Şimdi Ara

Sıfır Seat Leon aracımın Geç Çalışma Problemi sonuç motor değişimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tekleyerek çalışan ve problemin kaynağı bulunamayıp 1 yıldır servis ile akraba olan "sıfır" bir araç söz konusu;

ve buna rağmen hala marka savunuculuğu yapanlar var. Markanız da, zihniyetiniz de batsın emi

Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun, hukuki mücadeleye başlamak için keşke bu kadar beklemeseydiniz. 1 yıl iyi dayanmışsınız.
  • En geç 1 yıl içinde paranızı faizi ile alırsınız. Bu sürede aracınızı otoparka çekin ve aynı ayarda bir araç kiralayın. Mahkemeyi kazanacağınız için otopark ve araç kira parasını da ödemek zorunda kalacaklar. Geçmiş olsun
  • Eğer bahsettiğiniz motor 1.6 tdi ise, benim de aracı aldığım günden itibaren hava sıcak veya soğuk farketmeksizin geç marş alma (soğuk havalarda 10 saniye boyunca marş sesi geliyor normalde 2 saniyede marş alıyor) sorunu mevcut ilginç olan 1.6 tdi motora sahip skoda octavia, audi a3 de de aynı soruna sahip araçlara forum kanalından şahit oldum, serviste garanti kapsamında boğaz kelebeği değiştirildi ama çözüm olmadı. Bununla birlikte özellikle motor soğukken de kalp atışı gibi motor ısınana kadar içeriden de hissedilen rolantide titreşimler mevcut buna da bir çözüm bulabilmiş değilim. Bu arada aracım golf 7
  • Almayın arkadaşım almayın

birilerine oy vermeyin o zaman dediğimiz gibi

siz de almayın bu adamların araçlarını. Tüm araçları sorunlu işte. Sizinde başınıza geliyor. Sıfır araç sorunlu çıkıyor 10 binde şanzıman patlıyor. Almayın bu kadar basit

Eee alırsanızda gelip buraya konu açmayın bi zahmet. Adamlar ne gerekiyorsa yaparlar zaten. EGR değişecekse değiştirir motor değişecekse değiştirir ama araç değiştirmek her markanın harcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Space-Dye Vest

Eğer bahsettiğiniz motor 1.6 tdi ise, benim de aracı aldığım günden itibaren hava sıcak veya soğuk farketmeksizin geç marş alma (soğuk havalarda 10 saniye boyunca marş sesi geliyor normalde 2 saniyede marş alıyor) sorunu mevcut ilginç olan 1.6 tdi motora sahip skoda octavia, audi a3 de de aynı soruna sahip araçlara forum kanalından şahit oldum, serviste garanti kapsamında boğaz kelebeği değiştirildi ama çözüm olmadı. Bununla birlikte özellikle motor soğukken de kalp atışı gibi motor ısınana kadar içeriden de hissedilen rolantide titreşimler mevcut buna da bir çözüm bulabilmiş değilim. Bu arada aracım golf 7

Bahsettiğim motor 1.6 tdi arıza hakkinda biraz araştıma firsatim oldu, benzer şikayetler a3 ve golfte de vardi maalesef. Tam dedigin gibi 7-8 saniye mars süresi oluyordu, kontrol ettirmende fayda görüyorum.

Bu konuda desteklerini belirten arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Firma daha ne yapsın yorumlarını yapanlara da; İnşallah böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız diyorum.

60_70 bin para verip aracın arıza yapacak, sonrasında bir yılı aşkın süredir arıza tespit edilemeyecek ve sonucunda binbir hevesle aldığın arabaya içine sinmeyerek binmek zorunda kalacaksın. Eminim ki kimse böyle bir beklentiyle gidip sıfır araç almıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayary -- 25 Mayıs 2015; 23:22:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her hatada malın iadesine gerek yok fakat, sizi uzmeden bir iki bakım ve uzatılmış garanti hediye ederek bu problemi müşteri ilişkileri içinde cozmelilerdi. Üslubu çok yanlış doğuşun daha yumuşak müşteri yanlısı olmalı ama nerede. Millet bunların bu tarafını kaldırıyor.

• Motor bozuksa tamir etsinler buna kimsenin birşey dediği yok. Ama adamı serviste 1 sene süründürmek ne demek.

• doğuş mantığı aşmış ama az bile yapıyor biz milletçe her şeyi hak ediyoruz.

Kurunun yanında yaş olarak bizde yanıyoruz tabi

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Ne kadar aciz insanlar var ki ya tarihini bilmez yada bilmemezlikten gelir, seninki hangisi onu artık Allah bilir. Hiç güleceğim yoktu dedin ya ben sana gülmüyorum. Seni okutan öğretmenlerine, seni yetiştirenlere sövüyorum. Kabahat seni cahil bırakanda.

http://www.sorubak.com/blog/osmanli-devletinin-1dunya-savasina-girmesinin-sebepleri.html

Oturmussun PC başına oradan savuruyorsun dusuncelerini benim adıma zanda bulunuyorsun. Neyse de bi kiytirik siteden bisiler okumussun kalkmissin burada Allah dostlarını gavur hayrani olarak tanimliyorsun ben sadece guluyorum evet çünkü o evliyaların hayatini bilen birinin yazacağı şeyler deil bunlar

• Motoru değişmiş arabanın satarken pert araçtan farkı yok, pert kayıtlı araç daha kolay gider hatta. Değer kaybı davası da açılmalı.

• Çok zor bir durum sizi anlayabiliyorum. Birde üstüne kredi ile aldıysanız daha da kötü hissedebilirsiniz.
    Sizi defalarca getirip götürmüşler, tamamının bir dökümü vardır diye düşünüyorum.
    Bu bakımdan mutlaka bir avukat ile ön görüşme yapıp, doğuş otoya ihtarname vs göndermeniz en mantıklısı olacaktır.
    Örneğin;
    15 iş günü içerisinde talebimize dönüş yapmadığınız taktirde mahkeme işlemleri başlayacaktır gibi ciddi bir durum olduğunu ileten.

Kesinlikle arkasında olun ve bu işi bırakmayın.
    Mutlaka iade olacaktır, üstelik maddi olarak ekstra yaşadıklarınıza dair maddi manevi tazminat ta isteyebilirsiniz.
  • Benzin pompasının suzgecini çıkarıp deneyin olursa süzgeci ince tornavidayla delikler açın sorun kesin düzelecek.benzin pompası süzgeçleri naylonumsu malzeme ve benzin zamanla naylonumsu malzemeyi eriterek gozekler tamamen kapanıyor ve geç çalışma yaşanıyor ben yaşadım ve kendim yaptım.denemenizde fayda var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.