Şimdi Ara

sıfır veya 2. el SDD alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 180 lira falan verebilirim üstü imkansız sizce hangi modeli önerirsiniz?

hi level nasıldır? sitede alanlar memnun gibiler ama biraz şans işiymiş önerilere açığım

• aşağıda bi link atacağım, satan kişi ürünlerini yurt dışından getirmiş, farklı ilanlarda farklı ssd lerde satıyor. kiminin garantisi yok kiminin uluslararası var. ürünler sıfır ama yurt dışı. ikinci ele de bakıyorsanız sorun olmayacaktır kanımca. bu kişinin sattığı diğer ilanlara da bakabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-kingston-hyperx-3k-120gb-ssd-sifir-kutusunda-170-tl-199024386/detay/
  • Ya Doların düşmesini bekle , vatandan Samsung 840 Evo yada Hyperx Fury al , yada n11 den Hi level al

http://www.n11.com/hi-level-ultra-120-gb-sata-3-550-530-mbs-ssd-usb-bellek-hediye-P33491683

Garantisiz yurtdışı ssd alma , bozulursa boşuna uğraşırsın yurtdışı garanti ile .
  • hocam 170 liraya yurtdışı hyperx fury var önerir misiniz?
  • hocam benim attığım linkte hyperx 3k 120 gb var, eğer fury olanlar 240 gb değilse, 3k lar daha iyi bildiğim kadarıyla ve aynı fiyattalar. sadece fury olan 240 gb ise düşünülür. ayrıca ocz ve intel ssd de satıyor aynı kişi, daha önce de dediğim gibi. aynı şekilde yurt dışı tüm ürünleri. intellerde uluslararası garanti de var (uluslararası garanti nedir, ne değildir bilmiyorum valla ama en azından bi garantisi var diyince daha bi güveniyor insan. siz biliyorsanız nedir bu muhbabbet, ona göre kıyaslarsınız). bi de ilk mesajınızda belirttiğiniz, hi level ssd'yi alırsanız "yurt içi garantili alırım, kafa rahat olur" diye düşünürsünüz muhtemelen ama şikayet dolu diyorlar hi level'in türkiye garanti firması hakkında. yani olmasa daha iyi, uğraşıp sinir olmazdık diyor insanlar. maks 180 diyorsanız da seçenek olarak ya ikinci el ya da yurt dışı kalıyor bu noktada. en azından 0 olması açısından yurt dışı öneririm.

bozulursa uğraşma noktasında, dediğim gibi bu fiyata bi hi level var, o da garantisi var da; olmasa daha iyi seviyesindeymiş fiyat artırırım diyebiliyor olsanız bende garantisi güvenilir olan bi firmadan yurt içi alın derdim ama fiyat kesin sabit denmesi üzerinden konuşuyorum.

ayrıca ssd'ler sağlamlık üzerinden de çok reklam ve prim yapıyorlar. neticede hareketli ve hassas parçaları yok hdd gibi. kocaman kocaman yazıyorlar işte ne bileyim; çalışmazken 1500g'ye dayanıklı, çalışınca 20g, titreşim 15g falan filan. bunlar çok büyük sayılar, ne kadar doğru bilmem de, 20g de bile apartmanın çatısından at, pc parçalansın buna bişey olmaz demek, hele hele 1500g ne be zaten kırmak garantiye girmez gerçi bi de bunun dışında kullana kullana bozulur, performansı düşer, o da kaçınılmaz, garantiye girmez büyük bi kısmı da. aslında herkes bilir gerçi de; garanti denen, fabrikadan çıkışında veya olağan kullanımı ile ortaya çıkan, belli bir süre geçmeden gerçekleşen arızaları firma onarmak zorunda; bu. ha firma ve teknik servisi kalitelidir, aslında üstüne vazife olmayan işlerde bile yardımcı olur, eyvallah. ama burda hi level de öyle bi durum söz konusu değil görünen o ki

ha ilk alınca bozuk çıkarsa değişim vs diceksiniz, direkt adamdan almadım, ondan alıp kullanamayan bi arkadaştan aldım ama adamla da site üzerinde görüştüm. arkadaş yüzyüze görüşüp almış. ikimizi de güvenilir geldi tavrı. ayrıca ola ki bozuk çıkarsa kimseyi mağdur etmem demişti bana. bende ufaktan reklamını yapıyorum ama bi çıkarım yok, bu fiyat aralığında ssd bakana, herhangi bi siteden link atmakla aynı mantık üzerinden, link atıyorum sadece. bende yakın zamanda aldım, bu fiyata f/p bu adamın ürünlerini gördüm, ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 12 Mart 2015; 2:03:42 >

• Merhabalar,

Samsung ve Toshiba stabil yüksek performans veriyor.

Elimde Toshiba diskler var, 256 GB 128 fiyatına neredeyse satıyorum. Rusya'da kriz olunca paramı kurtarmak için aldım.

Toshiba'ya mail attım sistemden. Adamlar dün beni aradı ve garantinin Türkiye'de de geçerli olduğunu söylediler. Şu an Gittigidiyorda kampanya var, ürünü 379 TL'den kredi kartı ile taksitli kargo bedava alabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyo...gb-disk-sifir-155615351
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el asus d515da alınır mı
    2 ay önce açıldı
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    3 ay önce açıldı
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.