Şimdi Ara

Sıfır ucuza alınan cihazın kapatılma durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün mate 10 lite almak için birkaç telefoncu gezdim, 1.850 liradan 2.400 liraya kadar fiyat aldım. Aralarından 2.100 lira fiyat veren biri kafamı çok karıştırdı, korkuttu da işin açıkçası.

Adamın anlattığı konu, ucuza satılan cihazların, taksitle faturaya ek alınmış cihazlar olup telefonculara jelatini açılmadan satılmış olması, telefoncunun da kendine ait yeni bir fatura ile telefonu tekrar satması.

Buraya kadar sorun yok. Fakat olabilecek şeyler eğer doğru ise can sıkıcı.

Anlattığına göre aldığım cihazın öncesinde böyle bir durum var ise, satın alırken faturaya temyit adı altında bir taahhüt konuluyor. öncesinde taksitle alan kişi taksitleri ödemediği takdirde telefonun kapatılacağı yönünde. Bir de eğer ilk fatura adamın elinde ve art niyetli ise telefonum çalındı şeklinde bir ihbar ile suçlu duruma bile düşebilirsiniz diyor.

Adamın anlattıkları bir esnaf çakallığı mı, yoksa gerçekten de böyle bir durum var mı bilemedim. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• al dostum internet diye bir icat olmuş buradan al tepe tepe kullan

• Ben zamanında Türk Telekom ve Turkcell bayilerine sormuştum öyle bir şey olmuyor demişti ikiside.Hatta Türk Telekom bayisi bu tarz durumlarda ((cihaz taksitleri ödenmemesi)) bize bile ceza kesiyor genel merkez demişti
    Ne kadar doğru yanlış,bilmem ama sorup öğrendiğim bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.