Şimdi Ara

Sıfır Seat Leon aracımın Geç Çalışma Problemi sonuç motor değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımda daha 5.000-6000 km de aralığında iken sabahları eski model gazlı araçlar gibi geç ve tekleyerek çalışma problemi oldu. servis son bir senedir birçok defa gittim geldim. araç arıza kaydı oluşturmuyordu ve servisde deneme yanılma yoluyla parça değişikliği yaptı. Ancak sorun çözüme kavuşmadı bir seneyi aşkın bir süre sonra aracın motor kapağı açıldı ve EGR parçasının motora su attığı gerekçesi ile motorun ve egr parçasının değiştirilmesi gerektiği belirtildi... Sonuç olarak sıfır araç alıp en azından belli bir süre sorunsuz araç kullanması isteği ve beklentisi boşa çıkmış oldu. Tüketici olarak aracımın sıfırı ile değiştirilmesini veya bedel iadesini şifaen hem yetkili servise hemde Doğuş otomotive bildirdim. ancak her ikisi de taraflı yanlı müşteri memnuniyetinden uzak sadece kendi çıkarlarını korumak maksatlı Motor değişikliliğiyle ilgili ve hukuki sürecin uzun süreceği ile bu süreçte yıpranacağım gibi çözümden/iyiniyetten uzak samimiyetsiz söylemlerde bulunarak isteğimi kabul etmediler. .

Arızalı aracının arkasında durmayan müşterisini mağdur eden firmaya ne denebilir ki... Mahkeme görüşmek üzere doğuş otomotiv...

• Popüler olacak bir konu daha takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar egr değiştiriyo motor değil egr değişikliğine 0 araç istiyorsanız ohloo işimiz var.
    bence saçmalamayın gidin egryi değiştirin bitsin
    dünyanın hiçbiyerinde egr arızası için araç değiştirilmez hatta sürücüsüde böyle bişey talep etmez.anca bunlar 3.dünya ülkelerinde olur.

• Şu arabayi ben satmis olsam sırf namım yürüsün diye sifiriyla degistirir, eskisini de fabrikaya gonderir geri donusum yapardim.

• Geçmiş olsn takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 24 Mayıs 2015; 22:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

adamlar egr değiştiriyo motor değil egr değişikliğine 0 araç istiyorsanız ohloo işimiz var.
    dünyanın hiçbiyerinde egr arızası için araç değiştirilmez hatta sürücüsüde böyle bişey talep etmez.anca bunlar 3.dünya ülkelerinde olur.

yakında 15 bindeki golfümün lastikleri aşındı lastikler bitti deyip araç değişikliği isteyecekler diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

quote:

adamlar egr değiştiriyo motor değil egr değişikliğine 0 araç istiyorsanız ohloo işimiz var.

yakında 15 bindeki golfümün lastikleri aşındı lastikler bitti deyip araç değişikliği isteyecekler diye korkuyorum

şimdiden 4 - oldu. egr arızası yüzünden 0 km araç isteyene - basmıyolar bana basıyolar.
    ne diyim bu forumun harbiden cılkı çıktı iyice soğudum.
    şueaya rezillik mutlaka değiştirmeleri lazım mahkeneye verin desem 100 artı olacak.
    şu foruma +25 yapılmadığı sürece bu böyle sürüp gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Das auto = pişmanlık

• quote:

Motorun da degisecegi yaziyor arkadasim. Belki 1 yil surede motora zarar vermistir bilemeyiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Motorun da degisecegi yaziyor arkadasim. Belki 1 yil surede motora zarar vermistir bilemeyiz...

sandık motor mu takılacakmış ? bence yazım yanlışı yada anlama yanlışı

• quote:

Orijinalden alıntı: bayary

Ancak sorun çözüme kavuşmadı bir seneyi aşkın bir süre sonra aracın motor kapağı açıldı ve EGR parçasının motora su attığı gerekçesi ile motorun ve egr parçasının değiştirilmesi gerektiği belirtildi...

Motor ve EGR'nin yani ikisininde değiştirilmesine karar verilmiş.
  • vw de çalışanlar bu forumdakiler kadar vw yi sevmiyorlar. Osmanlıda da alman hayranlığı vardı 1. dünya savaşına girdi ... sizinkide o hesap...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

sandık motor mu takılacakmış ? bence yazım yanlışı yada anlama yanlışı

Bence anlamada ya da yazmada yanlis yoktur cunku bu adam 1 yil suredir araciyla problem yasiyor belliki ve yaptirim uygulatmak icin eminim konuya hakimdir. Sandik motor degil belki motor blogu degisecektir vs..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğuş Otomotiv'in bayilik lisansını iptal edeceğim diyen bir siyasetçiye oy veririm cidden,bir millet bu kadar aşağılanamaz artık yazık günah

• geçmiş olsun zor bi durum. İnsanlar sorun çıkartmasın, ikinci elin sahtekarlıklarıyla uğraşılmasın diye ( ben de dahil 3 e 5 katıp zar zor kredi ile bi araç alıyor, burunlarından geliyor. Zor durum gerçekten, ben olsam çoktan soğurdum o araçtan. Aldatmış sevgiliyle tekrar birlikte olmak gibi, kapısını her açtığında aklına gelir insanın.

• vay arkadas.
    sifir araba alacan mis gibi sonra ust kapak sokulecek falan.
    yan aksamlarda problem olsa neyse kapak aciliyor arabanin.
    sonradan takilan hic bir conta v.s. fabrikasyon cikisli contalara gore tat vermez arkadaslar. Bos konusmayin.
    ...
    vw nin 1.6 105 tdi motorlarinda kronik enjektor sorunu vardir. 100 bini gectikten sonra enjektorler ismeye baslayin once egr yi sonrada dpf bozmaktadir.
    istiyorsaniz 100 bini gecmis bir tdi motorda deneyin. 3. vites dusuk devirde gaza yuklenin vuruntu sesini duyacaksiniz.
    Filo musterimizin yaklasik 45 tane jettasinda bu sorun mevcut. Adamcagiz sabah aksam vw ne bela okumakta.

• hocam mahkeme en az 2 yıl sürecek

• quote:

Orijinalden alıntı: outbacklive

Doğuş Otomotiv'in bayilik lisansını iptal edeceğim diyen bir siyasetçiye oy veririm cidden,bir millet bu kadar aşağılanamaz artık yazık günah

Hocam tesadüfmüdür bilemem ama tam yorumunuzu okurken sağda bir siyasetçi gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Orijinalden alıntı: outbacklive

Doğuş Otomotiv'in bayilik lisansını iptal edeceğim diyen bir siyasetçiye oy veririm cidden,bir millet bu kadar aşağılanamaz artık yazık günah

Hocam tesadüfmüdür bilemem ama tam yorumunuzu okurken sağda bir siyasetçi gördüm

Tesadüfünüz yerinde olmuş hocam,tam oturmuş

• Araç değişmezse bile umarım aracınız düzeltirler. Doğuş oto böyle bir yer araç almamak lazım bunlardan.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.