taktırmalı mıyım?) ve ikinci el konusunda görüşlere ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absurd_z -- 12 Nisan 2010; 19:59:17 >

• cruze tabiki bu arada düzeltin isterseniz başlığı
  • DSG gibi bir isteğiniz yoksa Polo'yu listeden çıkarın derim
    Karoser olarak hangisi hoşunuza gider bilmem ama ben de Cruze derim
  • Belki fiyatları benzer birbirine ama bu 3 araba da farklı sınıflarda. Bir kere Cruse'nin iç genişliği ile Polo ile kıyas kabul etmez. Şunu düşünün; arabaya kalabalık binecekseniz (aile vs) Polo sınıfındaki arabaları hiç düşünmeyin sizi çok üzer (iç genişlikten dolayı). Opel derseniz, valla şu anda 2008 Astra sahibiyim ama bunca aldığım arabalar arasında en içime sinmeyen ve aldığıma pişman olduğum araba Astra oldu. Çok yakın bir zamanda satıp kurtulmayı düşünüyorum. En yeni kasa Astra'ların motoru bir önceki kasadaki motorun tıpa tıp aynısı (ne olacak Opel işte). Cruse'de Opel türevi olduğu için ondan da soğudum açıkçası (hiç binmedim içine ama, soğudum işte). gelelim Polo'ya... Benim de aklımda Polo almak vardı ama o fiyat Polo için gerçekten çok fazla. VW satıcısı bir tanıdığım bana ne dedi biliyor musunuz? Eğer Polo alacaksan git başka bayiden al, sana Polo'yu ben satmam, satamam... daha ne diyeyim ki? anlayın işte. Hiç adetim değil ama size tavsiyem başka marka araçlara bakın. İyi geceler...
    Ama ille de bu 3 araçtan birisi olsun derseniz Cruse derim.

• cruze diyenler acaba biraz da nedenlerini belirtebilirler mi? teşekkürler...
  • Akşam üzeri önümde beyaz cruze ls gidiyordu heveslenmedim desem yalan olur.1.4 140 hp motor konulursa güzel olur.
  • Cruze şekil ve donanım olarak güzel bir araç. Güvenli de aynı zamanda. İleride LPG taktirip keyfini sürersiniz.
  • Bir arkadaşım Cruze aldı. Şehiriçi 40 kuruş civarı yakıyordu. LPG takdırdı, 25 kuruşa düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Cruze şekil ve donanım olarak güzel bir araç. Güvenli de aynı zamanda. İleride LPG taktirip keyfini sürersiniz.

+1905
  • cruze un motoru bi halta yaramaz.
  • opel astra classic III cdti 'ın şu an piyasadaki en cazip sıfır otomobil olduğunu düşünüyorum.
  • 3 ü arasından cruze.
  • Ş. içi yoğun trafikte çok binecekseniz Polo olabilir, yüksek hızlarda seyirler daha çok olacaksa Cruze ve Astra HB. Bütün modeller de sınıf farklı yalnız sizin önce sınıfa karar vermek gerek.
  • kesinlikle cruze hem güvenlik hem performans hem donanım hem görünüş açısından her yönden daha iyi
  • yine polo ve karşısında C segmenti arabaların olduğu bir başlık daha.
    polo iyi güzel,kendi kategorisinde önder olan bir araba fakat C segmentinde en kötü bir araç bile sadece büyüklük rahatlık ve güç yönünden poloya fark atar,diğer üstünlükleri saymıyorum.
    B segmenti arabalar çok hoşuna gidiyorsa, işini göreceğini düşünüyorsan,rahat ederim diyorsan, vw hayranlığı olup alım gücün ancak poloya yetiyorsa tabiki polo olabilir ama belli bir segment kriterin yoksa kesinlikle C segment tercih edilmeli. cruze'nin heybetli görüntüsü ve yenyeni bir model oluşu, astrada yılların verdiği bir seçkinlik var.
  • Polo bu araçların yanında biraz oyuncak gibi kalıyor bana göre.

Cruze için gelmesi muhtemel 1.4 140 hp lik turbo benzinli motor alternetifini düşünmüyorsanız , Astra Classic III tercih edin derim.

C segmenti ve kendini kantılamış bir model.Yıllardır üretimde olduğu için en sorunsuz döneminde.

--------------------------
  • Astra dizeller de gitmiyor hocam:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.