merhaba arkadaşlar.yeni bir monitör aldım samsung s22b150n.bağladım ve windows 7 de çözünürlük simgeleri küçük gösterdğinden 1920x1080 den 1600x900 e aldım.hitman absolution oynadığımda (1600x900 orta ayarlar) 15 dk sonra gözlerimi rahatsız etmeye başlıyor.sorun nedir acaba akran kartı monitöre gerektiği sinyali gönderemiyor mu?(Ati HD4650)anlamadım gitti samsung u aradım ekran kartınıza baktırın diyorlar??hitman i o ayarlarda kasmadan oynuyorum.
aynı sorun filmlerde de var.arkadaşımda aoc 2043fs 1600x900 full hd olmayan monitör var ve onda gözlerim yorulmadan oynuyorz.benim monitör ise full hd.ondaki ekran kartı ati HD5770.yorumlarınızı ve tevsiyelerinizi bekliyorum.yardımcı olurmusunuz .teşekkürler
bir de film izlerken farklı açıdan baktığımda ekran kararıyor.aoc ta ise hiçbir şeyt yok ???
parlaklığını kısmanı tavsiye ederim.masa üstünde çöğünürlüğü daha da düşür.birazda göz aşinalığı gerekiyor.daha önce bendede olmuştu sonra alıştım.
full hd de simgeleri ayarlayabilirsiniz büyüklüklerini masaüstünde sağ tıklayın kişiselleştir ve ardından görüntüye gelin %125e getirin böylelikle istediğiniz boyuta gelecektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme