Şimdi Ara

Sıfır T-Roc 140 km’de DSG Arızası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
33.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blok atıp geçmiş üstteki zavallı. Yazım ve dilbilgisi konusunda benimle aşık atamayacağını (bana ders vermeye kalkarken Türk yerine türk, İngilizce yerine ingilizce yazmış kendisi üstelik) ve hem içerik hem üslup olarak külliyen cevap verilmeye değer bir kişi olmadığını anlayınca yapılabilecek en aciz hareketlerden birini yapmış :) Normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Şubat 2021; 21:23:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bu ilkokul terk vw fanboyuna yazacağın her kelime israf olacaktır. Bu tipler ederinin üstünde para vererek aldıkları teneke vosvos ve yancı marka araçların gerçek yüzü ve sorunları ortaya çıkacağı ve değer düşeceği için savunmaya geçiyorlar. Bunlarda maalesef akılcı düşünce bulunmuyor. Bir daha hatırlatalım : şişirilmiş fiyatlarla satılan, patlak dsg sorunu çözülemeyen vosvos ve yancı markaları almayın ve aldırmayın.

• aaguler kullanıcısına yanıt

bence ne yiyip ne yiyemiceni sen düşün benim insanların yediği nbesin gıdalarını yiyorum artık sen ne yersin o asıl senin bozuk ve çarpık zihniyetinin sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peynir ekmek gibi satan başka marka yok mu memlekette?

Niye hiç biri vw kadar uğraştırmıyor insanları?

Dsg sorunlu bir şanzıman tipi..

Siz hala bunu kabul etmiyorsunuz.

Yok yetkili servisin hatası yok kullanıcı hatası diyorsunuz hala.

Amerika'da niye dsg şanzımanlı vw satılmıyor?

Ya vw salak amerikaya dsg itelemiyor ya da, mecburen başları daha çok ağrımasın diye aisin şanzıman koyuyorlar..

Adamın aracı 140 km'de dsg hatası vermiş, bunun daha farklı bir izahı açıklaması olamaz...

• ülkemizin vw ye mecbur olduğunun kanıtı niteliğinde bir konu daha.

Görünen o ki bizdeki firma bünyesinde çalışan sorumlu mühendisler veya ustalar bu işten anlamıyor.

Normal şartlarda olması gereken belli bir KM'ye kadar oluşan elektronik aksamındaki sorunlarda ilgili firmanın aracı geri alması, araç sahibine mağduriyeti giderilene kadar ufak çaplı bir araç tahsis etmesi, sonrasında ilgili kaynak ülke ile yazışmalar yapılarak sorunlu aracın üretici firma tarafından yenisi ile değiştirilmesi veya arızanın tespit edilerek tamamıyla giderilip yeniden gönderilmesi şeklindedir.

• O kadar yazmışsınız da, DSG hariç şanzımana sahip yüz milyonlarca araç satılıyor dünyada, buna ragmen ilk 100km icin de bozulan DSG olmayan sanziman hic duymadım hayatımda.

• Türkiye de düz vites karadüzen araç kullanmak lazım. Öbür türlü kafanı ve cebini yakıyor.

• Zenginlerin yada durumu iyi olanların passatı tercih etme nedenleri mütevazi zengin olayım ve göze batmayan bir marka olduğu için tercih ediliyor. Özellikle muhafazakar zengin kesimler, sonradan zengin olanlar yada çok göze batmak istemeyenlerin ilk tercihi passattır. Aslında buna alternatif Audi ve Skoda var. Mesela Skoda da böyle bir markadır.

• Bilmeyen kullanmasın dsg yi manuel e alacaksınız o vitesi manuele alınca birşey olmuyor.
  • DSG bitmeyen sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Zenginlerin yada durumu iyi olanların passatı tercih etme nedenleri mütevazi zengin olayım ve göze batmayan bir marka olduğu için tercih ediliyor. Özellikle muhafazakar zengin kesimler, sonradan zengin olanlar yada çok göze batmak istemeyenlerin ilk tercihi passattır. Aslında buna alternatif Audi ve Skoda var. Mesela Skoda da böyle bir markadır.

Passat degilde skoda super b ye ve audi a3 e hastayim passat bana cok safsata geliyor. Bu ikisi varken ancak 3. Tercih olur.

En nihayetinde almanlarda yakinda cift kavramayi birakirlar gibi geliyor yada hem cift kavrama hemde tork konvertoru secenegini beraber sunarlar. 8 ileri tork konvertorlu sanzimanlar gayet iyi bence kavrama inatlarini torpulemeleri lazim

• vag grubu arac alana müstehaktır  

• Bu DSG arızası ne lanet birşey miş arkadaş !

• Finland kullanıcısına yanıt

Aynen. Konu 12 sayfa olmuş hala didişiyorlar.  

• quote:

Orijinalden alıntı: hayhan

ford otomatik şanzımanlar nasıl arkadaşlar,

Ford’ta şuan kullanılan 8 ileri tork konvertörlü şanzıman çok kaliteli. Daha sorun yaşayan kimseyi duymadım. Daha evvel kullanılan ıslak çift kavrama 6 ileri şanzımanda fena değildi. Ancak çok eskiden benzinlilerde kullanılan kuru çift kavramalar rezaletti sürekli sorun çıkarıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: romeo681

DSG vakaları sürekli vardı fakat ıslak kavramalarda sorun olmuyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin 2019 itibari tiguanlar ve R serileri ıslak kavramaya sahip

Doğru

• Daswagen nickli arkadaşı şikayet ettim hala gereği yapılmadı alenen siyaset yapıyor

• s_s64 kullanıcısına yanıt

İşte zeka tam olarak böyle bir şey. Zekayla baş edemeyenlerin başvurduğu temel yol hakaret. Kötü laf sahibine aittir. Allah seni vag fanboyluğundan kurtarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

İşte zeka tam olarak böyle bir şey. Zekayla baş edemeyenlerin başvurduğu temel yol hakaret. Kötü laf sahibine aittir. Allah seni vag fanboyluğundan kurtarsın.

Simdi sen zeki saniyorsun dimi kendini :) mutlu ol canim benim sendeki zeka kirintisina sahip binlerce uyesi var bu forumun onlardan birisin sende

Profil resminde zaten zeka seviyeni yansitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 27 Şubat 2021; 21:3:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.