Şimdi Ara

Sıfır psp almak istiyorum sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi modeli almalıyım versiyon olarak kırılabilen olmalı.. Eminönünden almayı düşünüyorum .. Fikirlerinizi almak istedim Saygılar..

• psp 3004 model fakat söyle bi sorun var kırılabilen psp piyasada azaldı fiyatları yüksek.Şuan için 2. el almak daha mantıklı.En son 450-500 civarı herhalde hafıza kartıyla birlikte.
  • ben 325 aldım 3004 modelini GG den kovala internetten daha ucuza düşürebiliyorsun 3 yılda garantisi var Teknosadan :)
  • tarih kodu 8C,8D,8E,8F kodlarından biri ise kırılamaz. Bunlardan başka bir kod ise kırıla
  • Bence internetten temiz bi tane bulursan en iyisi olur.Boşuna fazla para verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

tarih kodu 8C,8D,8E,8F kodlarından biri ise kırılamaz. Bunlardan başka bir kod ise kırıla

bn anlamıom 8c ve sonrası "unbrick " yapılamıor. vallahi bnmki 8c kuzeniminki 8d ama bnm version 5.00 m33 onunkide 5.03 gen a
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aldım 470 tl ye , teknosadan . piyasayı araştıracam, bakalım kırılıyormu felan diye.
  • ANKARA KULE TEKNOLOJİ DE PSP 3004 345.00 TL YE SATIYORLAR AMA VERSİYONU YAPILAN MODELMİ BİLMİYORUM,,,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.