Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR STEAM DECK 64 GB [!!SATIŞ İPTAL!!] Satın Al 3 Haziran 2023 16:28 1 1 SIFIR STEAM DECK 64 GB [!!SATIŞ İPTAL!!] Sıfır Steam Deck 64 GB. Cihazı Hollanda'dan aldım. Türkiye'de resmi bir dağıtıcı olmadığı için garantisi burada geçerli mi bilmiyorum.İsterseniz SD Kart ekleyerek hafızasını arttırabilirsiniz ya da içindeki SSD'yi yükseltebilirsiniz.Alıntı metni: Fiyat: "SATIŞ İPTAL" Cihazı kullanmaya karar verdim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PALİT GAMİNG PRO OC NVIDIA RTX 3070 Ti EKRAN KARTI [SATILDI] EA FC 25 PS4 PRI -> 350 TL ALINIK RYZEN 7 5800X3D VEYA 5900X //// SATILIK 5600X [SATILDI] SATILIK FİFA UT HESABI (SEC HESAP VE UT HESAP) (PS4-PS5) // 5M Kadro + 300k coins + HAALAND + HANSEN