Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR -SKECHERS Go Run 400 Performance 41-41.5 Numara Satın Al 21 Nisan 2017 15:40 1 1 SIFIR -SKECHERS Go Run 400 Performance 41-41.5 Numara Merhaba arkadaşlar amazon'dan kardeşime aldığım ayakkabıyı ayağına olmadığı için satıyorum.Sadece bir kere evde ayağına denedi.Kesinlikle kullanılmamış sıfır üründür.SKECHERS Go Run 400 Performance model ayakkabı tamamen sıfır ve orijinaldir.Ayağı 41 olanlara rahat olur, 41.5 olanlara da tam olur diye düşünüyorum.Ayakkabı kesinlikle giyilmedi.Sıfır kutusunda ekstra yedek beyaz renkli bağcıklarıyla, destek kalıplarıyla durmaktadır.Kesinlikle orijinal bir üründür.Skechers modelleri içinde Performans serisi olarak geçer, koşu ayakkabısı sınıfındadır.Çok hafif ve rahattır günlük kullanıma uygundur.Kumaş dokusu hava alır.Orta Marka rahatlığını bilen bilir zaten bir kendimde 4-5 model kullanıyorum çok memnunum.Satışım herhangi bir kar amacı gütmemektedir.Fiyat:190 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Jack Wolfskin Vojo 3 Texapore Low M (ORİJİNAL-SIFIR)