Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR UÇLU POWER BEATS PRO - Kutulu - Faturalı - Garantili ve Hard Case Satın Al 2 Haziran 2022 11:50 1 1 SIFIR UÇLU POWER BEATS PRO - Kutulu - Faturalı - Garantili ve Hard Case Hepsiburada'dan satın almış olduğum garantili, lacivert renkli PowerBeats Pro ,Silikon uçlar kullanılmamıştır! Amazon TR'den alınma Comply foam'ları kullandığım için kendi silikon uçlarını kullanmadım.(Aldığım comply uçların sipariş ekran görüntüsünü paylaştım)Çok az kullanılmıştır kulaklıklar,Garantili,kutulu,faturalı, yanında Amazon Amerikadan 23$ 'a aldığım hard case saklama çantasını da vereceğim.(Hard case fatura fotoğrafını paylaştım)Apple 'da Powerbeats Pro fiyatı 4500TL şu anda.Fiyat : 1950TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Temmuz 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PS5 DİSKLİ VERSİYON + 1TB m.2 SSD SAMSUNG 980 PRO ! [SATILDI] APPLE WATCH 7 45mm - GARANTİLİ - TERTEMİZ - FULL KUTULU [SATILDI] APPLE WATCH 7 45mm - GARANTİLİ - TERTEMİZ - FULL KUTULU [SATILDI] Apple Watch Alpine Loop - Ultra 2 Black - 49mm - Sıfır - Koyu Yeşil Büyük